Ännu en medalj :D

Ja då tog vi ännu en medalj.. en bronsmedalj o femmilen :D det var nu johan olsson som tog den

Johan Olsson 

Grattis så nu har vi

 

Nu börjar det dra mot sitt slut när det gäller OS i vancouver.. vad ska man lyssna på i lurarna på jobbet om kvällarna nu? ja det återstår att se :)

idag har jag kollat på

 och  

Nu får jag se vad man ska glo på.. A ska nog kolla på ishockeyn.. match mellan Canada och USA..

( Förresten... Tack så jättemkt malin och jessica för den fina ängeln jag fick :D den var jättefin )

kramen på er alla...

Vilken kväll :)

När vi kom hem från mötet så hoppade jag in i duschen och A satte igång tvn.. inget brons till våra curlingherrar :(
Sen kollade vi på melodifestivalen.. av dom 4 jag skrev så fick jag 3 rätt.. :)
Ikväll så var det jag, J, M, L och L.. mkt trevligt.. synd att dom andra blev dåliga.. krya på er..

när melodifestivalen var slut så började vi sjunga lite singstar och sen stack 2 av tjejerna och då slutade vi sjunga och slog över till os och då var det herrarnas slalom 2a åket och då åker sveriges André Myhrer.. han åkte så pass bra att han låg först på 1a plats men till slut så vann han ett brons :)

 

Så nu har vi

 

Jag, J och M gick till grand.. var inte så mkt folk när vi kom dit men sen när vi gick hem så var där lite mer.. :P
Träffade på några man kände och det var ju trevligt.. när jag sen gick hem så mötte jag Andy, Putte, Fredde, Marcus och Fia.. dom frågade om jag vill följa med och äta men jag ville hem.. då ville F följa mig hem men jag klarade det så bra sj men tack ändå :)

nu har jag städat undan efter oss så nu ska jag bara plocka ut mina linser och sen gå och lägga mig..
men tack för en trevlig kväll tjejer..

kramen och godnatt

Hejaheja...

JAAAAA inatt kollade jag på os och gissa vilka som tog guld.. ja, just det curlingdamerna.. missade dom dom 2 sista rundorna som tydligen blev 3 rundor då jag råkade somna.. dom vann med 7-6 :)

Damlaget i Curling 

Dom är så otroligt duktiga.. dom spelade mot canada.. haha dom vann bara silver :)
jag vaknade till när dom visade bilden på alla med en guldmedalj i ena hörnet och först fattade jag inte att vi hade vunnit sen när som sa det så blev jag glad och stängde tvn och somnade om igen.., så nu mina damer och herrar så har vi

 

då återstår att se om curlingherrarna vinner brons ikväll.. sen är det tydligen skidor också så då får vi hoppas på medalj där också.. :)

nu ska jag snart köra och byta mina leggings sen blir det hem och städa och sen hämta johan och sen på möte.. när jag sen kommer hem så blir det till att duscha och gör vid mig för sen kommer J och lite senare kommer det några tjejer till.. då ska vi titta på melodifestivalen och efter melodifestivalen blir det

 

det ska bli riktigt skoj..

nej nu ska jag köra iväg så jag blir klar ngn gång idag.. börjar känna mig stressad :S

kramen

Lets dance...

Japp då åkte gudrun ut idag :) jag sa ju att antingen gudrun eller molly skulle åka ut..

Gudrun Schyman och Björn 


Och imorgon är det dags för melodifestivalen igen.. denna gången i malmö :)

 

Denna omgången tror jag att Sibel och Peter Jöback går till final och att Pernilla Wahlgren och Neo går till andra chans..
Hörde lite på Sibels låt när jag körde från jobbet den var ju faktiskt bra.. bara man slipper se henne ;P Py bäckman eller vad hon nu heter hennes låt var mindre bra.. sen dom andra har jag inte hört.. :P

nej nu ska jag kolla os..

hörs av lite imorgon..
förresten var leggingsen för små så jag får in och byta dom imorgon :( men så kan jag ju kanske passa på att köpa tröjan jag hittade också ;) har även betalt räkningarna nu så det är gjort.. saknade ngn räkning kändes det som och det var bensinen men jag kanske inte har tankat på länge.. kanske därför :)

godnatt alla

kramen

Hehe!!!

Ja jessica själklart ska jag ha ngt mer än leggings :D ( om jag hittar ngt )... hittade en snygg tröja där jag köpte mina leggings så jag får se om jag snurrar inom där imorgon.. :P

idag har dagen varit bra på jobbet.. slutade ju 13.30 så det var ju skönt så det var till maxi direkt ( jäklar vad folk det var där ) och sen hem och lämna som grejerna och sen in till stan och hämta linsen och... F-N nu glömde jag ju köpa det jag skulle köpa i stan.. jaja ingen brådska löser det kanske imorgon eller ngn dag nästa vecka.. :S
jaja fortsättning från och.. jag bokade även tvättid.. trodde det skulle finnas tid idag men icka så det får bli på söndag kl 12.. hoppas jag kommer upp ;P och nu sitter jag här och ska snart börja städa :( mm..

ikväll blir det let´s dance.. tror att antingen gudrun eller molly åker hem idag..

sen blir det nog lite os tittande också skulle jag tro.. iaf vid 00 då de svenska curlingdamerna spelar om guldet :)
tyvärr blev det ju inget brons till våra ishockeydamer :(

nu ska jag gå och fixa lite..

kramen

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

JAAAAAAAAAAAAAA igår var det dags för sverige att ta ännu ett guld.. :D denna gången var det 4st som körde stafett :)
det var dessa killarna... Daniel Rickardsson, Johan Olsson, Marcus Hellner och Anders Södergren :)

Daniel Rickardsson, Johan Olsson, Marcus Hellner och Anders Södergren 

dom var väldigt duktiga.. hade svårt att varva ner när jag såg hellner åka i mål.. men jag somnade till slut iaf..
innan jag somnade så såg jag ishockeymatchen mellan schweiz och usa.. hann se målet usa gjorde men som dom fick bortdömt pga att tiden hann precis gå ut när dom gjorde mål ;P

När jag kom innanför dörren nu ikväll så fick jag höra att våra svenka damer i curling ska spela i finalen.. så då vinner vi antingen ett guld till eller ett silver till.. men nu ser medaljlistan ut såhär:

 

och nu håller dom svenska damerna i ishockey att spela om bronset mot finland.. man kan ju hoppas på att dom vinner.. herrarna åkte ju ut på slovakien imorse.. slovakien vann med 4-3.. men men vi håller tummarna för damerna ist :)

idag efter jobbet så var jag på engelbrektsboden och köpte leggings.. mkt fina.. ska nog ha dom på mig på lördag sen ska jag bara hitta ngt att ha på mig upptill också :S ;P men det löser jag säkert..

var och spelade bingo ikväll med mamma och pensionärerna :) det är skoj :D
tog med mig en påse idag så sa jag till mamma att jag skulle vinna mkt idag.. detta vann jag:

 

Fick även ett mess idag om att min lins har kommit.. så den ska jag hämta imorgon ;)

skriver mer imorgon om vad som har hänt och om vi tagit fler medaljer.. nu kallar sängen ;P

kramen

Vila...

Jaaaa då var det dags för medaljvinst igen och denna gången blev det silver.. kunde blivit guld om dom inte tröttat ut sig på semifinalen..
Iaf så var det Anna Haag och Charlotte Kalla som vann silver

Anna Haag och Charlotte Kalla 

Så nu ser ställningen ut såhär:

 

Har varit hos optikern idag och kollade läget ang linserna..

 

dom frågade hur det gick och jag sa att det gick bra förutom att det känns som jag har något skit i högra ögat när jag har linsen i så hon kollade läget och hon såg inget så jag tog ut linsen och hon kollade igen och sen tog hon lite färg i mitt öga för att kunna se om där var något och då såg hon att jag hade ngt litet skavsår på ögat.. så nu blir det linsvila några dagar.. sa även att jag såg lite suddigt på högra ögat men visste inte om det berodde på att jag hade såret i ögat eller om det är linsen så hon betällde en ny lins till mitt högra öga så får jag testa det så får vi se vad som händer :) men nu är det glasögon som gäller :) hoppas på att min lins har kommit till fredag iaf..

 

Igår hade jag migrän när jag kom hem från jobbet.. orkade knappt gör någonting men jag diskade och lagade mat iaf..

Nu blir det snart nana kudden..

kramen

Ännu ett... och ett...

Marcus Hellner och Johan Olsson 

Här är grabbarna som tog medaljer igårkväll.. :D

Marcus Hellner tog OS-guld och Johan Olsson tog OS-brons :)
Blev helt ställd när jag bytte kanal igår och såg att dom hade tagit medaljer.. :)

Så änsålänge ser det ut såhär:

Alla OS-medaljerna 

Idag snöar det igen :(
Ska iväg och lämna tillbaka det jag köpte igår.. blev lite fel så jag får se om det blir rätt idag :)

ha en bra snöig dag alla ;P

kramen

Lördag..

  

Här har ni bilderna som jag inte la in för ngn dag sen.. detta va när det snöade i torsdags.. det var ca 1dm snö utanför jobbet :) men nu tycker jag allt att det kunde försvinna men icke nu inatt kom det ju ännu mer snö.. oj vad mkt snö det var ute.. värsta vallarna utanför.. och mer ska det tydligen komma..

nu idag har vi varit hos A och M och lille L.. det var skoj.. L är så söt.. ;)
när vi körde därifrån blev det en sväng till biltema och sen till maxi.. när vi kom hem så började A att laga mat.. gott var det :) det blev kotlettsnitzel, kroketter och beasås.. och nu sitter jag här och bloggar lite ;P

ikväll är det ju dags för melodifestivalen igen :D

 

Idag får vi väl se vilka som går vidare.. har dock inte hört låtarna än men vi får väl se.. lär ju bli darin, alcazar, elin lanto och kanske erik linder..

har haft mina linser i typ halva dagen idag.. men det retade lite i högra ögat så vi får väl se om det är likadant imorgon.. kanske innan man vänjer sig.. ska ju till optikern igen på tisdag isf får jag ju säga till då.. kändes precis som om jag hade skit i ögat.. :(

nej nu ska jag förbereda mig på att kolla på melodifestivalen.. ;P

kramen


Fredag :)

Vi börjar med gårdagen..
Det började med att jag gick upp kl 8 för att tvätta och sen gick jag och la mig 1 timme igen och strax efter kl 9 så gick jag upp för att käka frukost och sen när det var klart så begav jag mig ner i tvättstugan för att hänga upp min tvätt och sen gick jag vidare in till stan för jag hade tid kl 10 hos optikern för att ha lite linsträning..

 

Började med att tvätta händerna och sen var det bara till att börja pilla in linsen i höger öga.. det var svårt men efter kanske 15 min så satt den där den skulle, sen var det dags för vänster öga och den var jobbig.. men den satt också där sen skulle till slut.. sen skulle man ju plocka ut dom också.. det var ju lättare sagt än gjort det var ju ännu svårare.. men jag fixade det så efter 1timme hos optikern så var jag klar och gick därifrån med linser i ögonen.. dom skulle jag ha i ca 4tim och sen öka timmarna succesivt varje dag.. :)
när jag sen hade varit där så gick jag upp till claes ohlson och hälsade på min moster :) hon hade middag så jag satt och pratade med henne.. sen gick tiden så fort så jag fick nästa springa hem.. då stod där ett äldre par och väntade på att jag skulle ta min tvätt.. jag sa att jag hade varit hos optikern och att det drog ut på tiden.. jag bad så hemskt mkt om ursäkt och att jag aldrig brukar vara sen annars.. tanten hon bara: "sånt får inte hände det borde du ha tänkt på innan".. ursäkta mig så tant.. men gubben han sa att det gjorde inget.. jag var ca 5-10min sen..

sen var det dags att köra till jobbet..

när halva kvällen hade gott så var det ca 1dm snö ute.. fotograferade det med min mob men hittar inte usb men jag återkommer med bilden senare..

idag är det fredag och snart ska man till jobbet.. hoppas denna kväll går fort..

ha det bra alla.. ;)

Kramen


Ännu mera snö..

Nu börjar jag bli lite ledsen pga all snö..

har hänt lite idag ( torsdag ) men berättar mer imorgon när jag orkar skriva..

kramen och natti

AJAJ!!!!

Idag vaknade jag kl 11.. oj så länge var det längesen jag sov.. men skönt var det.. nu har jag gjort kycklingsallad och när jag skulle skära paprikan så skar jag mig.. AJ det gjorde ont.. ;( Menmen.. jag överlever ;)

Tänkte in i duschen nu innan man ska till jobbet.. Hoppas kvällen går fort..

Ja över till annat.. så tog vi ett OS-guld till igår.. stod på w1an och packade så jag var helt inne i att lyssna på radion.. var knappt kontaktbar.. ;P
Men denna gången var det Björn Ferrys tur att ta guld i skidskytte.. det är inte illa att åka från en 8e plats upp till en 1a plats :) Heja Ferry!!!

Björn Ferry 

när jag kom hem inatt kollade jag på curling och våra svenska tjejer vann :D

Damlaget i Curling 

och nu i förmiddags så kollade jag på herrarnas curling och dom vann också :D våra svenskar är duktiga ;)

Herrlaget i Curling 

Nej nu ska jag bege mig in i duschen..

Kramen

JIPPIE!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA igår vann vi ett OS-guld..
Charlotte Kalla vann os-guld är väldigt stolt över henne.. hon är riktigt duktig..

Charlotte Kalla 

Idag har jag varit på massage.. hade lite ont på min vänstra sida... men nu är det lugnt igen..

 

När jag varit på massage så körde jag och handlade.. när jag kom hem så började jag med maten.. blev ris och korvstroganoff..

nu är det snart dags att köra till jobbet.. hoppas tiden går fort idag :)

ha en bra tisdag och hoppas alla semlorna smakar bra :P det är ju fettisdag idag

 

kramen till er alla ;)

Söndag= jobb och alla hjärtansdag :)

Igår ( lördag ) så körde jag och andreas och hämtade upp johan och mamma eftersom vi skulle till båstad och fira min kusin jonas som fyllde 40år i onsdags

Jonas Grattis i efterskott än en gång..

Vi körde till båstad och det gick hur bra som helst.. vi var på hans jobb och firade honom.. även bengt kom dit.. han åkte färdtjänst och det gick bra.. jessica var också där och det var superkul att träffa henne.. funderar på att åka upp till sthlm i sommar och hälsa på :)

när klockan var ca halv sju så körde vi hemåt.. och då var det ju dags att titta på andra deltävlingen i melodifestivalen :)

 

missade dock första låten men den hörde jag på radion men missade framträdandet.. men jag såg dom andra.. dom jag tyckte om i denna omgången var pauline och hanna lindblad.. pauline gick vidare till andra chansen och hanna åkte tyvärr ut :( den andra som kom vidare till andra chansen var kalle moraeus och orsa spelmän ( dom var inget vidare bra ) och till finalen gick erik saade och andreas johnson..

efter melodifestivalen så tittade man lite på os..

OS i Vancouver 

Men när jag hade lagt mig i sängen så somnade jag ganska fort..

Så idag söndag så jobbade jag lite övertid på konti.. mkt trevligt.. det var jag, lana, annelie, yvonne, linn, figge, rickard och soltan... det gick bra.. vi körde grillkorv hela dagen..

Och sen är det ju även Alla Hjärtans dag idag.. Så Glad Alla Hjärtansdag alla.. <3

 

När jag kom hem så stod det rosor på bänken och ett hjärta med geléhjärtan i.. så tack så mkt älskling.. älskar dig!! <3<3<3

 

Nu blir det till att umgås lite med älsklingen och sen får man se vad som händer..

massa hjärtliga kramar till er alla <3<3<3 ;)


:( inte nu igen

Nu snöar det igen :'( inget kul alls..

idag är det ju äntligen fredag och dagen spenderas först på konti.. där var det lugnt och skönt.. sen efter jobbet så blev det hem och slappa en runda och sedan gick jag in till stan och köpte present till min kusin som fyllde år i onsdags och han ska firas imorgon så imorgon bär det av till båstad..

brukar inte unna mig så mkt kläder med idag köpte jag en skjorta på h&m.. 

 ( lånad från www.hm.com )

köpte även en ögonbrynsfix.. så nu sla förhoppningsvis ögonbrynen ligga där som ska.. :)
igår var jag och bokade tid till linsträning.. fixade mina ögonbryn och mina naglar ;) så nu ser man ju lite bättre ut :P

nu sitter man och tittar på let´s dance och hoppas på att marcus birro åker ut.. är så trött på honom och han är SÅÅÅÅÅ DÅLIG!!!! 8o|

 

Nej nu ska jag titta vidare på let´s dance..

Kramen


Middag och Melodifestival

Igår (lördag) bjöd vi hem M, D och W på middag och melodifestivalstittande.. mkt skoj men inte så värst bra låtar,,

Dom som jag tyckte var ngt si så där bra var väl olas låt och lindas låt.. salem al fakirs låt blev bättre ju mer man hörde den..

men hoppas på bättre deltävlingar i fortsättningen :)

annars hände inte så mkt igår.. A var i garaget med J.. och jag var bara hemma och städade lite körde och handlade middag och gottis..

idag vet jag inte vad som händer.. sån tråkig dag som vanligt..

kramen

Lite blandat.. :)

Här kommer en bild som är från i julas när vi var samlade nästa alla kusinerna på ena sidan av släkten.. Dom kusinerna som fattas är D, E och R..

Fr v: Johan, Åsa, Linus, Gabriella, Ellinor, Melina och Amilia 



Igår (fredag) så hade jag chansen att vara ledig från jobbet men jag jobbade.. (duktiga mig) :D
Men det gick bra igår..
när jag kom hem så var maten nästan klar :) det blev tacos.. gott!! när vi ställde in allt på bordet så hade A köpt rosor till mig :) vad glad jag blev..

 

Under tiden vi åt så kollade vi på Let´s dance.. denna gången var det rabih som åkte ut och det gjorde ju inte så mkt men jag hade nog hellre sett att marcus birro åkte ur.. tycker inte han är bra alls..

Har länge funderat på att börja bugga igen men tycker det är utslängda pengar eftersom jag jobbar kväll varannan vecka.. vill så gärna börja dansa igen.. menmen.. får se hur det blir med den saken..

 

Idag börjar den 1a deltävlingen av 4 av melodifestivalen.. idag är dom i örnsköldsvik..

Örnsköldsvik  

nu ska jag titta på G-force..

G-force 

kramen på er alla..

Torsdag

idag har man varit iväg med min bror dit han skulle och sen körde vi till bajonetten för att köpa smörgåstårta.. sen lämnade jag honom ich sen körde jag hem och bara tog det lugnt.. sen iväg till jobbet..

Idag har det varit lite lugnare på jobbet.. fick reda på att 3 st fick vara lediga i vårt skift imorgon fredag.. men jag ska jobba.. :( men jag har själv valt det.. tar mig ledig en annan gång ist..

idag har jag dock inte stått på w4an och tur var väl det för idag var det datumet som inte ville fastna på paketerna så det har varit några stopp där idag.. sj jobbade jag på w1, w2 och w3.. :P

i slutet av denna kvällen så började det lukta bränt inne på scan.. det var så det stack i ögonen och gjorde ont i halsen.. luktade bara på vissa ställen så vi trodde först att det brann i ena vår maskin men det gjorde det inte sen trodde vi det brann inne i paketeringen men det var inte där heller.. den var det dags för rast och då kom vi på att det kanske brann i hissen eftersom den håller dom på att laga med icke sa nicke det var inte där heller.. så jag öppnade dörren som går ner tilöl källaren och upp till omklädesrummen och då kom det rakt emot oss... inte elden då men lukten och lite rök.. då brann det bland vantarna i källaren tydligen.. där var brandbillar men man såg inga snygga brandmän :( så jag får väl lägga in en snygging här ist ;)

 

Så nu blev jag lite gladare :)

Nej nu ska jag snart lägga mig.. fredag imorgon och då börjar man tidigare..

Natti

kramen

Glömde ju..

visa vad jag pillade lite med innan idag..

 

Ett litet collage med några av bilderna från The Studio som jag och jessica var och tog i malmö..
det var roligt att sitta och pilla med det.. :P ;)

kram :)

Onsdag...

Vilken dag detta har varit..

började med att jag sov lite längre än vanligt sen har jag bara tagit det lugnt.. träffade A, M, A och L utan för mitt.. eller jag såg dom och sprang ut för att kolla på den lille.. såååå söt hon var.. sen var det in igen och börja med maten.. sen iväg till jobbet..

Maskinen var lika jobbig idag men ändå inte lika mkt men det fick L rätt på sen.. sen körde vi av bara den.. men annars har det varit bra..

hände ngt annat idag men jag vet inte riktigt vad det handlade om men dom löste förhoppningsvis det..

imorgon slipper vi W4an och då får vi stå på dom andra maskinerna.. lite skönt faktiskt eftersom vi har haft såna problem på w4an så man har nästan kokat av irritation på den.. antagligen var det väl andledningen till att 2 st på jobbet rök ihop idag.. men sånt som händer ibland.. lägger inte mig i utan det får dom sköta själva...

inte så mkt snö idag när man körde hem men det snöade lite..

imorgon ska jag hämta brossan så får vi se hur han mår..

godnatt alla..

kramen

Snöigt värre :P

När man var och slängde soporna på jobbet idag så möttes man av en hemsk snöstorm.. hatar detta jäkla väder.. när man sen kom ut till bilden så var bilen täckt av några centimeter snö.. inget kul väder att köra i..

när jag parkerat bilen på min parkering så tog jag dessa underbara bilder :P

    

Får se om det kanse blir fler bilder imorgon ;)

godnatt på er alla..

kramen

Prövat.....



Då har man varit och kollat synen för att prova linser sen.. det gick bra.. så dom ska höra av sig när linserna har kommit för så ska jag dit och prova.. det skulle ta ca 45-50 min för en sån lektion :)
får hoppas att det går bra.. :P

Annars har det inte hänt så mkt..
Stod på w4an igår... alltså den som skivar variationspålägget.. 1a passet gick jättebra sen krånglade maskinen nästan hela kvällen.. men den maskinen har tydligen och sina dåliga dagar och förhoppningsvis så var den igår så allt går smärtfritt idag om man ska stå där..
Förlåt A-B om det gick fort med delikatessen igår men det var bara för att vi skulle hinna bli klara.. Sorry, hoppas du förlåter mig.. ;)

nej nu ska jag börja laga mat..

Ha en bra dag alla..
kramen


Måndag 1/2

Nu var det februari.. vad tiden flyger iväg men jag hoppas att våren kommer snart iaf..

Började tvätta kl 8 imorse och när jag lagt i dom första maskinerna så gick jag och la mig igen... sen upp igen efter 1 timme och läga i nästa maskin och hänga upp det första och sen körde jag i väg till maxi och handlade.. så nu är det också gjort.. sen häna upp den andra maskinen tvätt så nu väntar jag på att hämta upp all tvätt...

så sen ska jag börja med maten.. sen är det dags att köra till jobb..

hoppas alla får en trevlig dag..

kramen


RSS 2.0