Diggiloo 2010

Dagen började med att jobba och det gick hur bra som helst.. sen efter jobbet var det hem och packa regnkläder, dricka och lite gottis ;) sen hämtade vi mamma och sen johan.. sen bar det av till Båstad för årets diggilookonsert.. Vädret var ju dock lite trist menmen det gjorde absolut inget.. det är ju som sagt bara vatten :)
När vi anlände så satt vi i bilen och åt våra baguetter som mamma hade gjort denna gången :) sen så begav vi oss ner mot där dom släppte in oss.. men jag gav johan och andreas sina biljetter sen så väntade jag och mamma på dendry och lisbeth som kom lite senare..
när vi kommer in och ska sätta oss så blir jag i chocktillstånd.. VILKA PLATSER vi hade fått :D

Det var ju max 4-5 meter fram till scenen eller ngt.. vi satt på 1 raden på parketten :P har aldrig haft så bra platser :) vi fick dessutom en diggiloofilt :)

konserten började och det var bra redan från början till slut :) allt varade från kl 19-22.30 ca., efter konserten så gick vi alla ner till pepes bodega för att hälsa på min kusin som jobbade där :) sen gick vi till bilen för att köra hem :) somnade jag i bilen? svar ja.. jag var GRYMT trött :P jag deckade i sängen när jag kom hem :)

nu kommer bilder :P

Mamma utanför :) Ingången Precis vid scenen Första raden satt vi på :) Alla artisterna   Gunnek spelade 3 trumpeter samtidigt :) Var ligger landet där man börjer bananerna :P Mojje min favvo :) Markoolio Lajla den svenska hollywoodfrun (alias tess från alcazar) Väldigt grym   Timotej Folksamling bak oss till höger Folksamling bak oss till vänster Jag och Johan Ballongdansen Ballongdansen     

Kramen alla


Aj

Har ont i mitt öga :(
var hos optikern idag då han tittade och tyckte att det var en liten infektion så jag skulle ta lite babyoil på en tops och rengöra lite.. sen ska jag tillbaka igen nästa vecka..

annars har det gått bra på jobbet..

kramen på er

Tjejmiddag

Igårkväll var jag på tjejmiddag hos malin.. mkt trevligt.. alltid lika trevligt och kul att umgås med malin och jessica.. och god mat bjöds det på.. risotto och fläskfilé och vitlöksbröd.. mkt gott.. har aldrig ätit risotto men det var gott :)

idag blir det inte mkt gjort :)
har kollat på "Allt flyter" nu.. den var kul.. nu ska jag nog snart gå och sola.. är ju inget vackert väder precis men det gör inget..

imorgon är det jobb kl 6 som gäller men det blir nog bra :)

nej ha en bra fortsatt söndag :)

kramen

Så ja...

Första arbetsdagen efter semestern avklarad.. gick bra men har strulat hur mkt som helst.. jäkla etiketter.. :( Men ny dag imorgon och nya tag :)

imorgon blir det först iväg till wallgårds sen blir det förhoppningsvis stranden :)

natti natti mina vänner :)

Hahaha

Ja då var det dags igår igen.. var med på vimmelbild igen från den 16/7 :)

Jag och Ingalena
Jag och min moster Ingalena

Fick även visa legitimation när jag skulle in på Stora torg igår, men min 5år yngre bror slapp visa sitt.. det bevisar ju att jag fortfarande ser ung och fräsch ut ;P

Calle, The Boppers, The Refreshments och Brolle

Ja minsann, igår var vi på konsert i tivoliparken och kollade på Calle, The Boppers, The Refreshmenst och Brolle.. Även Alexander från idol var och småsjöng lite.. (Han som var kock)

Calle The Boppers The Refreshments Alexander från idol (kocken) Brolle Brolle (Bild från K-bladet) Hela gänget 

Fick ingen bild på Brolle med vår kamera då batteriet dog men tog en med mobilen men den blev inte så bra så jag lånade en bild från K-bladet...
Vi som var och kollade var Jag, Andreas, Mamma, Johan, Dendry, Lisbeth, Malin, Daniel, Jonna och Timberg.. Vi hade väldigt skoj.. Det drog dock ut på tiden så konserten var slut 1½timme senare än vad den skulle.. Men mkt trevlig stämning och fint väder :)



I tisdags så kom där fram ngn och ville ställa en fråga när jag var i stan med johanna och frågan löd: "Vad får man inte missa under Kristianstadsdagarna?"

Och jag svarade givetvis på frågan..

 

Trodde den skulle hamna i Kristianstadsbladet men icke sa nicke den hamnade i KVÄLLSPOSTEN :P Den första som upptäckte den var Carola på jobbet :) kan inte hjälpa att jag är en linslus.. men så är det ibland.. ;)



Idag torsdag har jag inte gjort så mkt.. Har varit på sjöbo markand.. mamma ringde och frågade om jag ville med dit så jag körde.. hittade en väska och några såna man sätter på foppatofflorna :)

Mamma, Anita, Johnny och Rebecca Johan och jag 

Kramen alla

Sthlm 5-10/7-2010 och Kontifest 10/7-2010

Måndag 5/7

Dagen började med att vi blev körda till hässleholm av A:s mamma... Varmt var det ute.. Tåget skulle gå kl 9.57 men tåget dök upp vid 10 så redan där började förseningen.. Tåget blev ytterligare 20minuter försenat när vi var framme i sthlm pga hastigheten på tåget.. det skulle gå i 200km/h men gick ist i 160km/h..

när v i sedan var framme väntade vi på A:s kusin och hennes 2 barn :) Men under tiden hann vi se en kändis..
Å: kolla vad det liknat thomas dileva..
A: men det är ju han..
Å: sluta skoja med mig nu..
A: men det är ju thomas dileva..

När han sedan hade parkerat så kommer han ut och det var thomas dileva :) Han körde en Toyota Prius Hybrid.. och hör och häpna, han hade ingen klänning på sig :) han hade mjukbrallor, t-shirt och flipp flopps :P
Han lämnade av sin son på centralen..

Thomas DiLeva 

Sen kom A kusin och hämtade upp oss.. Vi letade upp parkering och sen gick vi en runda i gamla stan.. Vi var hungriga och hittade ett ställe som var ganska komiskt eftersom A älskar denna kaka :)

Café Kladdkakan Gamla Stan Storkyrkan Baren Stadshuset Riddarholmskyrkan  

Caféet hette Kladdkakan.. när vi hade ätit lite gick vi i gamla stan sen skulle vi in i storkyrkan där Kronprinsessan Viktoria och Daniel gifte sig men det kostade inträde så då struntade vi i det men fick en bild på den iaf :) Sen gick vi förbi Baren den realitysåpan som gick på tv 3 för många år sen.. Sen kollade vi stadshuset och sen skulle vi gå in i en annan kyrka men den hade precis stängt men den kostade också inträde men tog en bild på den ändå :) sen gick vi tillbaka till bilden för att åka hem och ta det lugnt och installera oss i lgh vi fick låna :) Åkte även ner till ngn sjö och doppade oss :) lite kallt var det.. :P sen så kikade vi lite på tv..

Tisdag 6/7

Åt en engelsk frukost idag med scrambled egg och bacon.. :) Sen begav vi oss för dagens aktiviteter :)

 Naturhistoriska riksmuseet  Lasse Åbergs museum  

Vi åkte först till Naturhistoriska riksmuseet där jag, A och L gick in på cosmonova för att kolla på en lite 3D film :) Annika och W gick en runda i ngn park under tiden.. 
Vi kollade på en film som hette Wild ocean.. den var inte riktigt vad man hade önskat för både jag och ludwig höll på att somna :) vi hade coola brillor på oss iaf.. A har en bild på  mig när jag har dom på mig men har inte fått den bilden så den kanske jag lägger upp senare :P När vi sen hade kollat på filmen så åkte vi vidare till Lasse Åbergs museum.. Där var gamla bilder/tavlor på kalle anka, musse pigg och alla deras vänner.. intressant.. sen fikade vi lite och sen körde vi hem och skulle äta.. då kom även annikas mamma på besök sen kollade vi på fotboll sen kallade sängen :)

Onsdag 7/7

Idag var en bra dag.. idag åkte vi till Gröna Lund.. var där hela dagen.. Hade ingen kamera med mig men hade mobilen så jag tog några bilder med den..

INSANE INSANE INSANE Kvasten INSANE, Vilda musen och Jetline Bäckfisken Cinderella Lars Krizterz Cimon från Paradis Hotel 

A tvingade upp mig i Insane.. säger bara tur jag inte åt innan :P Eftersom jag och A hade tyngden på vår sida så snurrade den skitmkt.. A åkte den igen och då var det mer jämnvikt och då snurrade den inte alls.. :) men jag har åkt den nu iaf :) Åkte även kvasten (som syns bak A på bilden) sen åkte vi Jetline (en annan berg-o-dalbana) Syns 3 st på ena bilden (Jetline, Vilda musen och Insane) Sen åkte vi lite radiobilar, barnkaruseller, Fritt fall.. A åkte flygande mattan, Bläckfisken m.fl.. Vi såg även cinderella.. båten som var med i Färjan på kanal 5 :P och sen såg vi lars Kristerz :) Dom skulle spela senare på kvällen men vi åkte hem innan :) Solen den stekte på bra ju längre dagen gick.. Såg även Cimon från Paradis Hotel.. åkte sen hem och käkade sen kollade fotboll :P
Efter fotbollen åkte vi till min kusin för att bo där dom sista dagarna vi var i sthlm..

Torsdag 8/7

Nu vakade vi upp hos J och M och ungarna.. A har knappt sovit ngt alls medans jag har sovit gott.. det har varit jättevarmt..
Åt frukost innan vi begav av till dagen aktiviteter..

            Hagaparken Christer Björkman Magnus Uggla Mattias från EMD 

Vi åkte till Fjärilshuset som ligger i Hagaparken.. Det är i närheten där viktoria och daniel ska bo :)
I fjärilshuset såg vi massa puppor som där började komma ut fjärilar från, fjärilar, ödlor, fiskar och fåglar :) där var väääääldigt varmt och fuktigt så det var jobbigt först men sen gick det hur bra som helst :P vi gick sedan en runda i hagaparken innan vi körde hem och lämnade bilen och tog sedan pendeltåget in till stan för att möta upp M vid hans jobb vid Stureplan :) Såg dock inga kändisar där...
Var och åt på en rätt cool restaurang där man fick välja antingen pasta, pizza eller sallad.. jag valde pasta.. man fick färsk pasta och sen tillagade dom det framför en vad man än valde :) gott var det också.. när vi ätit klart så gick vi mot gröna lund och åkte djurgårdsfärgan därifrån.. under tiden vi gick så kom vi till östermalmstorg där vi såg Christer Björkman och när vi sen kom till strandvägen så såg vi Magnus Uggla :) Vi hoppade på båten sen gick vi vidare mot centralstationen för att ta pendeltåget hem och när vi gick förbi ett café så satt mattias i EMD där :) så man har ju sett några kändisar nu :) när vi satt på pendeltåget hem så var vi såååå trötta och hade ont i både ben och fötter.. sen började F göra ngn konstig min och jag skrattade så jag höll på att dö.. tårarna kom och ont i magen fick jag :D skulle tagit en bild på denna min men det blev aldrig av :D
Sen när vi kom hem så kollade vi film.. kommer ej igåg vad den hette.. sen gick vi och la oss..

Fredag 9/7

Idag har vi inte gjort så mkt.. A var hemma och passade ungarna medans jag och J körde och shoppade lite.. Jag hittade 2 linnen..
när vi sedan kom tillbaka så åt vi en macka och sen gick vi (jag, A, J, E och F) ner till lillsjön och badade lite... det var riktigt skönt i vattnet.. fick dessutom ett par myggbett :(
När vi sen badat klart så skulle A iväg och kolla på AIK med A.. A bror kom och hämtade honom... Sen körde vi andra till Kista köpcentrum men där brann det så där kom vi aldrig in så vi körde till stinsen ist.. där var jag barnvakt under tiden J och M letade kläder till M.. :) gick jättebra.. sen körde vi hem och åt lite.. Hjälpte även J att packa lite.. sen när A kom hem så kollade vi på Clash of the Titans.. Bra film.. :)
Hundarna fick även agera modeller idag :P

Cindy Cindy Cindy Jackie Jackie Jackie Cindy och Jackie Cindy och Jackie 

Lördag 10/7

Då var det dags för hemresan.. Tur vi satt i en bil som hade grym AC.. var grymt varmt ute.. mellan 30-40 grader varmt..
När vi sen var hemma så var det in i duschen för att sen åka iväg igen.. då var det fest hos Lizze.. Kontifest :)
det var hur skoj som helst.. åkte sen taxi in till stan där jag och emelie sen hamnade på hessle där hampus stod som dörrvärd :)
Var hemma vid ca 03.30 kanske :)

Mitt kubblag Det andra kubblaget Emelie och jag inne i stan Hampus på hessle 

Hoppas denna läsning har varit kul att läsa..

kramen


Sthlm...

Här kommer jag att uppdatera när jag kommer hem.. ev på söndag med bilder och vad vi har hittat på :)

Strandhugget

Igår var jag, jessica och malin på strandhugget i tivoliparken.. var och lyssnade på cookies n beans.. dom sjunger mkt bra och vilka röster dom har..

 

Jag och jessica var först och åt frukost på bajonetten vid 9 tiden på morgonen och sen handlade vi det vi skulle äta därefter.. sen så gick jag hem och vilade.. sen vid 16 tiden gick jag hem till jessica och sen gick vi till tivoliparken och satte och och där väntade vi in malin som kom vid ca 18.45.. konserten började vid 19.. malin hade sån tur att vi hade dukat upp och var klara när hon kom.. det var trevligt att träffa henne.. men alltid lika trevligt att träffa malin och jessica :)

konserten höll på till ca 20.15 och när den varslut så gick vi hem till jessica och tjabbade en massa och sen körde malin hem mig vid 22.30 tiden... tack för skjutsen :)




Ska berätta lite om vad som hände innan i veckan också..

i tisdags så blev Guran (min bil) dålig.. Han blev så dålig så vi fick ringa ambulansen (bärgningsbilen)..
Det började med att jag tyckte det luktade kaviar i bilen men tänkte inte mer på det.. stereon hade stängts av innan men tänkte inte så mkt på det heller :) sen när jag och mamma hade varit och lämnat av johan så kom vi till parkskolan och där började lamporna i panelen att lysa och det började lukta bränt och jag kunde knappt styra.. Guran la av helt enkelt :( det började ryka från motorhuven och jag fick ju total panik nästan och körde in på en enkelriktad gata där jag skulle försöka öppna huven och jag fick en sån blackout så jag kom inte ihåg var jag gjorde det ngnstans :S så jag fick ringa A så han fick ju tala om för mig.. sen fick jag ringa doktorn (Toyota) och berätta vad som hänt och dom trodde det var en rem som hade gått av så jag fick ju ringa ambulansen sen :) Guran kördes till doktorn och fick vara kvar där..
2 dagar senare fick jag ett samtal från doktorn där han berättade att det var startmotorn som hade gått sönder.. vrf visste han inte eftersom Guran bara var 2år gammal.. sen så frågade han om han kunde serva Guran när han ändå var inlagd och jag bara givetvis så slipper jag köra dit en gång till 2 veckor senare :)
Nu mår Guran bra.. han harvarit ute på vägarna idag och kört :)

 
Guran när jag hämtar honom för första gången :)

Kramen alla

RSS 2.0