28 år :)

Vad är det för en dag, vad är det för en dag,
jo det är Åsas födelsedag, jo det är Åsas födelsedag
HURRA HURRA HURRA :)

Ullared

Där har man varit idag :) jag hittade det jag ville ha och det va ju bra :) när vi sen va inne i dom andra butikerna så började regnat stå som spön i backen :)

men lite hittade jag iaf :)

   

Köpte även lite handdukar då min kära sambo har en tendens att skita ner alla mina vita så fick det bli mörka färger denna gången :P leggings blev det också ett par... blev inte så mkt kläder och ngn dvdfilm hittade jag inte heller sålite billigare blev det denna gången :)

snart blir det lite ESC och sen inatt ska jag hämta ingalena :P

kramen på er :)

Semi 2

Då får vi se ikväll om eric saade går vidare ikväll eller om tekniken strular och han går av scenen.. hmm...
men är himla besviken på att norges bidrag inte gick vidare i tisdags.. ojoj vad sur jag blev på jobbet :P

annars igår så åskade hur mkt som helst och det regnade också.. hade önskat jag varit hemma så jag hade kunnat försöka fotografera detta... menmen.. har en vän som gjorde det ist :)

idag blir det nog en svän hemom mamma och se om där är ngt att ta ner till hennes nya lägenhet... annars är det städning som gäller för den gamla nästa vecka :)

kramen till er alla

         

Akuten

Var på vårdcentralen igår och dom skickade mig vidare till akuten.. och jag vet inte men det ska vara akuten men det kändes inte som det iaf... jag var på akuten från kl 13-21.00.. jobbigt var det och bröt ihop gjorde jag när jag kom hem då jag var så HUNGRIG... fick ju inte äta... och ont i huvudet fick jag också..

var tillbaka dit idag då dom skulle ta fler blodprov och känna lite till på magen.. idag var det bra.. kände inget när dom tryckte på magen och blodproverna var bra :)

så idag bär det av till jobbet vilket jag ville igår också men men...

ha en bra vecka alla...


kramen

Sjukvård

Ja denna sjukvården kan man ju nästan bli tosig på... Tur man aldrig är sjuk "nästan" men när man väl är det vet man inte hur eller vad man ska göra :P

Trodde det var till att bara köra till vårdcentralen och bli inkallad till distriktssköterskan men icke sa nicke.. nu ska man helt plötsligt ringa dom för rådgivning och tidsbokning... ja då får jag ju så snällt göra det imorgon...

Jag återkommer om mer info imorgon :P

annars har det varit en underbar dag suttit och solat nästan hela dagen och det syns nu av den röda färgen som har spridit sig på mina armar och i mitt ansikte ;)

kramen på er :)

Ojdå..

Igår var jag pigg ända fram till 15.00 ca.. då slog febern till och jag fick ont i hela kroppen.. innan dess har jag haft ont i magen.. typ kramper eller spänningar i magen.. vet inte hur jag ska förklara :P sen var jag sängliggandes ända fram till i morse.. hade 38.2 i feber igår och idag ingen feber så jag vet inte vad som hände.. men har fortfarande smärtor i magen,.. har det inte gått om till imorgon kör jag till distriktssköterskan imorgon..

annars idag så händer det inte särskilt mkt.. håller på att vattna och inget annat.. tar det lite lugnt pga magen...

har börjat kolla på tv-serien Glee nu... såg ju som sagt några avsnitt igår när jag låg i sängen :P

 

Ha en bra dag i det underbara vädret...

kramen

20 år

Har gått sedan min pappa gick bort.. Önskar som sagt att han vore här.. 

Till minne av
Bo-Göran Anderberg

* 5 okt 1954
† 7 maj 1991

 
20 år har nu gått
i stor sorg och saknad.
Vi älskade Dig så!

 
Våra ögon kan tindra
Våra läppar kan le
Men sorgen
i våra hjärtan
kan ingen se

 
ANN-CHRISTINE
Åsa
Johan



Denna satte vi in i tidningen fast utan versen..
Saknar honom!


RSS 2.0