Ullared

Ja nu har jag varit på ullared igen och det blev lite handlat denna gången också men dock inte så mkt kläder.. det blev 3 kortärmade tröjer och 1 kofta och 3 par trosor.. sen blev det solsidan säsong2 och 6st harry potter filmer :P sen blev det bara inhandlat lite till lördag.. köpte även en regnmätare :D

Åkte dit med anna, mamma och ingalena :)

La mig sen kvällen innan och upp tidigt dagen vi skulle åka.. sen köra och sen gå inne i varuhuset x antal timmar och sen köra hem.. när jag kom hem gick jag och la mig och då va kl 20.30ca.. hade fått sådan fruktansvärd migrän så hade inget annat val än att ta en tablett och lägga mig.. sov sedan till 9 imorse :)

kramen på er....

Mojje, The Moniker och Smokie

Igår var det konsert i åhus.. Synd bara att det regnade för det mesta.. men ibland blev det uppehåll och kameran åkte fram.. Trodde inte jag skulle få några bilder på Smokie då det regnade hela tiden men några fick jag senare... himlen lös även upp av alla blixtar som kom.. då pratar jag om åskan..
När vi (jag och min bror) skulle köra hem var nog regnet som värst.. fyyyy vad det regnade... var även tvungen att stanna innan vi kom hem till johan då han va såååå nödig att han inte kunde hålla sig :P tur han inte kissade ner min bil :)

här kommer några bilder från kvällen iaf..

   

   

   

 

Har även varit och klippt och slingat håret idag :)

    

Kramen på er alla

Kiviks marknad

Idag bar det iväg till kiviks marknad.. ville helst vara hemifrån vid ca 9tiden men så blev ju inte fallet då min älskade sambo sov lite längre än jag hade tänkt mig att han skulle göra :P det blev att vi körde vid 9.30 ist och när vi kom fram så var det inte så lång kö så det var ju bra :)

 

Sen gick vi runt lite och då hittade jag det jag vill ha.. bacon mix :) brukar ha det på köttfärsen när jag lagar det :) köpte 2 sådana påsar och sen blev det grekisk krydda och ngn vitlökskrydda..

Sen blev det lite godis till A och en present till hans bror :) hoppas han gillar den :P

Har även hunnit med en runda till stranden och A följde med :D Sen hem och äta lite och sen körde jag och handlade och tankade :)
sen blev det soffan när jag kom hem :)

imorgon om det blir väder så blir det stranden och sen vidare till jessica :)

kramen på er

 

Rix Fm Festival

Va inne i stan efter jobbet i måndags då jag träffade Ingalena och Pia-Karin och hennes dotter Melina :) Senare kom också Anders (Pia-Karins sambo)

När klockan började bli dags för rix fm så gick vi till stora torg för att kolla... Hade givetvis kameran med mig men tog dock inte många bilder själv utan det var min bror som tog dom.. jag är ju så lite så jag såg ju knappt själv :P mamma var också med och kikade :)

Här kommer några bilder från festivalen :)

         

1. Ulrik Munther
2. Love Generation
3. Calle Kristiansson
4. Sanna Nielsen
5. Vincent
6. Christian Hedlund
7. Christian Walz
8. Nicke Borg
9. Erik Amarillo

Danny skulle varit med ist calle och sanna men han blev tyvärr sjuk :(

Kvällen var trevlig men sen fick man köra hem för att sova då man skulle upp till jobbet dagen efter..


Igår (15/7) så slutade jag kl 13 och då började även min 4 veckors semester :D
Jag gjorde vid mina naglar och bryn sen efter det bar det iväg till Ingelsta kalkon med Anders R och det var trevligt och god mat..

 

Sen var vi inne i stan och kollade lite.. Såg The Playtones

 

Sen när vi skulle hem så hörde jag ngt från Lilla Torg och där var ju ett skitbra coverband från småland :) var kvar där till typ 00.45 och vi skulle åkt vid 23 :P dom heter På G :)

 Deras hemsida www.påg.nu

Nej nu får man se vad man ska hitta på idag :) blir nog en runda in till staden :)

Kramen på er

Tandemflygning

I söndags var det äntligen dags för tandemflygningen... Min bror han kom precis innan vi skulle köra så vi frågade om han vill följa med oss.. Alltså var det han som fick agera fotograf när vi var uppe och flög.. fint väder och bra vindar :)
Här kommer några bilder som min bror tog :)

         

Och som flög med oss var

  (Bilderna lånade från www.skyadventures.se)
Pierre Rosén       Roger "Kalle" Jönsson

Andreas hade Pierre och jag hade Kalle :)

Sen bar det hemåt igen och innan vi körde hem blev det en glass i Åhus :) gottigottgott :) men nästa gång jag beställer glass ska det bara vara en kula och inte två :P

Annars har det inte hänt jättemkt...

Har ont i min arm och har varit hos sjukgymnast och fått några övningar som jag ska göra och sen ska jag tillbaka igen v 32 :P hoppas det går om..

men nog pratat om det... imorgon är det sista arbetsdagen innan semestern :) Åhhhhh jag längtar :) sen är det dags att fixa naglarna därefter :)

ha det bra så hörs vi alla mina vänner :)

kramen


K-dagarna :)

Jobbar ju detta året när det är K-dagarna men jag jobbar dag så jag kan ju in dit efter jobbet vilket jag ska måndagen den 11e juli då rix fm är på plats :) ska försöka ta några bilder under kvällen iaf...

Annars är det bara 5 dagar kvar om man inte räknar denna dagen... :)

Kramen på er :)

Åhhhhhh...

Ibland blir jag så trött på allt och alla.. idag har varit en sådan dag... hoppas den blir bättre imorgon :P

nu ska jag snart gå och lägga mig.. men nu är det bara 8 dagar kvar tills semestern :D

Fredrikdalsteatern

Som sagt var vi i helsingborg igår..
Men dagen började med att jag åkte in till stan och hälsade på jenny på tian och där fick vi ponchos om ifall att det skulle börja regna :P sen gick jag vidare och hittade lite annat och dessutom hittade jag ett par skitsnygga jeans på sisters.. där brukar jag aldrig köpa kläder men det va ju 50% rabatt på dom så jag slog till.. så 350kr för ett par jeans är inte alls farligt :) efter det så tog jag bussen hem för att sedan göra oss i ordning innan dendry och lisbeth hämtade oss... vi körde mot helsingborg och mot restaurangen där vi skulle äta.. plogsjö krog hette den och det var supergod mat.. Tack så mkt för det :)

Sen körde vi vidare mot fredrikdalsteatern där vi skulle se föreställningen "Viva La Greta" med Eva Rydberg.. varmt och klibbigt var det... menmen.. vi satte oss på våra platser och hade solen i nacken så lite stekt blev man ju där :P

När sedan föreställningen var slut så öppnar himlen sig och det börjar regna och åska... det kallar jag tur med vädret :)

Här kommer någon bild från gårdagen :)

     

När vi sedan närmade oss Kristianstad så tog vi några bilder på molnen :)

   

Idag skulle vi på ännu ett äventyr men det får vi boka om då det inte va rätt väder... Så vi får hoppas på bättre väder nästa gång...

Kramen till er alla

RSS 2.0