Diggiloo i Båstad

Nu ska vi snart bege oss till båstad för att spendera en kväll på centercourten.. nej vi ska inte titta åp tennis utan vi ska titta på diggiloo

 

det ska li trevligt.. det var några år sen sist jag var och tittade på det..

har gjort baguetter att ta med oss.. hoppas dom smakar bra.. haha...
nej nu ska jag nog koka lite kaffe som vi också ska ha med oss..

ha en bra fortsatt kväll...

kramen


Snart är 2 semesterveckan över

Ja då har snart denna veckan också gått..

i måndags var jag i stan med mamma och köpte present till linus och en present till lilla thea... hoppas hon tycker om presenten.. lägger in en bild antingen senare ikväll eller imorgon..
jag var i stan med mamma..när vi hade köpt presenter till dom så satte vi oss på Graffiti Café...

 

Jag tor en bakad potatis med kycklingsallad och vitlöksdressing och mamma tog en likadan fast med rhode island dressing.. gott var det iaf och mätt blev man..
Sen ville jag hitta en jacka till mig sj.. ville ha ngn liknande som andreas har så vi var först inne på stadium men nej där blev det ingen sen var vi inne på intersport och där hittade jag ju en fin jacka men där fanns ju bara storlek 42 och 44 så nej.. sen hittade jag en på ngn ställning och det var storlek 38 och den var också för stor och särskilt för lång i armarna.. sen stod mamma vid barnkläderna och där fanns det också sån jacka och där fanns storlek 170.. och jag tänkte ahh, jag provar den.. och gissa vad.. jo jag kunde ha den och jag kunde t.o.m ha en lite tröja under.. så jag köpte den.. den är jättesnygg.. Äntligen har jag hittat ngt snyggt jag verkligen vill ha...

 

Sen tog mamma bussen till johan och jag gick hem..

I tisdags var jag hos sandra, morgan och leo och hälsade på.. oj vad han har blivit stor.. han bara skrattade och log hela tiden.. han är så söt.. där var jag nog i 3,5h.. men det var trevligt...
efter det så körde jag och handlade lite och sen gjorde jag kycklingsallad.. mkt gott..
andreas han tittade på film sen på kvällen och jag tittade på allsång på skansen.. jag ville inte se terminator så den fick han se själv... :)

igår så fyllde min kära sambo år.. så igår städade jag lite och sen när han kom hem så öppnade han det som jag pratade om för ett tag sen.. det som kom i brevlådan och tur var att jag kom hem innan andreas eftersom det var ett stort kuvert som hade avlöjat vad det hade varit för ngt.. och nu kan ni få vet vad det är för nu vet ju han också...

  

Alltså det blev 2 presentkort på tandemflygning i kåseberga på österlen.. det ska bli kul.. jag sa till honom att båda var inte till honom utan ett var mit och det första han sa var "Vågar du göra detta?".
Så jag svarade med "Ja det får jag väl se när jag står där". HAHA!!
Men han blev glad över presenten iaf ..
Sen gick vi vidare till stan och då bjöd jag honom på middag på

 

Sen gick vi hem.. eller nej förresten.. vi gick till hemmakväll för att köpa godis.. sen gick vi hem och där gjorde vi inte så mkt..

idag har jag min bror här på besök.. fick ju ringa och väcka honom.. trodde han hade gått och dött.. han var ju inte inloggad på msn vid 11 och det brukar han vara så jag ringde.. HAHAHAHAHA!!!!!
Så nu är han är och ska spela lite wii...

sen i eftermiddag när andreas kommit hem ska vi till Annika, Daniel och lilla Thea.. ska bli skoj...

Nej nu ska jag kanske umgås med min bror.. haha!!!

kramen på er alla...


Hälsat på....

Sandra och Leo idag.. oj vad stor han har blivit.. han skrattade hela tiden.. så söt.. så det var skoj..

nu ska jag snart börja med att göra kycklingsallad.. ska bli gott.. det var ett tag sen man fick det.. såg att jag hade falukorv i kylen också så det får jag väl göra ngt av imorgon eller ngt.. eller på torsdag..
annars har det inte hänt så mkt idag...

imorgon fyller andreas år så då ska vi ut och äta på kvällen... ska bli gott..

kramen

Söndag

idag har man inte gjort så mkt..

vi 15 så körde vi till hammar till johan och jennie.. vi åt revben, ryggbiff m pommes och beasås, rödvinssås, potatissallad.. mkt gott var det.. nu sitter vi och snackar...och har  trevligt..

ska väl snart hem och sova.. andreas ska ju jobba imorgon..

som sagt hade jag en jättetrevlig kväll igår.. var hemma vi strax efter 1..

kramen

Strax

Ska jag åka iväg på tjejmiddag.. det ska bli skoj..

höres

kramen

Vad ska man skriva...

I söndags var man på kalas hos bengt.. han fyllde 59år.. det var jag, andreas, mamma, johan, magga, farfar, greta, sven, astrid, jonas och åsa.. trevligt..

i måndags gjorde jag inte så mkt.. var och handlade och då var även johan med så jag fick lite bärhjälp.. sen gick vi in till stan så han fick lämna in sin mobfon.. sen gick vi på stan lite med mamma..

jo förresten i söndags så köpte jag nya mjukisbyxor på rean.. haha!! andreas tycker dom är jättefula... jag köpte haremsbyxor.. men det är såna jag ska ha inne och gå och mysa i.. haha...

iaf sen i tisdags så gjorde man inte så mkt mer..

i onsdags så var vi på maria magdalena marknad.. det var jag, andreas, mamma, johan, a-s, och hela fam johansson.. men jag andreas och johan gick den färdig ganska snabbt.. jag fick mina kryddor jag ville ha och andreas sina gräddbullar.. sen var det klart..

igår så var jag, mamma och johan i tingsryd... vi var på börjes...

 

jag köpte en potatisstöt.. hade ingen sen innan,.. när vi hade gått klart i den butiken så körde vi vidare till hammarplast..

 

lite fabriksförsäljning till billigare priser.. jag köpte skräpkorg att ha i köket ist för den vi har, en ostburk, durkslag och en bringare.. sen körde vi hem.. ochtur var att vi kom hem före andreas.. mer om det berättar jag i slutet på nästa vecka..
sen körde han till garaget.. jag pallade inte göra ngt..

idag händer inte så mkt.. ska köra till autoexperten och göra ärenden till andreas..

 

kramen och ha en bra dag..

Trevligt

har jag haft det ikväll.. tack för en trevlig kväll jessica.. ses imorgon...

kramen

SEMESTER

har jag nu och den började hos mamma och hennes grannar utanför där hon bor.. sen hem och tog det lugnt en stund för att sen åka in till stan på lite cruising.. eller hur det nu stavas..
sen så fick vi köra till andreas jobb för att hämta hans plånbok som han hade glömt där.. när vi varit där så körde vi inom hemmakväll..

 

sen så kom sonny och johanna.. då tittade vi lite på film och det blev the Contractor...

The Contractor 

sen var det dags att lägga sig när dom hade gått för jag skulle upp idag för att köra till tollarp till annikas dotter för hon skulle fixa mina naglar och bra blev det.. är lite ovant men men det är semester och fin vill jag vara.. så här blev det...

Före Före Efter Efter 

Sen efter jag var klar där så körde vi till landön för andreas skulle klippa sig.. när vi sen var klara där körde vi till mcdonalds för att äta sen hem och ta det lugnt.. nu är jessica här och andreas har kört och jobbat så nu ska vi spela lite wii..

ha en bra kväll
kramen

Snart snart snart

Så har jag semester.. om jag räknar timmarna jag jobbar imorgon så är det 6 timmar kvar till semester.. haha....

så skönt det ska bli...

kramen

Kuligt...

Denna personen har kommit in och ut från vår trapp nu i ngn dag eller fler.. såg det först igår först och sen nu när han skulle hem.. kanske inte fick så bra bilder på honom men jag försökte iaf.. han måste definitivt ha en kompis i trappen men vem isf.. haha!!!

Dan Ekborg 

Försökte få bilden närmre honom men vet inte hur jag skulle göra det..
Bilden är tagen från mitt köksfönster.. lekte lite paparazzi.. hihi!! lite kul..

Detta är Dan ekborg.. han slog till andreas på armen igår.. hihi!! Sen mötte vi honom igen när vi gick hem från stan och då kom han ihåg andreas.. så jag tror andreas ha fått en ny vän.. :)

idag skulle han nog..

kramen

Såg...

Även denna skylt på marknaden.. tyckte den var lite rolig.. haha!!!!

 


Slända...

Detta flög runt på jobbet i torsdags.. först var den i paketeringen sen kom den in till oss i skiven..



Den var ganska stor...

Annars har det inte hänt såmkt..

jo i måndags var jag ledig och då först gick jag med jessica i stan och sen gick jag i stan med mamma en runda.. köpte en tröja när jag gick med jessica..

 

nar jag gick på stam med mamma och johan så var vi och kollade lite vid rix fm och där stod janet och provsjön uppe på scenen.. och sen tittade vi på E.M.D när dom skrev autografer..

Janet när hon sjunger på scenen Hela scenen E.M.D 

Dom som också var där var Star pilots, Ola, Kim, Style sen kommer jag inte på fler..

På kvällen så var jag med Jessica och malin.. va hade jättekul.. Det gör jag gärna om tjejer och oktober har jag bokat.. :)

idag har det varit degeberga marknad så där var jag med mamma, A-S och Bella.. det var skoj.. hittade trosor, strumpor och godis.. det gamla vanliga man köper på marknader typ..

nej nu ska vi snart bege oss in till stan för att äta.. Andreas ville ha älgkebab så jag får köpa mig en hamburgare eller ngt.. hihi!!

kramen på er alla...

Söndag...

Idag verkar det inte bli så fint väder ute..

Igår så var jag i stan med mamma lite vi tittade lite på dom handikappade/funktionshindrade som sjöng och dansade på lilla torg.. dom var mkt duktiga..

sen gick vi några rundor och tittade lite sen stannade vi till vid darins för att fika.. sen var det bara att cykla iväg till maxi och handla lite.. och några dammsugarpåsar hittade jag då inte.. inte till den modellen vi har så det blir väl till att köra ut till dom andra vitvarobutikerna och leta.. sen var det hem och städa och sen bara vänta in allt folket..

det var trevligt igår.. vi var väl en 11-12 st tror jag.. men jag och malin fick ju åka iväg en sväng sen för johan hade fått soppatorsk så vi hämtade honom och sen körde vi och hämtade fanny för dom skulle in till stan.. ja sen kom ju johan hit och då hade han glömt sina nycklar i fannys väska så det var ju bara till att köra hem till henne igen sen körde vi hem johan.. sen var det hit igen.. just det.. första rundan vi körde så var det in till maxi också och köpa mer coca cola...

sen vid 2 tror jag gick alla.. skönt.. jag var sååå trött..

idag har jag plockat undan och diskat upp alla glas så nu är det bara dammsugningen kvar men får nog köpa nya påsar först och sen dammasuga..
andreas ligger fortfarande och sover men han kommer väl upp snart eller ngt..

ikväll blir det bio.. vi ska se transformers.. hoppas den är bra annars somnar jag.. det blir jag andreas, christian, britta och christians kompis..

ha en bra dag i detta klibbiga väder..

kramen

Bilder..

på kjolen och klänningen jag köpte kommer här...

  

Har även köpt Nintendo Wii med sportpaket och en fit-brädan.. det är skitroligt..

tränade i förrgår och har träningsvärk idag.. så det tar på en iaf.. skoj..

var inne en runda i stan igår.. jag sa hej till adnana, pernilla, emma, och sen träffade jag på jessica också och marie.. det var skoj... gick en runda sen hem för jag var trött och kände inte för att gå in på ngt ställe.. men det är inte lika roligt som det var förr.. menmen,,

ha en bra dag,. nu ska jag snart cykla till maxi och handla..

kram på er..

Inte skrivit på ett tag..

nu är det nog dags att uppdatera lite..

vet att jag skulle lägga in bilder.. får kolla vidare på vad det var.. har jag redan glömt..

idag har körde jag till stranden efter jobbet.. fast först så körde jag till rusta och köpte 2 stolar.. mkt fina.. man kan tom koppla in mp3 spelare i stolen så kan man lyssna på musik.. haha

ska på kalas snart.. andreas bror har kommit ner från luleå.. han fyller år idag också..

k-dagarna börjar ju också idag.. får se om man går in en sväng ikväll.

kram på er alla och ha en bra kväll..

RSS 2.0