Tänkt...

Tänkte faktiskt lösenordsskydda min husblogg så dom närmsta vännerna och familj får läsa den..
Alla har ju som sagt inte med att göra hur kommer ha vårt hus och var det ska ligga ngnstans :)

Ni som jag vet och känner kommer få tillgång till denna..

Så det är bara till att skicka ert namn och mailadress så skickar jag uppgifter tillbaka.. :)

Ny design :)

Ja nu när jag ändå var i farten så fixade jag lite med en ny design på denna också.. har även en ny design på husbloggen också ;)

Husblogg

Är inte riktigt klar med stylingen på bloggen men här är adressen

våranvillaväxa.blogg.se


VINTER/SNÖ!!!! :(

Ja mina kära vänner.. jag börjar bli riktigt trött på denna snö..

i måndags så lämnade jag bilen så den fick lite rostskydd på sig.. så när jag hade lämnat den blev det till att gå in till stan för att boka tid till att kolla synen eftersom jag vill prova på linser.. så tid fick jag nästa vecka.. när jag gick förbi teatern så tog jag en jättefin bild :)

Teatern 

På tisdagsmorgonen så gick jag till jobbet.. VÄLDIGT kallt var det, -15 tror jag att det var.. men det gick.. var lite kallt om snoken bara :) hade termobyxor, min varma jacka, halsduk, mössa och vantar... så jag var riktigt påklädd.. på eftermiddagen så hämtade A mig sen..

På onsdagen gick jag också till jobbet.. lite skönare i onsdags än i tisdags.. när det var förmiddag sen eller kanske det var vid lunch så började det snöa :( inget kul.. när jag slutat jobba så gick jag och hämtade min bil.. den var alldeles igensnöad.. men ren och fin :) och luktade illa gjorde det också inne i bilen men det berodde ju dock på medlet dom hade smörjt in bilen med.. var på toyota också och kollade på bil.. får se hur det blir med den saken vid ett senare tillfälle..

när torsdagen kom så funderade jag på om jag skulle köra bil till jobbet eller om jag skulle gå.. det blev att jag gick.. riktigt skönt att gå till jobbet faktiskt så det funderar jag starkt på att göra varannan vecka när jag jobbar dag.. :) känns i rumpmusklerna att man har gått :)

idag fredag så körde jag till jobbet eftersom jag körde till mamma efter jobbet.. det var trevligt att träffa henne.. var ju ett tag sen.. annars har man inte gjort så mkt idag fastän man slutade vid 13.30 idag..

nu ska jag pilla lite med min nya husblogg samtidigt som man tittar på let´s dance.... återkommer med adress när jag pillat klart :)

kramen

Den nya...

Den nya bloggen ska jag börja med så fort jag bara har orken till det.. Som det ser ut nu så kan det kanske bli i veckan ngn gång.. så håll koll i denna bloggen så får ni adressen..

idag var det KALLT när man kom ut imorse.. gick knappt att skrapa rutorna..

efter jobbet så var det dags att lämna bilen.. ska hämtas igen på onsdag så det blir till att gå till jobbet om morgnarna nu.. får klä på mig ordentligt med kläder så jag inte fryser till is på vägen till jobbet :P
var också och bokade till för att kolla synen och se om jag kan ha linser.. :)

nu ska jag kolla lite på tv innan jag lägger mig..

kramen

Middag

Idag lördag så vaknade vi vid 10 ungefär.. vid 11tiden körde vi mot åhus för att hälsa på a-s och robban m familj.. jag skulle dessutom lämna lite tröjor som blivit för små för mig som jag tänkte att bella och ellinor kanske kunde ha..
först var bara robban och ellinor hemma och sen lite senare kom a-s och bella hem..

när vi varit där så körde vi till maxi och köpte en blomma till sandra m familj.. sen väntade vi tills andré och jessica skulle hämta oss..

väldigt fint hus dom hade byggt.. och leo har blivit så stor sen sist.. :)

till middag fick vi fläskfilé och ris.. mkt gott och till efterrätt fick vi kladdkaka..

klockan den tickade på och till slut bestämde vi oss för att köra och det var jag som körde hem eftersom jag var den som inte drack ngt :) vi körde först och kollade på vå tomt sen kördevi vidare till biljardkompaniet för att kolla läget.. har aldrig varit där innan men det var ju trevligt den lilla stunden vi var där.. fick även mess av sandra att jag hade glömt drckan jag fick sen fick jag ett mess till där det stod att jag hade glömt kameran.. sen kom jag själv på att jag glömt mina vantar.. illa.. men men..
sen körde vi från biljardkompaniet och hem till A och J och lämnade av dom och bilen och då gick vi till grand.. jag lämnade andreas där och sn gick jag hem.. ville hem.. när jag kom hem så var mina ben som istappar.. nu har dom blivit upptinade igen ;)

nu sitter jag och väntar på att andreas ska ringa på porttelefonen så jag kan släppa in honom.. han har ju inga nycklar med sig.. men jag får roa mig här sålänge :)

imorgon blir det nog en tur till öllsjö.. kanske en sväng hem till malin och daniel och sen en tur till vår fina tomt..

har dessutom fått en del förslag på bloggnamn till min nya blogg.. får se vad det blir men kommer ni på ngt mer så skriv gärna en kommentar ;)¨

godnatt på er alla så ska jag snart förhoppningsvis gå och lägga mig :)

kramen


Hade lite tid över..

Ja jag hade ju lite tid över på jobbet häromdagen så här kommer några bilder som jag tog på mina arbetskamrater :)

Sandra och Vali

Och här kommer pratkvarnen AnnaBell...

AnnaBell 
Här står hon och packar Tunna Skivor..

(Så bella nu är bilderna inne :))

Just nu pågår Let´s Dance :)




Tips!!!!!

Nu behöver jag några tips från er som läser min blogg..

Skulle behöva några tips på ett namn till min nya blogg som ska handla om vårt nya hus.. tänkte skriva om hur allt började och sen lägga in bilder på allt hur det växer fram... :)

ska bli kul att skriva om :)

Tack på förhand


hejhej

hej mina vänner.. nu har jag inte skrivit här på ett tag igen..

tänkte göra en blogg där jag skriver om huset vi ska bygga.. men har inte börjat med det än.. men det kommer... hehe!!!

annars rullar livet vidare här..

men jag återkommer när den bloggen finns :)

kramen

Snö

Ja då kom det mera snö.. skoj.. ta det lugnt i trafiken bara det kommer jag göra iaf..

har varit på rostskyddskontroll idag med min bil.. den börjar får rost den lille stackaren..
så i slutet av denna månaden blir det till att lämna in bilen så den får lite rostskydd.. får ju vara rädd om den lille :) så det blir antingen till att gå eller cykla till jobbet i 2 dagar.. men det fixar jag.. lite motion skadar inte.. ;)

Annars så jobbar man vidare bara.. ledig imorgon igen.. man börjar bli bortskämd med ledigheterna... men efter morgondagens lediga dag så börjar allvaret igen.. då är det fulle veckor som gäller och förhoppningsvis mer att göra :)

kramen

Gott Nytt År!!!

Ja då var året 2009 över och 2010 har börjat.. detta året känner jag kommer bli ett bra år..

Givetvis var 2009 också bra..

Nytt år, nya händelser..

kram på er alla

RSS 2.0