Ullared

Ja igår bar det av till ullared med buss från jetmacken på näsby.. det var hyresgästföreningen som hade fixat detta.. vi åkte därifrån kl 6.30.. vi var framme i ullared kl 9.00.. så det gick fort.. gick in på ullared sen var vi ute därifrån vid 13.30 eller ngt.. var inte så mkt filk så det var skönt och vi stod max en kvart i kö ut.. kl 16 körde vi därifrån.. var hemma igen vid 18.30.. sen var där 2 eller 3 som hade blivit av med sina kassar.. antagligen var det ngn annan som hade fått dom med sig.. inte så kul kanske.. alla skulle ha stannat kvar vid bussen så det inte hade blivit ngt fel.. jag och mamma märkte våra kassar med vit tejp och vårat efternamn på.. så det var inte som tog våra kassar för då hade dom fått på moppo... haha...

sen var jag uppe hos mamma till kl 20 för vi tittade på sveriges smartaste barn.. sen var det hem och kolla på robinson, och packa upp sakerna och fotografera dom..

Ja då ska jag berätta vad jag köpte igår.. blev dock inte så mkt kläder till mig.. var inte så sugen på det..

Här kommer lite bilder..

Saker till hemmet:

Blommor (plast) Taklampa till sovrummet, hängare till panelgardiner, äggklocka, och singstarmickrofoner Pläd, duk, panelgardiner, och dra-på-lakan

Plastväxter (ser mkt verkliga ut), taklampa till sovrummet, hängare till panelgardiner, äggklocka och ett par singstarmickrofoner till, en lila pläd som ska ligga på soffan, en gråaktig duk, panelgardiner, och dra-på-lakan och även 2 stora badlakan och ett mellan badlakan, schampoo, balsam, duschcreame mm..

Kläder till andreas:

Brallor Tröjor, underkläder 

Ett par träningsbyxor, ett par mjukisbyxor, t-shirtar, strumpor, kalsonger, och ett underställ..

Kläder till mig:

Underkläder Linnen Tröjor

Lite blandat:

Vår/sommarjackor Disneyfilmer Gottis Kakor 

Vår- /sommarjackor till mina kusinbarn, Pongo och de 101 dalmatinerna, Peter Pan, Vilddjuren, Familjen Robinson, chips, bakformar, brownies, ballerina, hushålls wafers (chokladsmak), och jättefina kläder till lilla leo som jag ska ge till sandra på måndag som present och laxsallad till sandra..

Skulle även ha köpt en lampa till annika på jobbet med den var slut.. typiskt.. jag gick runt och letade och letade men hittade ingen och sen frågade jag och då sa dom att den var slut.. ja där hade jag ju kunnat leta då ju.. haha! den hade gått åt som smör..

annars igår var andreas iväg hela dagen.. han spelade först paintball sen var dom hemma och åt lite hos daniel och sen åkte dom iväg igen för att basta och sen var han ute igårkväll också så han var hemma kl 3.. egentligen kl 4.. haha!!

ja idag har vi ställt fram klockorna.. annars vet jag inte vad som händer idag...

oj nu blev det ett sådant långt inlägg igen..
nej nu ska jag väl gå och hitta på ngt..

kramen på er alla

Hemkommen

ja nu var man hemkommen från ullared och 5kassar rikare.. hehe

blev inte så mkt kläder men mkt annat.. det var skoj var inte så mkt folk..

och lets dance.. blev glad att magnus vann men som sagt var lailas showdans helt underbar..

skriver mer imorgon då jag kanske också lägger in bilder på det jag handlat...

kramar nu ska jag kolla på resten av robinson..

Vad har hänt sen sist?

Jo den 28e februari gick flyttlasset från Österäng till Östermalm.. alltså östermalm i kristianstad.. jag har blivit sambo.. trodde även att internet skulle fungera i början av mars men icke.. men nu har det äntligen börjat att fungera..

den 4e mars så kommer det målare och ska sätta igång att måla om i hallen, köket och i lilla sovrummet.. det blev klart en vecka senare.. där kom även folk från ngt annat bolag och hämtade våra skåpluckor i köket.. det ska vi få helt nya.. dom har vi inte fått än och nu har det gått en månad snart.. hihi!!

Här kommer några bilder från den gamla lghten och från den nya..

 Köket i den gamla lägenheten

Här kommer några bilder från den nya lghten innan renoveringen..

Hallen Köket (med dom fula köksluckorna) Sovrummet Vardagsrummet, balkong utanför fönstret Öppen spis i vardagsrummet (dock får man inte elda i den) Kontor/ spelrum Badrummet

Och här kommer bilder som är från under renoveringen..

Köket Också i köket Sovrummet (finns även en fransk balkong) 

Renovering klar..

Hallen Köket Sovrummet

Det var dom bilderna..
Annars har man bara gått runt här och småpulat lite för att få bort så många lådor som möjligt.. nu är nästan allt snart klart.. har även fått en ny toalett för den andra var fullt med kalk i plus att man fick spola 2-3 ggr innan pappret försvann.. det var dålig spolning,.. su nu har vi en helt ny.. hehe!! 
Min faster var och hämtade några lådor i torsdags den 26e.. hon ska också flytta.. hon flyttar den 1 maj..

Så vad har mer hänt.. har ju inte hänt så himla mkt ändå.. var med min bror den 19e mars då han var och tatuerade sig.. det blev en liten skorpion..

Min brors tatuering

Min kompis fyllde år igår den 26e.. grattis än en gång..

jo just det melodifestivalen.. har ju inte kunnat skriva om den.. Åhh vilken tur att af Ugglas inte vann.. hade hon vunnit vet jag inte vad jag hade gjort... men jag tror erhnman kommer långt.. men man vet ju aldrig.. och jag tyckte även att den ryska tingaling var hur bra som helst... så fort man hör den på radion nu så blir man ju helt pigg.. hehe!!

och nu över till let´s dance.. ojoj, vad chockad jag blev när morgan åkte ut.. jag trodde magnus skulle åka... menmen...
jag hoppas på att laila vinner men jag tror att magnus gör det för han har folket med sig.. men jag blir glad vilket som.. jag hade rätt iaf i vilka 3 som skulle vara kvar till slutet...

oj vad ska jag mer skriva.. jo jag har haft migrän nu spritt i några dagar.. inget skoj.. jag är kall om både fingrar och fötter, fryser gör jag varje dag hela dagen.. ögonen kliar och rinner och näsan kliar och rinner.. jag nyser.. så jag börjar kanske bli riktigt förkyld men sjuk vill jag inte bli.. det har jag inte råd med.. var på apoteket idag och köpte ögondroppar.. kan ju kanske vara pollenallergi också.. vet man ju aldrig..

var och köpte nya skor i måndags den 23e..

Betalde inte det priset som står i den ens skon 

Spelade även bingo i måndags men det blev ingen vinst.. spelade ocksåbingo i torsdags men det blev ingen vinst då heller men jag fick mammas grannes vinst.. hon ville inte ha det ändå..

Var ledig en fredag från jobbet för vi hade inget att köra så då körde jag till min jobbarkompis och hälsade på.. Åhh vad söt hennes son är...

 han sov i min famn under hela tiden jag var där..

när jag hade varit där så körde jag hem till mamma sen gick jag, mamma och johan till vårt gamla dagissom firade 40årsjubileum.. det har alltså gått 10 år sen vi var där och hälsade på sist och då tänker man ju genast att oj nu är man 10år äldre.. haha!! vi fickade och sen tittade vi på gamla bilder och där hittade man både mig, johan och mamma.. hehe!! mkt kul att titta på gamla kort från förr.. tänk om man hade haft kvar alla sina kort som jag hade i den förra datorn.. åhh vad glad jag hade blivit.. men nu är alla dom korten borta.. det var många minnen därifrån och många fester.. haha!!!

fick även min deklaration idag.. jag blev GLAD iaf.. har ALLTID fått betala tillbaka innan... men inte nu...

nej nu har jag skrivit mkt.. hoppas ni orkar läsa genom allt..
klicka på bilderna sen så tror jag där ska stå förklaring på dom eller bara håll musen på dom.. vet inte vilket.. men bra hoppas jag att det blir..

just det.. jag ska till ullared imorgon.. åker bussen från näsby kl 6.30.. men jag kommer att lägga upp bilder av det jag handlat när jag kommer hem..

ha en bra kväll och är det ngt ni undrar över skriv en kommentar...

kramkram på er...

Äntligen

Lite lugn och ro och få skriva lite i sin blogg.. och tack så mkt.. det är skönt att vara tillbaka...

kram

Jippi!!

Nu har man internet.. fick det igår,.. har inte hunnit sitta inne på internet så mkt för jag har varken haft tid eller orken till det.. ska försöka sitta ner och skriva vad som har hänt nu under denna månaddå jag inte har haft internet och visa en massa bilder på lägenheten mm.. Det kanske ni ser fram emot..

nu ska jag snart gå och lägga mig..

fredag imorgon.. äntligen.. har längtat såååå...

kramen

lånar internet

hej hej... åhh vad jag saknar att skriva här.. har ju som sagt fortfarande inte fått ngt internet än och jag börjar bli lite frustrerad nu... just nu sitter jag och lånar internet hemma hos mamma...

nu är snart allt klart i vår nya lgh.. det kommer bilder sen när jag har fått internet därhemma.. och då ska jag berätta mer om vad som har hänt dom senaste veckorna..

måste bara berätta att jag hade beställt biljetter till diggiloo o båstad den 31juli och jag kollade min mail idag och då står det att jag skulle hämta ut dom senast den 19mars.. Ohh shit.. ja det var ju för sent så nu har jag fått beställa biljetter idag igen så får mamma kolla min mail ist... så då ska vi förhoppningsvis hämta dom i tid... hihi!! Shit happends...

jaja nu ska jag kolla vidare på internet sen ska jag hem o laga mat...

kramkram så hörs vi...

RSS 2.0