Tisdag

idag var det dags att återgå till mina normala arbetstider med mina arbetskamrater.. har ju även kommit 4 nya till oss.. men dom har ju varit där innan så lite kan dom ju..

igår var en sån dag där man bara sov nästan..

när jag slutade kl 7 igår så körde jag till bajonetten och åt frukost med sonny.. tack för frukosten sonny..
efter det så körde jag hem till min bror som låg och sov.. men inte länge till eftersom jag ringde upp på porttelefonen.. hade ju inga nycklar med mig.. haha!! men upp kom han iaf.. kan ju inte ligga och sova hela dagen ;) sen när jag varit där typ en timme så körde jag till banken för att ha ett möte om mitt pesionsval eller vad det nu var.. det gick bra och snabbt sen bar det hem till sängen.. jag riktigt hörde hur den ropade på mig.. jag somnade vid 11.30 sen upp igen vid 18.00 för att kunna somna sen på kvällen igen.. andreas köptemed sig mat hem från MAX och det var gott.. sen tittade jag på tv.. jag tittade på inför eurovision song contest och sen efter det så var det CSI.. sen tittade andreas klart på ishockeyn.. sverige förlorade mot lettland i straffar.. trist!! sen somnade jag ganska snabbt.. sov sen till 9.45 idag.. körde vid 10.50 till jobbet för att få massage av jenny.. hon hittar alla möjliga knutor.. och det gjorde ont när hon hittade dom men annars var det skönt.. hon masserade även mina armar.. sen bokade jag även tid till andreas.. så jag hoppas att han blir glad över det.. hihi!!
efter massagen var jag på maxi och handlade lite..
nu har jag lagat mat och det blev köttfärsgratäng med taco..

Köttfärsgratäng  

MKt gott..

nu ska jag äta sen ska jag köra till jobbet..

ha en bra kväll

kramen

Sista natten

Nu är det snart dags att jobba sista natten.. mkt skönt..

denna natten som var, den var jättedryg.. jag hoppas att denna blir bättre.. hihi!!!
imorse när vi slutade så var jag så hungrig så trött så jag mådde illa.. men jag gick och la mig direkt när jag kom hem.. sen vaknade jag vid 11 när andreas skulle gå. men jag somnade ganska snabbt igen efter han gått..

när jag kom hem så var det alldeles vitt på golvet.. då hade han tappat tandkräm på golvet och gått i det.. smart!! dom har även haft skoj med att fotografera med min kamera.. haha!! det var några egobilder.. "skrattar"

nu tittar jag på reprisen av robinson.. hinner precis se det sen ska man köra till jobbet.. igen..
men imorgon blir man bjuden på frukost.. mkt gott och trevligt ska det bli.. sen kl 10 så ska jag på möte.. så jag kommer ju sova HELA kvällen imorgon.. haha!!!

vaknade 17.00 idag.. haha!!!

kramen

Natten som varit..

Ja då var 1 natt avklarad.. den gick kanska fort ändå.. denna natten som kommer nog gå värre..

men igår vid 22 så fick blev jag trött som bara den.. jag brukar ju gå och lägga mig vid den tiden.. sen piggnade jag till igen och var pigg ända fram till kl 5.. åhh vad trltt jag var..

vi körde grill 960 först sen blev det ombyggnad och då körde vi grill bacon&ost och det gick inte lika bra.. grilliläggaren var ganska seg och flyttade överfilmen sig och när det var fixat så hade vi nästan alla backar fulla med korv och det skulle vi aldrig hinna köra klart om vi fortsatte att köra med iläggaren så tillslut så tog dom bort det så la vi för hand ist och då blev jag glad.. mkt roligare att lägga för hand.. vi var väl klara vid 6.40 eller ngt... sen var det dags att stämpla ut.. när vi kom ut från renrummet när vi var klara så var det ljust ute och då blev jag pigg igen..

jag körde även hem adelina så slapp hon gå.. men sen när jag kom hem så var det hur härligt som helst att krypa ner i en varm säng där min älskling låg och sov.. sen somnade jag ganska snabbt igen..

så idag vaknade jag av att mobillarmet gick kl 14.30.. vill ju inte sova bort hela dagen.. ska nog gå in en runda på stan och titta lite..
andreas är på mototmässan.. jag sticker nog dit imorgon kanske... får se..

nej nu orkar jag inte skriva så mkt mer..
men ha en bra och solig dag så hörs vi..

kramen

Snart jobbedags

Nu ska jag snart börja med maten sen är det dags att köra till jobbet..
hoppas det går bra iaf.. hihi!!!

Har inte kunnat sova ngt idag heller så jag kommer nog att vara ganska trött inatt.. haha..

kramen


Bingo..

Nu ska jag på bingo på näsby.. får man väl se om man vinner ngt idag...

 



Kramen

Plantering

Ja idag är det strålande solsken ute och jag har stått på balkongen nu en stund och planterat..
var ju på JYSK, RUSTA, ÖB och Eko igår..
På RUSTA köpte jag en kruka.. såg den i bladet man fick hem så den köpte jag.. sen var jag inne på rusta och där köpte jag rädisafrön.. tror inte jag köpte mer där.. sen bar det av till näsby där jag hämtade  min bror.. ringde och frågade honom om han skulle med till Eko och det ville han.. så när vi sen kom dit så köpte jag blomjord, ett krukfat, en blomlåda man kan hänga på balkongen, och blomfrön och 10st koppar som pernilla skulle ha på sitt jobb.. sen körde jag hem johan och sen körde jag till apoteket för att köpa munskölj som tandhygenisten sa att jag skulle skölja med.. sen var jag inne på ÖB och köpte blompinnar och lite jord till..
sen igår gjorde jag inte mkt mer..

och idag så har jag planterat detta..

Ärtorna köpte jag i malmö när jag var där med mamma..  Rädisor Blommor (Praktmalva) 

Och blomkrukorna blev såhär..

  

Tog även bild på rosorna som ska torkas nu.. och på hur det ser ut från vår balkong..

 Utsikt från balkongen 

Återkommer senare om vad jag har gjort mer..
Nu ska jag till mammas jobba och lämna kopparna..

kramen
Ha en underbar dag :)

Min helg

är nu... jag är ledig idag och imorgon pga att jag ska jobba fre, lörd o sönd natt.. jag ska alltså jobba uppe på konti... såhär kommer jag till att jobba:

Fredag:
19.18 - 06.38
Lördag: 19.48 - 07.00
Söndag: 19.48 - 07.00

Sen på tisd så ska jag jobba kvällen inne i skiven..
Det ska nog bli skoj.. hoppas att jag orkar med att jobba hela natten.. kanske står och somnar mitt i produktionen... hahah!!

just nu ligger jag i sängen och tittar på oprah.. där är många talanger idag... men det är snart slut för snart börjar våra bästa år..

annars idag vet jag inte vad jag ska göra.. kanske köra till jysk, mfl affärer som ligger där... se om jag hittar ngt skoj..

hörs av senare..

kramen

ingen...

vinst idag heller...

idag var det jag, jessica, lena och deras granne som spelade.. mamma var upptagen med annat.. var sååå nära många ggr men icke..

hoppas jag har bättre tur när det är bilbingo sen.. det ska bli skoj så man får tuta lite haha...

nu ska jag sova.. ska antagligen vara i paketeringen imorgon..

godnatt

kramen

Bilder på...

Våra nya gardiner från ullared som är upphängda i vårt sovrum...

 

Och vår fina tavla som vi fick av Andreas föräldrar.. Åhh, den är så fin...

Nej nu ska jag snart lägga mig kanske.. 




Glömde ju..

att berätta att vi hade en lite incident utanför vårt i fredags också.. det var ngn som hade trillat ihop så här stod 2 ambulanser, en grupplarmsbil och sen kom polisen också..

andreas satt vid datan då detta hände.. med ryggen emot så han såg ju inte själva händelsen men han upptäckte ju att ngt hade hänt när blåljusena blinkade utanför.. hihi!!

   

Hoppas denna person klarade sig bra..

Lite om dagen igår och idag

Hoppas ni orkar läsa allt.. ;):)

Fredag

Igår var jag ju som sagt hos tandhygenisten.. hon röntgade som dom brukar göra.. och hon tyckte hon såg ngt med att där var hål men sen när hon kollade så var där inga hål.. jag hade mkt fina tänder och det blev jag glad av att höra.. hade dock lite tandsten men det kan jag tyvärr inte göra ngt åt eftersom jag inte kommer åt så bra när jag har den här metalltråden inne i munnen.. men det förstod hon.. så jag fick vara kvar i riskgrupp 1.. vad skönt.. så fick jag lite banan i munnen som man brukar få.. hihi!! gott!! kände mig riktigt fräsch i munnen när jag varit hos tandis... efter tandis så var jag och hälsade på mamma eftersom hon jobbar precis bredvid i matsalen på frökne.. sen dök även min bror upp.. sen så stack vi in till stan jag och johan,., han moppade och jag cyklade.. givetvis hann han före mig.. då stack vi upp till a-s för att höra vad jag skulle köpa till bella och det fick jag förslag på och det köpte jag.. så bella är klar.. sen skulle jag ju försöka hitta present till amilia, ellinor och melina också.. men det gjorde jag inte.. sen satte vi oss utanför domus efter det att vi hade köpt glass på mc donald´s.. det var gott.. sen bar det hem för att tvätta.. inget kul men ett måste.. sen gjorde inte jag så mkt mer den kvällen.. det var skönt för jag hade migrän också.. tog en tablett sen låg jag i soffan och där tittade jag och andreas på film.. vi tittade på "Miracle at St. Anna". den var låååång och jag skulle upp idag kl 8.. gick och la mig 00.45.. men det var inga problem att gå upp..

Om filmen:

Filmen utspelar sig i Italien 1944 under slutet av andra världskriget. Fyra svarta amerikanska soldater blir separerade från sin pluton, mitt i fiendeland, när en av dem riskerar livet för att rädda en italiensk pojke.

den var bra.. trodde jag skulle somna men det gjorde jag inte..



Lördag

Idag var det uppstigning strax efter 8 för att äta frukost och göra sig i ordning för att cykla in till resecentrum och fylla på sitt rabattkort.. träffade även mamma där för hon vaknade senare och missade bussen så hon fick också cykla in till resecentrum.. därefter så cyklade vi vidare till järnvägsstationen för att hoppa på tåget till malmö C...
när vi var framme så gick vi till trangeln.. fast först så stannade vi till vid en affär som heter Tiger och där köpte jag min ryggkliare.. äntligen hittade jag en ryggkliare..

 

När jag väl hade hittat den så gick vi till triangeln.. där gick vi direkt till affären build a bear.. mamma hon vill ha en nalle.. och hon tvekade först men när jag hade köpt vad jag skulle så gick ut ur affären sen gick vi tillbaka så hon fick köpa sin egen lilla apa.. den döpte hon till adina.. jättesöt.. först väljer man vilken man vill ha.. finns nallar apa och kaniner m.fl. hon valde en apa, sen fick hon hjälpa till att lägga stoppning i den.. hon la även in ett apljud i den och sen fick hon lägga i ett hjärta som hon först värmde upp, önskade sig ngt och pussade därefter på det sen in med det i nallen.. vad hon önskade sig är en gåta.. för det får hon inte berätta.. sen när det var klart så valde hon kläder och sen fick hon registrera henne i en dator sen fick ut en födelsebevis kan man nog säga..

Mamma väntar på att nallen ska få stoppning i sig Nallen har fått stoppning i sig Adina klar med kläder på sig också Matte och apa tillsammans 

När vi sedan var klara där så begav vi oss till ett annat nyöppnat köpcentra... och jessica och malin, jag vet ni ska dit och det gör ni rätt i.. helt underbart var där.. stort, många affärer och mkt att shoppa.. Så jag hoppas ni har skoj när ni är där för det hade jag och mamma..
vi gick dit från triangeln.. trodde aldrig vi skulle komma fram men det gjorde vi till slut och då såg vi detta

Stort köpcentra i malmö  

väl där inne så åt vi.. vi åt på Sunset boulevard.. Där fanns pastasallad och sandwich mm.. jag och mamma tog varsin pastasallad.. det var ungefär som subway..
sen gick vi våning för våning.. jag köpte en tröja inne på new yorker eller vad affären nu hette.. vrf har inte vi en sån affär här hemma.. den tyckte jag om.. sen köpte jag kuddar på hemtex.. det var billigt.. och duschcreame på yves rocher.. hon som jobbade inne på yves rocher hon var sådär jobbigt övertrevlig.. så jag ville bara ut ifrån butiken.. var även inne i en stor skobutik.. oj vad skor där fanns.. mamma hon provade några men det var inget som passade.. antingen var dom för små eller hade dom för hög klack :) menmen..

köpt på New yorker mina fina prydnadskuddar 

när vi sedan hade gått klart i denna gigantiska byggnad så begav vi oss åter igen till malmö central.. det gick snabbare att gå från Entré till centralen än att gå från triangeln till Entré.. konstigt.. haha!! när vi närmade oss centralen så fick vi syn på ett helt gäng med folk som hade balklänningar och frackar på sig.. mkt stiliga var dom.. sen fick jag syn på cykelparkeringen vid centralen.. OJ vad mkt cyklar..

 

sen satt vi på stationen en liten stund och kollade på folk och åt glass.. hihi!!
under senare delen av dagen i malmö så fick jag även migrän.. dock inget kul.. fick en ibumetin av mamma men den hjälpte inte mkt.. så när vi nästan var framme i kristianstad så började jag känna mig illamående och alldeles vit i ansiktet.. när jag sen kom hem ringde jag andreas och sa att jag var hemma och att jag skulle lägga mig och sova en stund.. så jag tog en tablett gick in o la mig i sängen.. hade även dragit ner persiennerna och sov därefter i 2 timmar.. när jag sen vaknade så var migränen borta.. sååå skönt.. sen satte vi oss och tittade på robinson.. stackars valpen.. tyckte det var bra att han fick åka ut för jag tyckte synd om honom.. han såg ju mer död ut än levade..
 så så har min dag sett ut..

kanske blev lite långt men hoppas ni orkade läsa genom allt.. hihi!!

kramen

leeeedig

woho.. ledig idag... kom till jobbet igår och då sa christel jobba eller vara ledig imorgon för där finns inte så mkt att göra.. skulle man jobba så skulle man få vara i konserven tydligen men jag sa att jag kunde vara ledig.. palla och sluta kl 00.30 för att sen vara på jobbet igen kl 7.. nejnej.. sen skulle jag ändå till tandhygenisten idag kl 11... så det blir snart en cykeltur till näsby.. hoppas jag inte har några hål.. det hade jag sist.. så nu tycker jag inte om att gå dit..

efter tandläkaren så blir det en sväng inom mamma och kolla läget och sen in till stan och prata lite a-s kanske.. måste höra vad bella vill ha i födelsedagspresent.. så det kan jag köpa idag..
sen kl 16 blir det till att tvätta.. jippi!! det är alltid ngt jag längtar efter det är att få tvätta.. haha!! ehhh NOT!! jaja annars vet jag inte vad som händer ikväll.. skulle ju ha jobbat men nopp..

igår var jag dessutom i charken och knöt korv.. kanske inte knöt men hängde dom på spett för att sen hänga upp dom på en vagn.. det gjorde jag hela kvällen.. skoj,, tiden gick fort iaf.. skiven gick hem tidigare men vi andra vi stannade kvar.. skulle ju ändå vara lediga idag.. hade vi nu jobbat idag så hade jag givetvis gått hem tidigare.. men nu tjänade man in dom pengarna.. hihi!!!

trodde det var vindstilla ute men icke.. jag såg träden röra på sig.. nej nu måste jag äta en bit innan jag ska till tandis annars kommer min mage att skrika där och det gör den redan nu...
Magen: "MAAAAAT jag vill ha MAAAAAAT!!!" haha

ha en bra dag mina vänner så hörs vi.. hör av mig ang tandis sen.. kanske ska boka in en klipptid också,, får fundera på det där..

kramen


Tisdag

ja då var det tisdag och ny jobbevecka.. vill inte till jobbet nu när man varit ledig såhär många dagar.. menmen det är ju snart helg igen.. haha!!

idag händer inte så mkt innan jag ska på jobb men jag ska köra och handla nu hade jag tänkt så har man det gjort iaf.. får väl se om jag hittar ngt gott..

annars händer inte så mkt i veckan förutom att jag ska till tandhygenisten på fredag.. får hoppas att det går bra.. hihi!!

igår var jag och spelade bingo på sommarlust men ingen vinst nu heller.. tråkigt..
sen igårkväll tittade jag och andreas på film.. vi kollade på the red baron tror jag att den hette..

nej nu ska jag köra och handla.. ha det bra.. så hörs vi..

kramen

Dagen igår...

Dagen igår var bra..

gick väl inte upp alltför tidigt.. jag fick såld min tv-bänk sen när min bror kom hit så körde vi till hammar och skulle lämna andreas boxningssäck och två hantlar.. sen körde vi hem och väntade på dom andra..

när dom sen kom så blev det ngn cider och en liten mûmmelmannsnaps.. inget gott.. sen körde vi till statoil vid strax efter  17 för att inhandla ngt att äta.. och då kom vi på att vi hade glömt brobisset och det var ju tur att vi kom på det där och inte vid bron.. haha... så det blev till att köra tillbaka och sen äntligen kom vi iväg.. högljutt var det i bilen.. dock lite jobbigt var det.. menmen.. till slut kom vi fram till köpenhamn och Forum där jeff dunham skulle hålla sin show...

Forum i Köpenhamn 

När vi kom in så var där hur mkt folk som helst.. Oj vad stort där var.. Iaf när vi kom in så var jag tvungen att hitta damtoan och tillslut hittade jag den medans dom andra stod och rökte.. När jag kom tillbaka så gick killarna på herrtoan.. och sen var det ju som sagt dags att hitta våra platser...

Alla biljetter Andreas och min plats 

... och det var inte det lättaste men david frågade en som jobbade där och till slut hittade vi dom.. sen satt vi där och väntade och innan det började så visade dom ett bildspel med dockorna och jeffs uppväxt.. han har lekt med dockor hela sitt liv.. hihi!!

Innan showen började  blev inga bra bilder men detta får duga.. svårt att ta bilder när det är så mörkt..

sen när det väl började så kom the guitarguy ut och började spela och prata.. blev lite bättre bilder men jag visar dom lite bättre bilderna som blev..

The Guitarguy  

sen när han hade spelat klart och pratat klart så blev det ett litet uppehåll till och då passade jag på att ta kort på hur många det verkligen var inne på forum..

Publik bak oss Publiken framför oss 
Publik bak oss                 Publik framför oss

och vi satt i mitten ca..
sen äntligen började showen.. och det var jätteskoj..

Lite bilder på vilka dockor som var med som visades innan jeff kom in på scenen...

 Ska vara en bild på Walter, men fick bara med halva Achmed the dead terrorist Peanut  José Jalapeno.. On a stick Bubba J 

I denna ordningen kom dockorna ut på scenen.. det var en jätterolig kväll och hade gärna gjort om detta...

Jeff och achmed

Mot slutet av showen när bubba j kom ut så rätt spm det var så började hela publiken prata bubba js repliker och det var nog inte jeff dunham beredd på.. det var nog det roligaste i hela showen.. jeff ställde fråga till bubba j och hela publiken svarade.. bubba j började svara sen tystnade han och hela publiken fortsatte.. hehe!!

sen var guitarguy ute också och spelade lite och då improviserade jeff lite med dockorna så guitarguy kunde inte hålla sig för skratt.. det var riktigt roligt det också.. haha!!

sen när allt var slut då var det dags att köra hem.. det gick också bra.. jag somnade nog i 5 min ngn gång där men höll mig sedan vaken resten av vägen hem.. trött var jag iaf.. vi var nog hemma vi 01-01.30 ngt sådant tror jag.. 

Vi som var med på resan var Jag, Andreas, Färm, Färms kompis David, Sonny och Johan

Andreas och Färm David, Sonny och Johan 



Idag vaknade vi seeeeent...

Andreas har varit och lämnat bilen vi lånade så annars vet jag inte vad som händer idag..

jo andreas pappa ringde och frågade om vi kunde göra en deal.. ja kanske det sa jag.. och då var det att dom skulle köpa en sådan fin tavla till oss som dom själva har (fast dock inte likadan och lika stor) om jag inte tatuerade mig.. jag valde tavlan.. hihi!! kommer bild på den sen när vi har fått den..

nej nu har jag skrivit tillräckligt mkt idag.. haha!!

han en bra påskdag..

kramen

Påskafton.

då var det påskafton.. andreas har fått sitt påskägg men vad får jag.. inget..

idag åker vi till köpenhamn och ska kolla på jeff dunham.. ska bli skoj,, hoppas jag..

har även fått sålt min tv-bänk nu på förmiddagen.. äntligen.. så nu är det bara mc-kläderna och balklänningen kvar..

igår var vi i yngsjö och bestämde hur vi skulle göra idag.. vi skulle köra vid 17 tiden och dom skulle komma hit en stund innan..
satt och solade när dom bestämde det och sen på kvällen kom det röda fram ojoj, vilken bonnabränna jag fick haha.. alldeles röd på armarna och i ansiktet.. inget skön menmen.. får skylla mig sj eftersom jag satt i solen.. haha...

nej nu ska man väl ta ngt att äta.. kramen

Nu är det helg jippi!!

ja då var det LÅNGLEDIGT.. blev ingen övertid på måndagkväll.. menmen det är sånt som händer..

idag när jag kom hem så luktade det väldigt starkt i vår lägenhet.. gissa vad som hade kommit på plats.. jo våra fina köksluckor..

  

Åhh dom är så fina.. förutom två av dom.. där var det en färgskada men det kommer nya luckor så fort dom var klara med dom.. hihi!! så snart är allt på plats här.. skönt..

annars idag var jag och spelade bingo.. vann pappersnäsdukar.. haha!! kan ju vara bra nu i allergitider.. särskilt när näsan rinner som den gör..

imorgon händer nog inte så mkt.. eller?!

på lördag bär det av det danmark för att titta på jeff dunham och alla hans dockor.. ska bli kul.. längtar..

Jeff Dunham, Marvin, Walter, José Jalapeno.. On a stick, Peanut och Achmed the dead terrorist 

på söndag vet jag inte vad som händer och inte på måndag heller.. min faster kommer förhoppningsvis och hämtar jackorna som jag köpte på ullared till E och F..

jaha nu vet jag inte vad jag ska skriva mer..

kramar och Glad Påsk på er alla


Sålt

Så då var en möbel såld nu återstår det en tv bänk också.. det var köksbordet/barbordet som såldes... sen är det mina mc-kläder och min balklänning som ska säljas men ingen som har hört av sig än..

tänkte jag skulle göra lasagne idag.. hoppas det blir bra..

glömde ställa kl igårkväll men som tur va vaknade jag av andreas kl.. men jag somnade om och sov till ca 6.15 så jag fick ju ta bilen idag men det gjorde inget för det var ändå kallt ute.. inte så varmt nu heller tycker jag.. kunde varit finare väder..

denna dagen har varit så dryg på jobbet.. det är kort jobbevecka men det känns som en full.. såå drygt..

åhh vilken fin och ren bil jag har nu.. sommardäcken på och den var tvättat utvändigt och städad invändigt..
tack så mkt min älskade sambo.. vad skulle jag ha gjort utan honom ;)

nej nu ska jag titta lite på tv innan jag lagar mat..

kramen

Helgen

hejhej alla!!

I lördags så var jag och min mamma med andreas föräldrar i åstorp och sen åkte vi till helsingborg.. andreas jobbade... 

I åstorp så köpte jag gardintyg eller fick av andreas föräldrar som inflyttningspresent.. mkt fint gardintyg var det.. ni får se när jag får dom sen..
efter vi köpt tygen så gick vi och fikade på conditori continental och när vi sen gick tillbaka till bilen så gick vi förbi en väskaffär och där såg jag en jättefin väska i skyltfönstret.. så jag sprang in och köpte denna..

 

när jag sen hade varit och köpt den så körde vi vidare till helsingborg.. där gick vi rundor i stan och sen var vi och åt på ngn båt och där åt vi ångbåtsbiff.. oxfilé m friterad potatis med vitlökssmör.. det var mkt gott..

sen på kvällen så överraskade andreas mig med restaurangbesök på rosegarden där vi åt tillsammans med malin och daniel.. grattis till förlovningen än en gång..
sen gick vi vidare till cosmorama där vi skulle titta på fast and the furius.. den var bra men inte den bästa men jag måste berätta vad som hände.. denna händelse är nog den roligaste som har hänt denna månaden.. haha
andreas skulle även överraska mig med ett biobesök och när vi kommer dit och vi står i kön in och biljetten den dras som den brukar och vi går in till salong 1 där filmen skulle visas och sen ska vi gå och sätta oss och vi skulle sitta i mitten i mitten men när jag fick syn på nr 6-7 i bänkradsnr så börjar jag undra.. för på biljetten står den rad nr 13.. hmm??!! och jag går ut och kollar så vi verkligen var inne på salong 1 och det var vi ju.. så vi gick och frågade.. då ser han som drog biljetten att det stod Rigoletto på biljetterna och det ligger ju som sagt inte i kristianstad.. nej min underbara sambo hade varit så duktig och beställt biobiljetter på Rigoletto som ligger uppe i.. ja var tror ni? jo i sthlm.. det var hur roligt som helst så vi gick och fixade så han skulle få pengarna tillbaka och sen kollade hon om där fanns platser kvar här och det fanns det.. och då fick vi hur bra platser som helst.. näst längst bak i mitten.. det var skoj..
annars var denna dag helt underbar.. trevlig resa innan på dagen god mat på kvällen och en bra film..

sen när vi precis kommit hem så stod där en tjej som frågade oss om en tjänst.. hon undrade om vi kunde följa henne till sjukhuset för hennes x körde rundor och antagligen letade efter henne.. innan på dagen hade han hotat att döda henne.. så givetvis följde vi henne en bit..
sen var det hem och lägga sig..


 idag söndag så har det inte hänt så mkt.. andreas har varit i garaget och bytt bromsar på sin bil och bytt till sommardäck..
jag var hemma hos mamma och ordnade med johans flyttanmälan och beställt en sak också.. visar den sen när den är kommer och klar..
sen var jag och mamma och handlade.. vi blippade både jag och mamma och sen när vi skulle betala så fick mamma en avstämning.. och då visade det sig att coca colan inte hade blivit blippad men saken är den att mamma höll i colan och jag blippade den men den hade tydligen inte kommit in i blipparen.. konstigt.. menmen...

har även lagt in lite saker på blocket idag.. hoppas det är ngn som ringer och vill köpa..

åt sen middag idag.. vi åt chili con carne och ris.. gott..

nej nu ska jag snart gå och lägga mig.. det blir till att cykla till jobbet imorgon.. ska väl bli kul.. eller? hihi!!

kramen och godnatt

Torsdag

Då var det torsdag och idag har jag varit och plockat ögonbrynen.. oj vad det kändes.. men vill man vara fin får man lida pin.. haha!!

nu håller jag på att laga mat.. det ska bli köttbullar, kokt potatis och sås..ska bli gott.. är hungrig nu..

det är lika fint väder idag.. synd man jobbar..

andreas hade dammsugit, satt upp lampan i sovrummet igår och sonny hade fixat så vi har trådlöst  nu också.. dom är duktiga..

skrev även upp mig på att jobba kväll den 13 april.. det blir lite extra pengar av det iaf.. vi är några stycken som ville jobba..
nej nu ska jag fortsätta här.. diska och lite sånt..

ha en bra dag i solen..

kramar

Fint..

vilket fint väder vi har idag.. hoppas det håller i sig  nu ett bra tag.. hihi... nu ska jag snart till jobbet..

kramar

natti natti

ja nu var man hemma från jobbet och kl blev 00.30 denna dagen också..

idag, eller igår får jag ju skriva.. haha.. var jag på massage.. och ja det var både skönt och det gjorde ont.. ja ont som F-N.. har haft ont hela kvällen.. men men hoppas att det har gjort nytta iaf.. var även och storhandlade idag.. och jag har även köpt present till min underbara vän malin som fyllde år i torsdags.. hoppas hon kommer att gilla det..

i måndags så tvättade jag.. och idag när jag vaknar ska jag nog ta tag i att städa lite.. skulle behövas.. haha..

nej nu ska jag gå och lägga mig.. ha det gött

kramar

RSS 2.0