1a helgen avklarad

Då var första jobbehelgen avklarad så nu är man ledig till frekväll :) Har varit oerhört trött men har inte heller kunnat sova så mkt när jag har jobbat klart.. i fredags vaknade vag strax efter 6 då A stack till jobbet sen kunde inte jag somna om så mellan fre och lör var jag upp 25-26 timmar.. när jag sen sov hemma hos mamma så sov jag ca 5 timmar och sen vilade en kvart innan jobbet på lördag kväll.. likaså 5 timmar sov jag igår men denna natten har jag fått sova ut.. då sov jag nästan 12 timmar så nu är jag pigg :) i helgen flyttade vi även hem till A föräldrar.. städade även lgh så igår lämnade A nycklarna till fastighetsskötaren.. jag hjälpte dock inte till jättemkt eftersom jag jobbat natt och sov.. men lite hjälpte jag till iaf.. fick så dåligt samvete för att jag inte hjälpt till men jag hugger i desto mer när vi flyttar nästa gång ist då jag är ledig :) i söndags var det även första advent och vid 15 tiden fikade vi på fenix med släkten.. den vanliga traditionen.. igår var jag även ute och gick en runda med M och W.. det var kallt.. vi var och hämtade vår post sen hem igen.. när jag kom hem så började jag skotta lite.. Oj. vad duktig jag kände mig men det var ju faktiskt lite kul.. :) idag blir det en runda till stan och sen ska det simmas lite.. det var ju en vecka sen sist.. annars brukar jag och tina simma tis och fre men eftersom jag inte kunde i fre så fick vi hoppa över det :) tänkte även ut och ta lite bilder på snön men den ligger väl kvar ett tag till så det kanske jag gör imorgon så har jag ngt att göra då också :) kramen på er :)

Fullspäckad helg

Ikväll ska jag börja jobba på konti.. så när jag jag kommer hem imorgonbitti ska jag sova några timmar sen är det dags att flytta :)

igår såldes vårt köksbord och idag säljs vår bäddsoffa (förhoppningsvis)

nu ska jag försöka apcka det sista sen ska jag vila lite..

ha en bra helg för jag kommer ha fullt upp :P

I lördags

var vi på konsert i kristianstads arena :)

 

Det var ABK som anordnade en konsert pga att dom fyllde 60 år :)
Det var många artister som var där..

            

Det var några stycken :)
Det var "Bra vibrationer"-gänget, Calle Kristiansson, Sibel.. Helt plötsligt så dök Sanna Nilsen upp.. henne tycker vi om.. Åhhhhhh vad hon sjunger bra :D
Det var blandad musik och sen lite historik ibland :)

Jobbade dag igår så det var jobb med det andra skiftet.. Jobbade till en början med Tai och Paula på W4an men det ändrades efter 2a passet då paula skulle över till en annan maskin ist för paula så kom Mansor.. men det rulladepå bra i måndags.. så nu är jag ledig fram till fre kväll :)

har även varit och simmat med tina idag vilket vi göra varannan tisdag och fre men nu när jag jobbar som jag gör så kan vi simma varje tisdag och fre.. men nu på fre blir det inget då jag ska börja flytta lite :)

ha en bra fortsatt kväll.. imorgon blir det tvätt och sen besöka mina vänner :)

Kramen

Konsert...

Blir det i eftermiddag :) Det är ABK som anordnar och självklart går man om det är gratis :) så det är jag, mamma, johan och andreas.. ska bli skoj :)

annars har jag varit långledig i veckan.. började jobba i onsdags :) sen ska jag jobba på måndag men då ska jag jobba dag.. skulle egentligen ha jobbat kväll menmen sen är jag ledig fram till fre kväll då jag börjar jobba natten på konti..

Så här får ni mina jobbetider

Fre kväll - Lördag morgon: 19.18-06.38
Lör kväll - Söndag morgon: 19.47-07.07
Sön kväll - Måndag morgon: 19.47-07.07

Blir ärv lite flyttande i veckan som kommer :)

Kramen

Tjejmiddag :)

Var i helgen på tjejmiddag hemma hos Annika från jobbet.. det var alla tjejer från vårt skift och det var hur kul som helst :) Innan på dagen var det en runda på stan och sen körde jag och lämnade alla sakerna som vi hade rensat ut.. lämnade dom på second hand butiken ute på näsby.. alltså till pingstkyrkan.. sen bar det hem för att ladda upp inför kvällen så det var in i duschen och sen klä sig och sminka sig :)
A körde mig sen hem till Annika 1 timme innan alla andra kom.. kom dit tidigare för att vi skulle hinna koppla in mitt ps2 för vi skulle ju sjunga lite singstar :) och det gick ju inte riktigt som vi hade tänkt oss :P sladdarna som vi fick låna funkade inte riktigt.. Så det fixade vi lite senare..

Kl 18 kom dom andra och sen blev det lite middag.. det blev tacogratäng och nachos :)

  

När vi hade ätit körde daniel hem mig så vi kunde hämta mina sladdar :)
när vi sen kom tillbaka så var det dags för fika.. det blev cheesecake mmmm vad gott!!!!
sen blev det singstar :) jag sjöng så jag tappade nästan rösten.. tappade den nog ett tag tror jag :) men SKITkul hade vi iaf :D

  

Kom hem vid 02.30 den natten..

Sen var det upp igen för att träna med tina men ngn träning blev det inte utan vi stack till Bulltofta/malmö ist till den nya möbelaffären XXXLutz :) vi hade superkul :) hittade grytset som jag tvekade att köpa och ångrar att jag inte köpte det :P
menmen.. får väl flörta lite med min kära moster ;)

nej nu ska jag bara ta det lugnt

Och än en gång ett stort grattis till J och A till den lille gossen :)

Man borde leva livet baklänges

1. Man skulle starta med att dö och få det överstökat.

2. Så vaknar man på ett vårdhem och får det bättre varje dag.

3. Man blir piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att vara där, då får man går ner och ta ut sin pension.

4. Efter ett antal år börjar man arbeta.
På din första arbetsdag får du en guldklocka.

5. Så arbetar man i 40år tills man är ung nog att dra sig tillbaka från arbetslivet.

6. Man dricker, festar och har sex och förbereder sig för att ta en paus.

7. Så börjar man i skolan, blir barn igen, leker, har inga förpliktelser tills man är en baby igen.

8. De sista 9 månaderna tillbringas flytande i fridfull lyx. Där det är centralvärme, roomservice mm.
- och till sist lämnar man denna världen i en orgasm.


"Kalas" hos mormor och Grattis Johan :)

Idag hade jag tänkt att köra och lämna lite kläder och saker mm till pingskyrkan.. körde och bytte bil hos min moster anita.. fick låna hennes lite större bil och körde sen och hämtade grejerna hemma hos mig.. när jag sen satt in allt i bilden körde jag mot näsby och skulle lämna sakerna men när jag stod utanför så var det stängt.. kom då på att "just det det är ju röd dag idag".. japp det var ju bara att upp med allt till mamma.. :) tack för att jag får ha det hos dig sålänge :)

körde sen och lämnade anitas bil igen och sen körde jag och lämnade en påse till min bror.. GRATTIS johan förresten :)
Sen körde jag hem och sen körde till mormor :) vet inte riktigt varför vi skulle dit men det var väl för att mormor, mamma och anita har bott i skåne i 40år och det var väl det dom skulle fira lite :P Det bjöds även på smörgåstårta :)

  

Av A-S fick mormro ett ljus som hon har dekorerat själv :) jättefint var det..

   

Tog även lite bilder på hennes katt morran :P

   

Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt :)

Kramen

RSS 2.0