Äppelmarknad

jag och mamma körde till äppelmarknaden i kivik igår och skulle kolla på äppeltavlan men när vi kom dit fick vi syn på..........

 
Ja just det Lasse Kronér.. blev jag och mamma chockade eller.. Han var konferencier (eller vad det heter) för dagen.. när han hade pratat så komdär ett barnband. poppis och rockis..

 
Under tiden dom spelade så gick jag och mamma runt på marknaden och sen var det dags för nästa artist.. och det var........

 
Japp, Calle Christiansson.. Vis stannade och lyssnade tills han hade spelat "Walking in Memphis" och givetvis så var det sista låten han spelade :D
När han sen hade spelat så gick vi och åt en hamburgare. och inte vilken hamburgare som helst utan äppelhamburgare :P det var en vanlig fast men en äppelskiva imellan :)
Vi tog en bild på äppeltavlan.. Bilden föreställde Fritiof Nilsson Piraten..

 

När vi hade tagit bilder på tavlan så var det dags för ännu en artist.. då kom......

 
Nanne Grönvall :) Hon är så otroligt bra.. hennes glädje hon har sprider sig ut till alla andra i hennes omgivning :)
När hon sen hade sjungit klart så var det dags för lite allsång :)

 
När allsången var klar så körde jag och mamma hemåt.. stannade till i åhus för att hälsa på a-s m familj.. trevligt :) sen var det hem som gällde :)

idag har jag varit i tollarp.. annars har jag inte gjort så mkt idag.. kvällsvecka denna veckan :)

kramen

Nytt....

Äntligen har jag fått mitt nya objektiv :) det ska bli såååå kul att börja fotografera när man har fått tillbaka kameran.. just nu lånar andreas pappa den :)


Tamron 18-270mm

idag blir det en sväng till österlen och titta på äppeltavlan med mamma.. ska bli kul..

lägger in bilder sen därifrån :P

kramen

Onsdag

Då var det onsdag,.. förra veckan gick jag hem från jobbet.. mådde inte så bra men nu mår jag bra men jag har min huvudvärk som kommer lite då och då.. grr...

i tisdags så var vi på ikea.. köpte inte så mkt.. jag fick en stor goseelefant av andreas :) sen köpte vi lite smått och gott.. och gardinhängen till jacob..
skulle dit och köpa en fotpall men vi hittae mer vi ville ha så vi ska ta det sen när vi flyttar till huset :) en jättefin sängram m nattduksbord :)

KLAPPAR Elefant :) 


i söndags så gjorde vi inte jättemkt.. var på möte och röstade... skönt med en lugn söndag :)

har nu även fått nya arbetstider på jobbet varannan vecka.. alltså den veckan jag jobba dag :) mina arbetstider är
Mån-Tors 6.30-15.30
Fre 6.30-13.00

Det gillas :D

nej nu ska jag äta..

men vi höres :)

kramen


Förkyld

Fy för att vara förkyld.. det har jag blivit nu dom 2 senaste dagarna.. vaknade med halsont i måndagsmorse och sen har det bara rullat på.. Alldeles tjock i halsen och täppt i näsan :( inget kul alls.. men vem tycker det är kul att vara täppt i näsan :S

Men jag försöker jobba på sålänge febern håller sig borta men det är jobbigt.. har så ont i kroppen i slutet av kvällen..

Nej nu får det vara nog med prat om att jag känner mig kass..

Snart är det dags att köra till jobbet igen.. men återkommer när jag har ngt annat på hjärtat att skriva :)


Andrapris :)

För ett tag sen kunde man spela polkaspelet på facebook och fick nu hem hem lapp om att jag hade ett paket att hämta på domus.. okej tänkte jag vad har jag nu beställt som jag inte kommer ihåg..

när jag kommer hem och öppnar paketet så är det en badhandduk.. med badlakanet fick jag en lapp där det stod grattis till andrapriset :)

Missade förstapris som var ett tv-spel med DJ Hero.. :)

 

 

Oj vad glad jag blev men mest chockad tror jag.. trodde ju inte att jag skulle vinna ngt sånt :) skulle ju även skriva med max 20 ord varför jag skulle vinna.. kommer inte ens ihåg vad jag skrev :P

Scanfest

I lördags var det dags för scanfest för charksidan :)

Vi samlades vid 15tiden utanför vakten och därifrån skulle bussarna ta oss till åhus strand.. när vi kom dit blev vi indelade i lag och jag hamnade i lag 3 och i mit lag fanns Vali (skiven), jag (skiven), Kerstin (stopparhallen), Jonas (Röken), Alfonso (stopparhallen), Pelle (Fe), Per Lundh (sous viden) och Per Levin (kontoret)

Leken vi skulle leka var att man fick en uppgift per lag och när laget skulle utföra den så skulle man gissa ja eller nej och satsa pengar :) mkt kul.. vi kom inte sist iaf :P
Uppgiften vi fick var att vi fick 5 kort var ur en kortlek... vi skulle memorera dessa 5 kort.. 4 av oss skulle få rätt men resutatet blev att 7 av 8 klarade av detta :) trodde inte jag hade så bra minne :)

efter lekarna så var det dags för middagen.. fick först förrätt och det var mkt gott.. sen varmrätt och sen kaffe.. dans blev det också :) en mkt kul kväll :)

Mitt lag varav det saknas 2 lagmedlemmar på bild och det är per lundh och per levin :)

Vali Alfonso och Pelle Jonas och Kerstin 

   
Mässlokalen                       Trubaduren                           Dansen



Annars i fredags så efter jobbet så körde jag hem till min kompis och kollade på "Barnhemmet".. lite rädd blev man men det var en bra film :)

 

Ny frisyr?? Japp !!!! Förlovning :)

Vilken förändring det har blivit av lilla mig :) och blev jag nöjd, ehhh japp :)
Snacka om att hjärtat det dunkade när nu detta hände..
Alltså detta :)

 

Och här kommer före bilder

  

Och efter

  

Nåå vad tycks?

Jag är SUPERnöjd..



Idag är det även min och andreas 1åriga förlovningsdag :)
kan inte fatta att det redan har gått ett år :)

Kramen

Kvartersfest :)

 

Ja idag var vi på kvartersfest.. allt började med att vi skulle spela brännboll vid 16.. vi kom vid 16.30.. fint fokl kommer sent :P
jag kan säga som så att OOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ vad det var längesen man spelade brännboll :P

 

och jag får säga grattis till andreas och hans lag för dom vann med ynka 3 poäng :)

sen var det dags att fixa mat mm men vi hade ju vårt i kylväska redan men vi fick sitta hos grannen och vänta eftersom vi skulle samlas kl 18 igen och kl var ju bara 17.15 ca så jag lånade även deras toa.. mkt fint hus hade dom :)

Sen satte vi oss ner bland alla andra grannar och grillade och åt.. mkt trevligt.. men ju senare det blev desto kyligare blev det så jag satt och frös en hel del.. men trevligt hade jag iaf :)

just nu sitter jag hemma och ska snart gå och lägga mig medans andreas är ute och svirar lite till :)

imorgon (idag) blir det matmässan.. hoppas på en massa gottis :)

kramen


Ny frisyr??

Funderar på att klippa mig.. Alltså inte klippa toppar bara utan klippa ordentligt.. har 2 st bilder på frisyrer som jag funderar på.. här kommer den ena som jag gillar skarpt :) och den andra gillar jag lite mindre men jag gillar den..

1, Gillar mest 

2, Gillar inte lika mkt men gillar 

Vad tycker ni????

RSS 2.0