Elmia och....

Igår kom jag hem vid ca 00.50 och johan han låg och snarkade i soffan.. han hade till och med tagit min tandborste och borstade tänderna med :) menmen jag tog en annan :) sen gick jag och la mig.. somnade vid ca 01.30.. sen upp igen vid 07.30.. då var johan redan vaken.. jag hoppade in i duschen och sen kom johanna vid 9 och hämtade oss.. vi var framme vid 12 kanske.. det var som sagt en väldigt lång kö ända fram till elmia.. sen kom andreas ut och lämnade biljetter och då gick vi före i den ca 3 mil långa kön in till mässan.. haha!!!

 

är kommer några bilar som vi såg.. johan missade dock att ta kort på A:s bil men den tar han säkert kort på själv nu under dessa dagarna han står däruppe :)

Alex´s bil  Bil som hade vattenfall i bakluckan och black jackbord  Batmanbilen  Mycket folk en liten smartbil 

jag kanske ska satsa på att ställa ut min bil nästa år.. ska bara lacka om min isf ;)

får ju ha en bild på min bror också lycklig över att han fick följa med till elmia :)

johan 

När vi sedan körde hem så körde vi om en ful gammal volvo och när vi sen hade kört om den så skulle den ju om oss igen och när den körde om så han som satt i passagerarsätet han moonade :D

 ojoj vad vi skrattade i blen och johanna som ville köpa bilen ångrade sig ganska snabbt efter han hade moonat :) det var ingen vacker syn vill jag lova.. hårig var rumpan.. sen när han inte ville köra där främför oss så körde vi om igen och då tryckte han rumpn mot rutan.. mooningen var det roligaste på hela denna dagen :) jag skrattade så tårarna kom :P

när vi sen kom hem så la jag över alla bilder på ett usb-minne till johan och sen körde vi och åt på max, sen lämnade jag honom hemma hos sig sen nu så sitter jag hemma och bara tar det lugnt.. är lite trött idag.. :) 

imorgon får vi se vad som händer.. :) ha en fortsatt bra kväll alla :)

kramen

GLAD PÅSK

glad påsk alla glada.. snart bär det av till elmia i jönköping.. men först ska jag sova lite..

min bror ligger i soffan nu och sover och jag ska släcka ner denna manick också nu..

så godnat och glad påsk åter igen ;)


Sista

ja då var det sista jobbedagen för denna veckan sen är det lååångledigt :)
imorgon långfredag blir det en biltur till jönköping eftersom det är elmia där i helgen och A står däruppe hela helgen.. han ställer ut sin lille gule bil.. han vardessutom i tidningen idag :) min älskling.. ;)

annars i veckan har det varit fullt upp känns det som.. jobbade ju min sista natt sön-mån sen vardet på att jobba igen i tisdagskväll.. men det var det i skiven.. men oj vad ont i benen jag hade sen på kvällen och ryggen fick jag ont i igår.. inte bra att vara ifrån sin avd för länge :) men jag har haft kul..
har ju fixat lite godis till pojkarna som dom ska bjuda på däruppe men det tar jag upp imorgon annars hade det säkert varit uppätet nu :)

var även och hämtade min kamera häromdagen.. :) köpte den billigt.. jag är såååå nöjd.. så i helgen blir det iväg och fotografera en massa.. skojsigt.. hoppas bara på fint väder..

nej hoppas ni får en fortsatt bra dag..

kramen på er

RSS 2.0