Läääääääääääääääääängesen

ja det var ju ett tag sen jag skrev här så jag får väl uppdatera lite.. eller vad säger ni?! :)

sen jag skrev här sist så har man hunnit vara på kolmården, i gbg, börjat jobba, tosselilla och ullared.. så en hel del har man hunnit med...

Kolmården 12-13/8

Ja den 12 åkte jag, andreas, mamma och johan till kolmården.. nä vi sen var framme så blev det först djurparken.. när vi hade betalt inträde och gått en liten bit in så öppnar sig himlen och regnet det bara föll.. sen var det lite småregn och uppehåll hela dagen...

Jag i regnet :) Björnen Snöleopard Elefanter Noshörningar Sengångare Enzo Chimpanserna Sälarna Vildhundar Tigrar Zebras 

Och nu till mina favoriter

Delfiner       
Fam Anderberg 

En mkt trevlig dag.. Sen bar det av till hotellet vi sov på.. sköna sängar och god mat.. sen bar det hem..

Hotellet vi sov på, Skogsvikens hotell och pensionat 

Göteborg 14-16/8

Ja nästa stopp blev göteborg.. det var jag, andreas, sonny och johanna.. mkt trevligt..
när vi kom fram så checkade vi in på scandic europa.. ligger precis vid nordstan.. när vi hade kommit upp på rummet så bestämde vi oss för att gå en runda.. det var ju även göteborgskalaset.. massa folk ute på gatorna.. när vi sen kom tillbaka så bästämde vi oss för att gå upp till hotellets pool.. Sonny och andreas tog sig ngn öl och några ölkorvar och chilinötter.. sen gick vi in och simmade lite.. sonny och andreas gick till bastun och jag och johanna simmade vidare... när vi sen simmat klart gick jag och andreas upp och duschade av oss kloret och sen blev jag så trött så jag somnade.. dom andra tre gick en runda till på stan.. jag pallade inte..

när vi vaknade på lördagen blev det ner och äta frukostbuffé.. mkt gott.. sen tog vi lisebergsspårvagnen till liseberg.. och när vi hade köpt åkband så började det regna lite.. (ovanligt eller?)
blev ett antal karuseller vi åkte.. fick valuta för pengarna iaf.. när vi sen hade ätit så öppnade himlen sig igen så det blev till att köpa ponchos... sen åkte vi balder i regn och det var nog det roligaste.. haha!! andreas vann på ngt spel också så jag fick ett litet kramdjur med filt, så den fick jag ha under jackan hela kvällen.. när vi sen skulle hem så gick vi.. så vi gick hela avenyn hem.. sonny och johanna gick hem och jag och andreas satte oss på lounge(s).. andreas drack öl och jag drack några cider.. gott.. sen när vi kom hem så la vi oss..

på söndagen var det ner och äta frukost och sen gick vi lite inne på nordstan.. andreas fick några t-shirtar av mig och han köpte ett par skor.. mkt fina.. sen checkade vi ut vid 13 och då körde vi också hemåt.. men det var en trevlig helg.. så jag tackar sonny och johanna för den trevliga helgen
Tosselilla 22/8

Tosselilla har man ju också varit på nu.. det var MÅNGA år sen man var där.. Vi var där med ingalena, todde, linus, mamma och johan.. det var också en mkt trevlig dag.. solen sken för en gång skull :)

Andreas och mamma åker karusell Jag och johan väntar på andreas och mamma Jag gör radiobil Andreas, Johan, Linus och mamma kör gocart Bergodalbana som jag, mamma, johan, todde, andreas och linus åkte Todde, johan, mamma och jag Vattenbanan andreas och johan åkte Johan åker. Han tappade mattan på vägen ner :) 

Vi hoppade även på den stora studmattan eller kudden.. det var skoj.. på måndagen sen hade jag sån träningsvärk i rumpan efter den.. haha!! men det var kul.. skrattade så jag fick ont i magen också..

 Ullared 29/8

Ja då var det dags för ullared.. var där i mars sist.. fast denna gången var min bror också med..
Vi åkte 06.30 från jet-macken och var jättetrött.. hade bara sovit 4 timmar och försökte sova på vägen upp men det gick inte så bra.. när vi kom fram så var det ingen kö.. skönt.. sen gick vi därinne och det tog några timmar.. jag som inte skulle gå där hela dagen.. skulle ju gå i dom andra affärerna men det var ju inte så lyckat..

Men jag köpte lite iaf..

T-shirtar till andreas Skjorta och leggings till mig Panelgardiner och dra-på-lakan Filmer:  En stor Gekås påse att lägga sakerna i 

Det blev många småsaker också men har inte tagit kort på det.. Efter vi gått därinne så skulle vi äta och det gjorde vi på restaurangen NIMO mittemot... När vi sen hade ätit klart så öppnade sig himlen även denna dag.. men det slutade när vi skulle till bussen.. när vi hade lämnat kassarna i bussen så gick vi in på erotikoutleten i ullared och tittade lite.. alltid lika skoj men ni som undrar om jag köpte ngt så är svaret nej.. får vänta till nästa gång, kanske :)

sen var det en resa hem.. vi fick dra 4 lottor var och sen var det dragning på dom.. först vann johan presentpapper och sen vann jag hårspännen.. sen slocknade jag och vaknade igen när vi var i vinslöv.. innan jag slocknade hann jag ta dessa bilder...

 Mamma slocknade 

när jag hade vaknat igen så tog jag dessa bilder..

  

annars gjorde jag inte så mkt mer igår för jag var så himla trött.. blev även erbjuden att jobba på bajonetten igårkväll men som sagt så orkade  jag inte.. men tack för erbjudandet..


I övrigt annars så har vi börjat köra på den nya maskinen på jobbet där jag ska stå.. det är riktigt kul att lära sig en ny maskin..
V 42 tror jag det är så kommer det nya reklamsnuttar på tv för nya scanprodukter så då får ni hålla utkik för det är det jag håller på att skiva på jobbet.. hihi!!!

Nej om man skulle hitta på ngt nu.. Ha en bra fortsatt dag och hoppas ni har haft en bra läsning..

kramen


Stranden..

Ja då har man varit i åhus 3 dagar denna veckan.. först i onsdags var jag och johan och hälsade på eva och lilla julia.. hon är sååå söt..
sen var jag på stranden själv igår torsdag.. där låg jag ca 2tim sen gick jag hem till eva igen och hälsade på.. tänkte vi skulle tagit en glass men då hade hon redan ätit glass så jag struntade i det.. på kvällen igår så körde jag och andreas hem till en arbetskamrat till honom för att sätta in en cdstereo.. och det gick ju bra.. träffade även deras hund.. en isländsk får hund..

Isländsk fårhund (det är inte hunden på bilden som jag träffade)

Sen idag körde jag först och hämtade johan strax efter 10.. sen till bajonetten för att köpa sallad.. jag åt kycklingsallad och johan räksallad.. mkt gott!!
Så vid 11tiden var vi på plats på stranden.. mkt skönt.. sen innan vi skulle äta så doppade jag mig i havet för första gången detta året.. :)
när kl var 14 så skickade eva ett mess och undrade om vi var kvar på stranden.. för eva, julia, gittan och christer var också där.. så vi flyttade bort alla våra saker bort där dom var.. sen gick jag och eva i vattnet och doppade oss.. så 2ggr detta året har jag doppat mig i havet..
här kommer ngn bild på johan när han ligger och solar...

  

Och här kommer ngn bild på mig..

Röd eller?! Ännu mer röd kanske?! 

Sen nu så sitter jag hemma och gör inte så mkt.. andreas vilar för han ska jobba inatt.. men det ska bli en skön hemmakväll..

kramen

kalas...

hade vi igår för andreas..
först kom sonny sen hans farfar och inger sen kom johan och sen kom mamma, dendry och lisbeth och sen kom majvor...

när vi hade fikat klart så visade andreas majvor hur man spelade wii... sen när hon hade provat lite så spelande dendry lite.. här kommer lite bildbevis..

Majvor spelar tennis Dendry spelar tennis 



Sammanfattning Diggiloo i Båstad

Dagen började med att andreas han hade fått för sig att gå upp 1 timme tidigare än han skulle så han somnade om igen och vaknade igen kl 6.30.. lite i senaste laget.. jaja iaf jag vaknade vid 9 och då skulle jag äta frukost sen stack jag till autopartner igen för att hämta ut andreas lackstift som han beställt.. sen ringde jag till en som jag skulle köra till i tollarp för att hämta en bilstereo och det gjorde jag.. sen körde jag till maxi för att köpa baguetter, bacon, skinka och lite grönsaker, och dricka... jag skulle ju göra baguetter till oss.. andreas, mamma och johan fick ägg och bacon baguetter medans jag gjorde en skinkbaguette till mig..

andreas kom hem strax efter 14 så han hoppade in i duschen sen när kl var strax efter 15 så körde vi och hämtade johan och sen efter det körde vi och hämtade mamma... 15.30 var vi på väg till båstad mot diggiloo...

vi var framme vid 17.15 ca så satte vi oss och åt vid bilen där vi hade parkerat.. goda baguetter hade jag gjort.. haha!!!
när kl var ca 18 så begav vi oss mot centercourten där konserten skulle vara.. vi gick in och där stod mijje och spelade lite sånger..

 

inte så bra bilder.. jag glömde ju min kamera hemma så jag fick ta kort med mobilen ist.. hoppas det går bra ändå..

ca 30-45min innan allt började så öppnade himlen sig.. så det var ju på med regnjackorna.. strax innan konserten började så slutade det regna och solen kom fram.. härligt.. så det ska vara..
Vi satte oss ner och intog våra platser som jag trodde var närmre än vad dom var menmen..

 
 

Sen slog kl 19 och konserten började... alla kom in rödklädda...

 

Sen började Brolle jr sjunga och mamma hon smälte på en gång...

 

Sen Sjöng mojje ngn hård rock men det var barnlåtar han spelade som lille katt och blinka lilla stjärna m.fl.
 Sen hedrade dom michael jackson.. då sjöng vi "We are the World" allihopa.. det var riktigt fint så jag rös och likaså johan.. det var fint...

 

Thomas Petersson han drog en massa skämt också.. det som var så roligt att tårarna sprutade på mig var när han berättade om sin 16åriga son.. Hans son sa precis samma som min bror.. Det alla ungdomar typ gör.. tex Och, lol, och orka.. och i det sammanhanget thomas sa det var det så kul så tårarna rann på mig.. Haha!!!

Strax innan paus så spelade dom alla låtarna som var med i svenska melodifestivalen i år.. det var bra.. även där var thomas rolig.. han var utklädd till Caroline af Ugglas.. och sen var han utklädd till marlene ehrnman...

 

Sen när det var paus så stod vi på baksidan av scenen och där kom ju Ola.. då skulle ni ha hört johan.. han sa med lus röst "Ola, hej Ola!!" Det lät riktigt kul.. han har gett upp tjejerna nu så nu hälsar han på killarna ist.. hehe!!!

Mamma och johan gick och satte sig och jag och andreas stod kvar och rätt som det var så kom Brolle.. Stackars mamma där skulle hon ha stått.. försökte ta ett kort i farten men det blev inte så bra.. likaså kort på thomas petersson..

  

Sen började andra akten och då gav jag upp fotandet för det blev mörkare ch sämre bilder..
Här kommer en bild på johan som visar hur kul han hade det....

 

Även glenn wish var på besök..                                             .. och Kevin borg..

  

Sen var det nästan slut... Men det var en bra konsert och det var första gången mamma, andreas och johan var på detta..
efter det hela var slut så gick vi ner till pepes bodega för att hälsa på jonas.. han jobbade nämligen och samtidigt så slapp vi köerna ut..
 

Sen gick vi till bilen och där tog jag kort på dom som var med mig på diggiloo...

 

Där tog dom en kopp kaffe innan vi körde iväg...

Jag tackar för en härlig och trevlig kväll... 

 

RSS 2.0