Bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vilken vecka !!!

Ja som rubiken säger så har det varit en fullspäckad vecka för min del..

I måndags så tränade jag med Isabel.. det var jättetrevligt och jättekul.. men ont i armen fick jag.. vet inte riktigt vad det är med den.. menmen.. hoppas på att den blir bättre.. lite bättre är den nu iaf..

sen i tisdags så var jag och fixade mina ögobryn.. andreas hade även gått hem från jobbet pga av jätteont i halsen och över 40graders feber..

i onsdags så var jag och fixade mina naglar så dom blev fina och fräscha igen.. :) när jag hade fixat dom så gick jag hem till jessica så snackade vi om lördag hur dags vi skull ta tåget mm.. och när jag skulle gå hem så var den nästan 1dm snö (överdrev lite kanske :D) jessica bjöd även på lite glögg och pepparkaka och lussebulle.. mkt gott!!

i torsdags så var jag hem till malin ocg daniel för att hälsa på den lille killen som föddes lördagen den 12 december.. han heter william och är JÄTTESÖT.. satt och höll honom ett par timmar.. såå söt..

i fredags så var jag hos frissan och fixade håret.. jag permanentade det.. mkt nice blev det.. var där i ca 2½ timme... sen hem.. då hade andreas varit hos doktorn också.. så han fick lite meducin.. :) var även på bio på kvällen och tittade på 2012.. ingen jättebra fim.. höll på att somna ngn gång.. men den hade sina stunder :)

2012 

i lördags då var det dags för det stora äventyret för mig och jessica.. detta har vi gått och väntat på i flera månader.. det började med att vi tog tåget från kristianstad 11.23 men det uppstod dock lite problem.. först så hade tågen som stod inne hamnat på fel spår sen när vi väl satt på tåget så kom där ett tåg som skulle sättas ihop med tåget vi satt på och då blev det ngt tekniskt fel.. klockan den tickade och efter 30min så bar det av mot malmö.. trodde vi.. när vi närmade oss lund fick vi reda på att vi var tvugna att hoppa av i lund föär tåget vi satt på skulle inte stanna på malmö centralstation.. antagligen för att vi var så sent ute.. så det var ju bara till att hoppa av och sen kolla på tv apparaterna för att kolla när nästa tåg gick till malmö och den gick bara några minuter senare.. när vi väl var framme i malmö så åt vi på bk och sen gick vi vidare till turning torso...

Turning torso Turning torso 

När vi var framme vid turning torso så började vi registrera oss inne på the studio bytte kläder och fixade håret och sen blev vi sminkade och sen var det dags att modellera.. det var lite nervöst i början men sen gick det hur bra som helst.. och många bra kort blev det :) när vi sen var klara med fotograferingen så väntade vi på våran viewer.. där fick vi se alla korten och sen välja ut vilka vi ville ha men både jag och jessica tog alla korten.. vi var där ca 3timmar eller 3½ timme.. när vi gick där ifrån så gick det fortare till centralstationen än när vi gick från centralstationen till turnin torso.. innan vi stack hem så gick vi till jensens bøfhus..

Jensens böfhus 

när vi hade ätit klart så gick vi till tåget och givetvis var det lite försenat hem också.. det snöade jättemkt.. tog även några bilden på torgen som vi gick förbi.. tyckte det var så fint..

Gustav adolfs torg Stortorget Stortorget 

När vi kom hem så hämtade andreas mig och jessica gick hem.. sen gick jag och andreas hem till pelle och johanna.. det var trevligt men jag var ganska trött.. höll på att somna många gånger.. sen gick vi hem..

idag söndag väcker andreas mig vid 03.45 och säger att han har jätteont mitten av brösten/magen.. så vi kör in till akuten och kommer därifrån vi 6.30.. sov 1 timme där när vi väntade på provsvar.. han gick dit igen för han skulle till röntgen men där visades inget och nu har dom tagit ännu fler prover så nu väntar han på svar på dom sen kommer han hem igen.. hoppas jag :) men det var ingen gallsten iaf och tur var väl det..

så snart hoppas jag på att få börja laga mat så man kan bli lite mätt :)

nej nu ska jag kolla mina bilder så lägger jag in några här senare..

kram på er alla :)


Julkonsert

Var på julkonsert i fredags.. det var skoj..

var ledig hela fredagen så jag rullade köttbullar och bakade vanilj-, kanelbullar.. har nog aldrig varit så pysslig :)

Vanilj-, kanelbullar 

Var sen och hämtade brossan som skulle sova hos oss på natten för sen dagen efter skulle jag köra honom till sommarlust eftersom han skulle till tyskland med håkan..

på kvällen var jag på julkonsert med andreas föräldrar och kollade på Sanna, Sonja, Shirley och Måns...

Måns, Shirley, Sonja och Sanna  

Igår lördag så var jag i stan med mamma och sen var vi och kollade på gabriella när hon dansade med kristianstadsflickorna...

och idag har jag jobbat på konti.. trevligt...

kramen på er


Tupperwareparty

ja då har det snart gått en vecka till..

i måndags så var vi på sparbanken i tollarp... vi var och pratade om huslån till att bygga nytt hus.. dagen en eller två dagar senare hör hon av sig och sa att vi fick ta lånet :D skoj,..

sen i torsdags så var jag på tupperwareparty.. köpte dock inget för jag kände att jag inte hade råd denna gången.. mamma köpte julklapp till mig för eiwor som hade partyt hon sålde smycken också..

har även köpt en julklapp till andreas.. den andra kommer jag köpa om 2 veckor.. hehe

var och åt middag med anna-bell igår.. det var trevligt.. vi satt där i 3 timmar och åt och snackade om allat och inget.. mkt trevligt var det..

nej nu ska man se om man kan komma på ngt att göra.. ha en bra helg..

kramen

RSS 2.0