NEEEEEEEEEEEEEJJJJJ

England vann...

NEWS...

Michael Jackson

Michael Jackson är död..

han dog i en hjärtinfarkt tydligen..

trodde inte mina arbetskollegor när dom sa det men det var sant...

R.I.P

2009-06-25


jobbade över

igår så var jag på stan med annika.. hittade en kjol och en klänning.. kommer bilder när jag har tagit dom.. hihi!!

sen var det dags att köra till jobbet.. oj vilken seg dag det var.. sen dessutom jobbade man över till 2.15 eller ngt.. det var jag och alma, adnana och onorica och ruben.,..

idag har jag varit på massage.. det var skönt..

nu ska jag diska sen är det väl dags för jobb igen..

kramen på er alla

Tisdag

igår var det måndag igen.. jag gick upp vid 9.30 åt frukost sen körde jag till digitalboxen.com och köpte mig ett nintendo wii.. var där vid 11 kanske och jag kunde hämta det vid 11.30.. så jag körde inom till malin och hälsade på och snackade lite.. mkt trevligt.. sen körde jag tillbaka och hämtade spelet sen hem och lämnade bil och spelsen gick jag in till stan för att träffa jessica.. vi fikade på darins.. varmt och skönt ute.. kände absolut inte för att köra till jobbet senare..

jag köpte även en stol.. en sån jag letat efter hur länge som helst...

 

och sen köpte jag en mobilpåse eller vad man säger till min nya mobil..

  

sen var det vidare till jobbet vid 15.. och då får jag veta när jag kommer till jobbet att stacken hade brunnit på mogonen igen.. hihi!! och att banderollen var sönder.. så vi påsade precis hela kvällen igår..

bild kommer på wiiet imorgon..

nu ska jag snart köra och handla..

kramen på er och ha en trevlig dag..

Jobbat

har jag gjort idag.. ganska händelserik dag på jobbet..

vi börjar med gårdagen.. vi var ju hos malin och daniel midsommarafton och det var jättetrevligt så tack för en underbar kväll.. vi sov även över där eftersom vi båda drack gott.. sen på midsommardag så var vi kvar hos malin och daniel till eftermiddagen.. vi körde sen till willys för att handla en liten paj till mig som jag kunde ha med mig till jobbet idag.. sen hem för att lämna lite saker och sen vidare till david för andreas skulle dit och festa.. jag följde med en stund.. fick även lite mat där.. sen körde jag hem vid 21 för att lägga mig..

skulle ju som sagt jobba idag.. jag gick upp 4.45 för att börja jobba kl 5.15..
och dagen började med att jag satte igång multivacen för att sen bygga ihop slicern.. jag och jenny hjälptes åt när vi sen skulle trä under-/överfilm så luktade det bränt sen såg vi att det rök från maskinen.. och då gick ju mina tankar att nu har jag förstört maskinen,, så jenny ringde daniel för att sen ringa reperatörer.. det var kent som kom in och ngn sven tror jag att det var.. men vi körde på en annan maskin under tiden dom lagade stacken.. så det var ju bara att sätta igång att sätta ihop w2an också.. riktigt jobbigt var det.. sen när dom hade fixat stacken så började vi köra påden och då var den lagad.. sen kom nästa problem lite senare och gissa vad det var.. jo denna förbaskade banderollmaskin.. så kent fick ju komma in ännu en gång.. sen fungerade den någorlunda.. sen vid14.15 så gick jag o

Midsommar

Då var det midsommar igen.. änsålänge regnar det inte iaf.. hihi!!

idag ska vi till mailin och daniel.. det ska bli skoj..

nu har vi ju haft sommarjobbare i en vecka och jag är trött på dom redan.. iaf 2 st av dom..
tur man bara ska jobba varannan vecka med dom.. iaf 2 veckor till sen ska jag på semester.. det ska bli såååå skönt..

annars igår var vi på media markt i malmö... oj vad svårt det var att hitta dit.. och trött blev jag.. men när vi väl kom fram så köpte jag en ny mobil, en ny datamus.. andreas köpte en videokamera.. så lite blev det iaf.. blev inte den mobilen jag hade tänkt utan en annan modell.. men kan ni tänka er att jag köpte en Sony Ericsson telefon.. jag som har sagt att jag aldrig ska äga en sån och nu gör jag det.. haha
den har varit på laddning hela natten så jag får väl se när jag börjar använda den.. pillar väl kanske lite med den imorgon..

just nu gör andreas kladdkaka som vi ska ha med och och vi ska även ha kött och korv med oss som jag fick från jobbet..
nu ska jag börja göra mig i ordning för vi ska väl snart bege oss eller ngt..

kramen på er och glad midsommar på er som läser detta..

Inte min dag (deppigt inlägg)

nej just det.. inte min dag eller helg detta.. men då är det som det brukar.. det är aldrig min helg.. alltid lika deppig..
är alltd lika deppig varje jävla helg.. aldrig ngt att göra..
har vatt en runda på stan.. andreas var med men det tyckte han inte om givetvis..

har varit ensam hela jävla veckan för att jag har jobbat kväll och nu är man ensam igen.. finns ju inget att göra... jag hatar mig själv.. är en trög tjej som aldrig kommer på ngt att göra.. fan vad jag hatar mig själv..
alla hatar mig.. ingen som tycker om mig..

förlåt m jag skriver allt detta här men jag måste skriva av mig.. klarar inte mig annars..

ahar alltid ångest införhelgerna.. ingen som vill umgås med mig.. jag är en tråkig människa... har nog alltid varit.. dum trög och tråkig..
hade en likdan helg förra veckan..
kan ju lika gärna jobba 7 dagar i veckan 24 timmar om dygnet.. och vädret gör det ju inte bättre..
vill bara slå på ngt.. jag vill ha ut mina aggressioner..
känns som jag vill ta livet av mig själv men jag kan inte..  så att alla blir av med mig..

orkar inte mer..

vill ha kärlek i mitt liv.. någon som bryr sig om mig och kramar mig när jag behöver det..

Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag

I söndags var jag, Andreas, Johan och Sonny i hässleholm på ett industriområde där det var drifting och konbanekörning... vi körde hemifrån vid 6.45 ca för att andreas skulle tvätta sin bil också.. skulle möta dom andra vid biltema vid 7 men vi var liiite försena.. men vi kom till hässleholm iaf och dom började göra i ordning och greja tills alla andra kom vid typ 9 tiden eller ngt.. kallt var det ute.. jättekallt.. när allt sen väl började så tog dom tiderna på bilarna som körde  konbanan och den som sen var snabbast vann ett pris..

den som var snabbast var denna

GoCart bil 00.58sek 

men eftersom den inte räknade som bil så var denna snabbast

 

Annars hade vi hur trevligt som helst...

Johan och jag 

Andreas körde lite han också..

Andreas som kör 

Sen började det regna i omgångar men sen regnade det konstant då packade vi ihop och körde hemåt.. sen när vi kom hem så gick vi och röstade.. det var ju bara tvärs över vägen så det var ju skönt..



Måndags så tvättade jag sen gjorde inte jag så mkt mer den dagen för jag skulle jobba kväll..



Tisdags så sov jag tills jag vaknade men jag hade ändå ställt kl på 10.00 men jag vaknade 9.59.. jag gjorde inte så mkt denna dagen heller.. hmm.. nej det gjorde jag inte...



Igår onsdag då gick jag upp strax innan 9 för jag skulle till elgiganten och köpa filmen Bolt.. dom skulle ha 99kr för den och då är det ju klart att man köper den.. men när jag kom dit så var det ju stängt.. andreas trodde dom öppnade kl 9 men det gjorde dom ju naturligtvis inte.. så jag väntade snällt tills kl skulle slå 10..
oj vad dom har gjort om inne på elgiganten.. mkt större och fräschare.. jaja iaf så köpte jag filmen sen körde jag hem och åt lite sen tog jag det mest lugnt för vi började ju 1 timme tidigare för vi skulle ha möte på jobbet.. vi slutade också 1 timme tidigare på kvällen.. det var skönt.. kändes dock lite konstigt.. menmen..



idag så är det som vanligt igen på jobbet.. det fattas folk och vi får väl jobba som idioter men jag tänker ta det lugnt.. tänker inte tressa bara för att det är för lite folk.. och ännu värre blir det imorgon.. menmen..
snart kommer min bror.. han undrade om jag vill följa med till mcdonalds.. nejtack är inte hungrig..
men han skulle köpa mat till sig och sen komma hit och äta innan jag sticker till jobbet..
nu ska jag gå och diska..
ha en bra dag..

kramen

Tivoliparken

Ja i torsdags var det dags för strandhugget i tivoliparken..

jag slutade 16 så för min del var det hem och duscha sen begav jag mig till trendie för att köpa sallad.. när vi skulle äta salladen så var osten mögglig.. inget kul precis så jag tappade matlusten lite där..

jaja när vi sen satt där och väntade så kom det mer och mer folk och chefen över sveriges radio hon slängde ut badbollar..

till slut efter 1 timmes väntan så började allsången.. det var skoj.. först ut var ann-louise hansson...

Ann-Louise Hansson 

efter henne var det dags för matz krizterz.... dom var ganska roliga faktiskt..

Matz Krizterz 

och sen kom han som alla hade väntat på.. iaf dom yngre och jag *skrattar*.. kevin borg.. oj vad gullig han var.. han ville flytta hit sa han.. han fick gärna flytta in hos mig.. hihi!!!

Kevin Borg 

När sen han hade sjungit så kom bröderna rongedahl.. (tror dom stavar sitt efternamn så) dom heter magnus och henric.. magnus har öronhänge och det har inte henric.. hihi!!

Magnus och Henric Rongedahl (Magnus med slips) 

där var även en 16årig tjej som sjöng.. hon hette elina douglasdotter.. hon var jätteduktig.. jag satt och rös så fint hon sjöng..

Elina Douglasdotter 

kevin kom tillbaka mot slutet och då sjöng han först maltas nationalsång och sen sjöng han den svenska.. det var jättefint.. alla stod upp och sjöng.. så mäktigt..
när det sen var dags att gå hem så frös jag som jag vet inte vad.. jag var som en isbit.. jag skakade som ett asplöv.. men det var skönt att komma hem och lägga sig iaf..

det var en helt underbar kväll...

kramen alla och sov gott nu ska jag bädda bäddsoffan till min bror som ska sova här inatt för vi ska till hässleholm imorgonbitti..

lite bilder...

Här kommer lite bilder på presenterna mina kusiner fick när dom fyllde år...

Mjukisdress till gabriella 2 present kort på bulid a bear till ellinor och melina och 1 presentkort på intersport till amilia 

dom blev glada för det..

deppig...

det bara kom...

hatar det...

Längesen

det var ett tag sen jag skrev här men det kommer när jag har ork att skriva.. har ju bilder på vad mina kusiner fick när som fyllde och sen har jag bilder från allsången i tiviliparken igår också.. det var skoj men jag återkommer mer när jag har ork att skriva..

kramen på er

RSS 2.0