fredag

ja då var det fredag och det var längesen man skrev här..

ja vad somhar hänt i veckan är väl inte så mkt.. var och kollade på lägenheten igår..den var lagom stor.. ska bli skönt att flytta nu.. ska flytta lådor idag.. men får vänta tills jag kan hämta nycklarna till flyttkärran..
sen imorgon blir det flytt av det sista som blir kvar sen på söndag blir det städning.. hihi!!!

ska även betala räkningar idag..

jag har fått en utmaning och den har jag redan börjat svara på men fasen vad svårt det är med bokstaven Å.. önskar jag hette ngt annat just nu.. hihi!! men den kommer in så småningom..

glömde glasögonen i tisdags så sen när jag kom hem så hade jag migrän.. inte bra.. kändes ju som jag hade dom på mig när jag gick på morgonen.. haha!!

igår tänkte jag simma men det blev inget med det för jag orkade inte.. känns som jag har fullt upp med annat just nu..

nej om man skulle börja ställa fram det man ska ta med sig.. haha...

jag hör av mig igen när flytten är klar och internet fungerar..

ha en bra helg på er.. det ska jag ha..

kramen

Slappat

idag har varit en riktig slappedag.. vaknade sent och sen kom sonny hit på kaffe sen dök ferm också upp.. så då satt vi här och tittade på navy cis, heroes och top gear..

nu har alla gått inkl andreas för han skulle träna ishockey..

imorgon är det jobb igen.. var tar helgen vägen egentligen.. man kan ju undra.. haha..

jaja nu ska jag slappa vidare.. skulle ju egentligen hem till mig och packa det sista idag men jag pallade inte.. får ta det i veckan ist..

kramen

Lördag

ja då var snart lördagen över..

igår var det lets dance igen och rätt åkte ut igår.. george scott kunde verkligen inte dansa.. så nu nästa gång hoppas jag att carl-jan åker ut..

idag så har man ju varit och åkt skidor för första gången i hela sitt liv.. ojoj säger jag bara... vilken backe.. vi var i vånga och  åkte..


                                                                                                 Vångabacken

 jag klarade ju knappt av att åka i den.. jag var sämre än alla ungar som åkte.. gick upp i backen en bit första gångerna sen åkte åkte jag upp med hjälp av ett snöre.. efter alla timmarna vi var där så tvingade andreas upp mig att åka i ngn annan linbana.. den var äcklig att åka i.. jag trillade första gången sen hjälpte ngn kille mig som jobbade där.. då var det inge problem.. men svårt var det iaf.. och snabbt gick det neråt och bromsa kunde jag knappt heller.. sen började jag frysa och fick ont i fötterna.. kl 16 åkte vi hem... vi var där från kl 11 ca.. men annars var det skoj.. önskar att jag inte hade varit så feg bara.. hatar det.. menmen

sen åkte vi hem till andreas... hans föräldrar kom och då satte dom upp räcke i trappan upp till loftet.. jag körde till mamma och hjälpte johan skicka in ansökan till scan ang sommarjobb... fick även ringa todde och fråga vilken avdelning han skulle välja..

sen nu ikväll har vi kollat på melodifestivalen.. jag hejade på EMD och BWO.. och trodde att molly och rickfors eller vad han nu hette skulle komma till andra chans men jag hade bara lite rätt.. EMD till finalen, BWO till andra chansen molly till finalen och topaz mfl till andra chansen..

men jag tycker fortfarande HEATs låt 1000 miles är bäst.. älskar den sen kommer EMD på andra plats..

nej om man skulle ta och lägga sig nu kanske..
ska nog hem och packa det sista imorgon och sen kan man ju börja småstäda lite hemma..

ha det bra..

kramen och godnatt

Tränat

har jag gjort idag.. det var riktigt skönt... det känns i kroppen iaf.. hihi!!

nu har man ätit och ska snart köra hem till mig och hämta smöret jag ska ha med till jobbet.. det har jag glömt nu i 3 dagar..

till helgen kommer andreas pappa och ska hjälpa till att sätta upp räcket vid trappan..

blir inte så mkt skrivet idag.. men vi höres en annan dag..

kramen

Lite ordning

Nu har jag fått lite ordning på mina lådor här hemma. har försökt ställa dom som ska till sovrummet tillsammans och köket tillsammans osv.. har även migrän idag.. och det lär jag väl ha i 2 dagar till nu.. hatar det..

har även tvättat idag.. blev 3 maskiner och det brukar det inte bli men det var ju all andreas tvätt också.. jag känner mig så snäll som tar hem hans tvätt till mig och tvättar den och sen tillbaka igen..

nu vill jag flytta.. är trött på alla lådor som står här... tänkte jag skulle plocka ner mina gardiner också.. tar nog det imorgon för på fredag kommer fönsterputsaren och putsar mina fönster och det behövs.. hehe!!

nej om man skulle ta och laga ngt till mig kanske.. innan det är dags att köra till jobbet...

oj vad solen skiner in på mig nu.. hehe

ha det bra mina vänner.. skulle ha tagit kort på röran här hemma men jag har tydligen packat ner kameran ngnstans...kommer inte igåg var.. haha..

kramen

Det var denna helgen

Ja då var denna helgen förbi..
I fredags så var jag hemma hos mig och städade och packade lite.. försökte bli av med kalket i toastolen därhemma men det ville inte riktigt.. blev lite arg faktiskt.. sen gav jag upp.. körde hem till andreas.. då var johan också här.. dom tog ner en massa i släpet som andreas lånat för dagen efter skulle det till tippen.. det blev soffa, fläkt mm som slängdes..

i lördags var det alla hjärtansdag.. jag bjöd andreas på frukost på bajonetten sen skulle han till tippen.. skulle hämta min bror först.. jag ville inte med så jag gick till flüggeraffären som ligger vid bajonetten för jag skulle ha ngt starkare kalkmedel.. sen gick jag in till stan för att köpa ngt till andreas, blev även en liten present till mamma och mormor.. mamma fick en liten nalle där det stod världens bästa mamma på och mormor fick chokladhjärtan.. köpte även chokladhjärtan till andreas och ett kort.. sen fickade jag med mamma, mormor, ingalena m fam och anita på fenix..
sen körde jag hem och packade lite och tog bort lite kalk i toastolen.. hälften gick bort så nu är det bara det värsta kvar.. så det blir till att gnugga och skrubba.. jobbigt...
körde sen hem till andreas och väl där så tog vi ner sängen från loftet så vi kunde sitta/ligga i sängen och titta på tv.. aldrig mer.. jag trodde jag skulle bli mosad av sängen men det gick bra.. tung var den..
sen bäställde vi mat från china wall.. jag tog stekt ris och kyckling.. det var jättegott!!
ja just det.. under tiden han var och hämtade maten så var det ju melodifestivalen.. den ända låten jag tyckte om var H.E.A.T:s 1000 miles.. Åhhh vad bra den var och den gick vidare till globen direkt.. den bästa låten hittills...

igår söndag så var andreas och johan i garaget och jag var med mamma och anita i hässlehom och hälsade på J.. Hörde knappt när han pratade.. han mumlade för det mesta.. men han pratade jättebra när han blev arg.. gått ner i vikt en massa hade han.. Han var väldigt lik J och J nu.. Men jag tror han har fått syrebrist under sin operation i sthlm som han gjorde och därav sin hjärnskada...

idag blir det träning.. C kunde inte men jag ska nog gå och träna ändå.. imorgon ska jag ju tvätta och på onsdag blir det massage.. på torsdag träna och fredag kommer där ngn och putsar mina balkongfönster...

ha en bra dag på er.. sj jobbar jag kväll denna veckan..

kramen

Snö snö snö

Ja då var snart tisdag över.. idag har det varit tröttsamt på jobbet... men kl blev 15.30 idag också :)
Efter jobbet körde jag och hämtade min bror och sen körde vi och handlade..

Diskade och lagade sedan mat.. sen var det dags för mig att sticka till badhuset.. idag var det dags för vattengympa.. Det var skoj.. Dock lite jobbig men man vänjer sig hoppas jag..


 
När jag gick till badhuset så började det snöa lite smått.. När jag sedan skulle gå därifrån så snöade det ännu mer och det var t.o.m vitt på marken.. tror dock att det kommer att bli mera snö till imorgon.. skulle tydligen snöa både imorgon och torsdag också.. men jag vet inte..



Snart går flyttlasset mot Östermalm.. skoj.. ska bli kul att bli sambo.. hoppas jag, men jag har ju nästan i stort sett varit sambo länge nu.. haha!!

Nej nu ska jag nog dricka lite juice till sen ska jag nog gå och nana..

Kramen alla..

Bingon!!

Ja då var bingon över för denna gången.. Men grattis till jessica och hennes granne som vann.. Jag var nära ngn gång men det var inte ofta..

Idag har man jobbat dag för första gången på 3 veckor.. Var ju som sagt sjuk sist.. Det har gått bra.. Tiden gick ganska fort idag, men jag tror att det berodde på att jag hade den sena rasten...
När jag slutade idag så skaffade jag nya skor, en storlek större så nu kan jag rör tårna iaf.. hihi!! Får hoppas att jag inte får så ont i fötterna nu..
Sen var det hem.. Kollade lite med biljetter till Jeff Dunhams show.. Funderar lite på att åka och titta på den.. Vet inte om det blir Köpenhamn eller i Kista.. Får se..

Sen körde jag till Sommarlust för att spela bingo..

Har även ringt en fönsterputsare idag.. så han kommer den 20feb och putsar mina fönster och balkongfönster.. Så slipper jag göra det själv.. så det är ju skönt..



Nu ska jag sätta mig och titta på prison break.. fast först ska jag göra mackor till andreas..

kramen och godnatt

Söndag

ja då var det redan söndag.. har inte hänt så mkt sen jag skrev sist... i fredags efter jobbet så körde jag och handlade lite och sen var det dags för lets dance..
morgan och laila i topp då också.. jag tror det kommer att stå mellan dom 2 i slutet..
somnade ändå inte förrän vid halv 4 för jag och andreas tittade på film på tv.. den måste varit bra för jag somnade inte iaf.. nu kommer jag inte ihåg vad den hette..

igår vaknade vi vid 12.40.. oj.. sen gjorde vi inte så mkt.. körde hem till mamma sen åt vi lite där när mamma kom hem.. vi kollade ishockeyn.. sverigen vann med 6-4 mot tjeckien.. tog hem bananlådor från mamma så nu kan jag packa lite till... sen körde vi min bror till sin kompis tjej.. oj vad dimmigt det var igårkväll.. sen såg vi melodifestivalen på bajonetten.. tyckte inte alls om mede som programledare.. och af Ugglas tyckte jag inte om.. låten kanske var bra men det skulle inte varit hon som sjöng den isf.. hade ingen favorit denna deltävlingen iaf.. emilias var ganska bra..
förstår mig inte alls på reglerna denna gången på melodifestivalen.. vrf kan det inte vara som innan, man har en tävling på en kväll och röstar fram den som ska åka till ESC.. fattar inte.. menmen..

idag händer väl inte för mkt.. ska kolla ishockeyn sverige-finland idag 15.25... eller andreas ska se den iaf.. jag ska nog ta och besöka hans föräldrar och hämta några lådor till.. får se...

har även fått städbesiktningstid av min lgh nu.. så det blir hämtning av nyckel till flyttkärra den 27e, flyttning den 28e, städning av lgh den 1e och besiktning den 2e... mkt den helgen.. men det ska gå hoppas jag...

nej om man skulle äta lite nu...

kramkram

Sån värk..

Har jag i mina armar och i mina båda händer... Jag, Josefine och luis stod vid kasslermaskinen igår i paketeringen.. Aldrig mer säger jag.. Första passet så stod jag och vägde.. det var ju dom tunga också... andra passet så stod jag där inne och skulle lägga i men fy fan aldrig mer.. hade inte varit några problem om dom inte hade suttit fast i vagnarna.. och sen stod jag resten av tiden på baksidan.. har en blåsa på mitt pekfinger.. när jag skulle köra hem igår hade jag så ont i min vänstra arm att jag trodde jag skulle börja gråta.. kunde knappt hjälpa till att svänga ratten.. fick ta en ipren när jag kom hem... men aldrig mer... hihi!!

annars igår så ringde min bror 1tim innan jag skulle till jobbet och då hade han trillat med moppen så han hade skrapat upp ena benet och lite på armen.. mobilen var kass för den gick ju givetvis också sönder.. och den var ny också.. stackars min kära lillebror.. så jag fick köra o hämta honom utanför andreas.. när vi kom hem såg vi att han hade skrapat upp knät så det fick vi rengöra... han hoppade i badet när jag körde till jobbet.. tur han har en snäll syster somhan vill ha hjälp av ibland *ler*

idag ska jag och min bror på middag hos mormor kl13.. ska bli gott... det blir potatis, falukorv och pepparrotssås.. åhhhh så gott...



ja nej nu ska väl jag vakna till lite.,,, kanske äta ngt..

kramen

1a jobbedan efter sjukdom

Då var denna jobbedan över... tiden gick såå långsamt idag... jag stod inte ens med på listan så frågade jag min chef var jag skulle vara ngnstans, och jag sa att jag står inte i skalningen.. så det blev inne i renrummet... annars har det gått bra idag..

Har inte gjort så mkt idag faktiskt innan jobbet.. sov till 10.45 och det behövde jag tydligen för trött var jag.. hihi......!!! men skönt var det...

Vad alla bloggar är fina.. vill också ha det så fint med bild uppe i headern.. eller vad det nu hette... hur gör man och var hittar man hur man gör det, snälla säg..

imorgon eller idag blir det ju så ska jag tvätta.. inget jag ser fram emot men jag måste.. sen blir det väl till att handla för som sagt har jag inget hemma att äta som vanligt.. men men...

gjorde kycklinggratäng igår... åhh vad gott det var.. så det är ju ngt man kanbjuda på när man bjuder hem gäster på middag.. hade även med mig på jobbet idag.. :)

nej nu ska jag sova.. klockan den går ju så fort när man kommer hem från jobbet..

kramen

Utekväll

Igår var vi hos malin och daniel och det var trevligt och sen skulle andreas på både förfest och möte... innan vi körde hem därifrån kom vi fram till att vi skulle med ut och eftersom dom skulle vara här hemma.. så jag och malin bestämde oss för att gå på grand... innan dess så spenderade jag min kväll hos malin och vi åt gott.. ett recept som jag hittade på gräddsåspaketet... hehe.. mkt gott så det kan jag rekommendera..

sen ringde andreas och sa att han var klar på mötet så vi hämtade upp honom sen hämtade jag och malin hennes kusin och hans kompis..

sen var det utgång.. det var skoj.. var inte så full för jag ville må bra idag.. men det var trevligt.. träffade trevligt folk man kände och det var ju kul.. men det märktes att man inte hade varit ute på ett tag.. haha!! och fotograferade blev vi också..

 

Vi stack vid 2 då var vi mätta på allt ute.. malin och daniel stack hem och andreas kom hem kl 5... och full va han.. men nu pratar vi inte mer om det..

idag gick jag upp vid 12.. men jag är så trött...
idag vet jag inte vad som händer.. kanske köra till elgiganten om dom har öppet..

snöade började göra när vi gick in på grand igår och det var vitt när vi kom ut.. nu snöar det också lite tror jag men jag vet inte..

nej om man skulle äta lite... var hungrig inatt när man kom hem... vissa åkte ju till bajonetten...
diskade och plockade även undan här hemma inatt när jag kom hem så slapp man det idag.. rätt skönt faktiskt.. såg för jävligt ut här...

jaja ha det bra så hörs vi...

kramen

RSS 2.0