Lördag...

ja då är det lördag..
igår jobbade man till 19.25.. vi var klara 18.55 men jag och isabel vi hämtade rena backar.. dock ingen dusch igår i källaren :) när vi hade gjort det var det 20 min kvar innan vi fick stämpla ut så vi gick ut och gick inne på området.. haha!! vi gick mot slakten och där dom släpper in alla grisarna som kommer.. gick runt där och så kom vi fram till vårt fikarum och där satt alla andra..
när vi hade slutat så körde jag till öllsjö.. där fick jag kalkon o ris.. gott sen till efterrätt blev det kladdkaka.. också gott...

idag jobbar andreas och jag tänkte gå och sola en liten stund sen ska jag tanka min bil annars kommer jag ingenstans idag.. sen ska jag hämta min bror för då ska vi köra och handla mat och sen ska vi äta hemma hos honom.. det blir nog bra.. sen när andreas slutat och han har duschat så ska vi köra till a-s och fira alla ungarna.. p-k är också där.. så det blir presenter till amilia, melina, gabriella och ellinor.. hoppas dom tycker om det..

ja det var väl allt för idag.. ska lägga in bilder på vad dom fick senare..

kramen nu ska jag gå..

p.S tack alla som har grattat mig.. d.s

Fler presenter

Fick ju fler presenter i veckan.. har inte orkat skriva bara.. men nu gör jag det.. i måndags när andreas kom hem så hade han presenter till mig..
jag fick en nalle och en tröja..

Nalle från andreas Tröja från andreas 

Sen träffade jag jonas och åsa i tisdags.. det var begravning i den katolska kyrkan.. jag skulle också gått men jag kunde inte så jag kom dit och hälsade sen fick jag present av jonas och åsa..
jag fick en jättefin tavla som jag kommernterade på åsas blogg och sen fick jag autografer också.. två st.. och gissa vad det står?!

Tavla från jonas och åsa Autograf från jonas (Skriven av Martin Stenmark) Autograf från jonas (Skriven av Andreas Johnson) 

Så det var allt..



Annars har det inte hänt så mkt i veckan.. var på massage i tisdags och hoppades att jenny kunde få rätt på min rygg.. har ju så ont på ena sidag att jag inte kan slappna av riktigt i ena axeln för det gör så ont.. men jag har fortfarande ont.. får se hur länge det håller i sig annars får jag gå till långbrohälsan..

idag ska jag till doktorn ang min allergi.. så vi får väl se om jag får en remiss till att kolla upp vad jag mer är allergisk mot.. ska även be honom skriva ut nytt recept på migräntabletter.. dom är slut nämligen...

annars blir det till jobbet idag.. får vi se hur mkt vi har att göra.. är ju lite ont om folk så idag är det gemensamma raster.. skoj.. hihi!!!

kramen på er så hörs vi..

GRATTIS!!!


Vad är det för en dag
Vad är det för en dag,
jo det är åsas födelsedag
Hurra, hurra, hurra!!!

 


Födelsedagskalaset...

Igår hade jag ju fördelsedagskalas.. det var skoj och det kom mkt folk..
när jag hade gått upp igår så åt jag lite frukost sen bar det av till maxi för att köpa det sista och sen hem för att duscha och sätta fram det som skulle användas..

sen vid 13 så kom alla mina gäster.. hehe.. alla kom samtididgt.. och smörgåstårtorna var hur fina och goda som helst...

Räksmörgåstårta och skinksmörgåstårta 

efter vi hade ätit smörgåstårta så blev det kaffe och kaka.. sen började folket dra sig hemåt.. men det var en trevlig dag.. sen lite senare så kom malin och daniel.. det var trevligt.. hade sällskap hela kvällen.. vi tittade på robinson och åt glass också.. hihi!!
sen när dom skulle gå så såg jag en väska som stod kvar i min hall.. den var tom så det är ngn som har glömt sin väska här hemma.. men vi får väl se om det är ngn som saknar den..

innan mamma körde hem så kollade daniel på hennes bilruta, (eftersom han är glasmästare)... och då hade vi hoppats på att det skulle vara ett stenskott men det var det ju dock inte utan det var rost som hade orskat sprickan i rutan.. lite synd.. så det ska fixas sen får vi försöka bli av med bilen så hon kan skaffa en annan..

Dom som var här var: mamma, johan, mormor, farfar, greta, a-s med fam, ingalena med fam, maggan, lisbeth, dendry, majvor, ossian och inger.. så vi var några stycken..

fick lite presenter iaf... hihi!!

Ngn luktblomma och halsband från majvor Ros och pengar från ossian och inger Ros från maggan Blomma och pengar från farfar och greta blommor från lisbeth och dendry Glasskopa från lisbeth och dendry Bordsunderlägg (matchande köksgardinerna)från lisbeth Kuddar (matchande gardinerna i ena rummet), duk (matchande köksgardinerna) från lisbeth och dendry Kylväska och picknickfilt från a-s m fam och ingalena m fam Ljusstakar från malin och daniel Chokladbeskvier och pengar från mamma och johan Smörgåstårtor från mormor 

ja det var väl alla presenter tror jag..

dagen var helt underbar annars igår..



idag blir det nog inte mkt gjort tror jag.. har diskat det sista som blev kvar igår idag iaf.. så nu bara softar jag..

ha en bra dag alla..

kramen

Snart

kommer alla mina gäster..

hoppas dom kommer snart så man kan äta lite smörgåstårta.. är lite hungrig faktiskt..

hehe..

kramen sålänge..

hörs av senare

Igår/idag

Igår så var man ledig från jobbet pga att det var Kristihimmelsfärdsdagen.. jag hade att göra iaf..
det började med att jag gick in till stan vid 10.. trodde ju att clas ohlson öppnade kl 10 men nejdå.. dom öppnade kl 11.. men det gjorde inte så mkt.. jag gick till lilla torg och satte mig och solade.. sen när kl började närma sig 11 så gick jag in på domus och då fick jag ett mess av a-s att hon hade glömt hängarna.. och att Robban skulle lämna dom när han var inne i stan.. men jag skulle ju ändå till hennes jobb för jag hade ju en lite shoppinglista..

jag köpte 2st pärmar, 2st a-ö-register, 2st musmattor och en allt-i-ett-skrivare.. sen kom johan hem till mig och hjälpte mig lite..

jag la i tvätten i maskinerna sen flyttade jag dvdhyllorna in i vardagsrummet.. sen kom Robban, Bella och Ellinor.. när dom sedan hade kört så körde jag och johan till jysk och köpte en vaxduk.. när vi kom hem igen så körde johan hem och jag fortsatte att städa..
sen körde jag hem till mormor för att lämna ägg och hämtade ett plastbord hemma hos mamma..

vid 22tiden ringde andreas.. då hade dom ca 15mil kvar till hotellet.. sen gick jag och la mig eftersom jag skulle upp idag och iväg till jobbet..




idag har man jobbat.. efter jobbet så körde jag till maxi och köpte kakor, kaffe, läsk mm.. ska ju som sagt ha kalas imorgon..
när jag hade handlat klart var det hem och plocka in allt sen så körde jag vidare till toyota för att lämna in min bil på service.. var lite tidig men det gjorde inget,.. under tiden jag väntade på att min bil skulle bli klar så provkörde jag en sådan här...


 



Interiören 

Blev jag kär eller... jag vill köpa.. haha!!

Efter det att jag provat bil så hämtade jag min bil och sen körde jag hem till mormor för att hämta smörgåstårtorna.. dom var redan klara.. och dom ser såååå goda ut.. jag tar kort på dom imorgon när plasten är borta..

Andreas ringde vid 20.. idag hade han kört på banan med sin bil. och det hade gått bra.. nu skulle han äta och sen köra till hotellet.. sen skulle dom ta ngn öl med dom andra svenskarna som också är där..
Älskar dig..



Städade även klart idag när jag kom hem..


 
Förresten i onsdags så var Eivor på jobbet nere och sålde halsband, armband, fotlänkar mm som hon gjort själv av pärlor..
detta köpte jag till mamma, mig och anita.. men mammas finns inte med på bilden...

Mobilsmycke 

Godnatt alla.. sov gott..

kramen

Åkt iväg...

Ja nu har han åkt iväg och jag är jätteledsen.. jag vet att han kommer tillbaka men jag saknar honom redan.. är inte van att ligga ensam om nätterna..

Hoppas att han kör försiktigt.. vill ha hem honom helskinnad..

nej jag får kanske gå och lägga mig..

har en massa att göra imorgon...

jag ska städa, tvätta, hämta saker hos a-s på jobbet och kanske handla lite.. ska handla lite till till på lördag..

var och handlade med mormor idag på maxi till smörgåstårtorna vi ska göra på fredag.. mumsigt.. mormor är snäll som hjälper mig med dom..

Godnatt på er alla..


Saknar dig älskling... Älskar dig..

I like this very very much.....


Hänt i veckan..

Denna veckan har jag jobbat kväll.. brukar inte göra så mkt men denna veckan har jag... 
Måndag: gjorde jag inte så mkt..
Tisdag: var jag och plockade ögonbrynen... Var även och köpte detta...

Linne och Blus 

Onsdag: gjorde jag detta...

Före Efter 
Före                         Efter

Vad tycks??

Torsdag: fikade med annika och daniel på the house of bagels.. jag åt en sallad.. Oj vad stora dom är.. haha!!
Fredag: gjorde jag inte så mkt..

När jag hade slutat på fredagen var det hem och visa andreas vad jag hade gjort för han hade inte sett ngt.. han tyckte det var snyggt.. sonny tyckte också att det var fint.. lite annorlunda att se mig mörkhårig eftersom jag alltid har varit blond... när klockan började närma sig 21 så var vi påväg till kosmorama för att titta på "Änglar och Demoner".. den var bra.. satt som klistrad hela tiden..
Även Luis och hans R var där och Isabella och hennes kille.. såg även några till man kände..
Emma satt i kassan.. när andreas skulle beställa en mellan meny popcorn så fick han en stor med 2 drickor.. emma är snäll.. så han tog cola och fanta.. kan ni även tänka er att jag drack fantan.. det var riktigt gott.. så  nu vet ni att jag kan dricka fanta i kolsyra.. det var gott...

igår så var jag, andreas och sonny på landön och hälsade på pia och kenneth.. sen bar det av till maxi för att handla lite gottis till kvällen..
mamma och johan kom hit och höll mig sällskap.. andreas jobbade.. men det var trevligt.. och det var absolut rätt låt som vann.. en riktig vinnarlåt..

idag vet jag inte vad som händer.. andreas ska på möte kl 15.. jaja vi får se..

Kramen på er alla.. ha en bra dag..


JAAAAAAAAAAAAAAA

Norge vann.. den är sååå bra den låten...

i´m in love ......

ja då blir det norge nästa år att åka till och titta på det.. eller vad säger ni? hihi!!!

kramen alla

Weber 1an

Weber 1an 

den maskinen stod man vid igår.. (kanske inte riktigt likadan men någerlunda likadan) jag jobbade med isabel.. det var mkt skoj.. vi körde först rökt skina i plånboksmodell.. och innan vi kom igång.. men sen var det ju måndag också.. underfilmen släppte helatiden på ena sidan och det var inte så roligt.. sen var vi på baksidan för att vika paketerna.. oj vad det gick undan.. snurran fylldes snabbt.. när sedan rökt skinka var klart så körde vi vitlöksmedwurst.. den är mkt enklare att vika.. sen var det jag och isabel som var inne i renrummet igen där vi körde klart vitlöksmedwursten för att sen komma igång med hushållsmedwurst 500g.. det var till att bygga om sen köra lite.. sen var det ut igen och sen blev det 1kg hushåll.. så kvällen gick fort igår och det var ju skönt.. men ngn gång under kvällen så gick stacken sönder och nisse och berra var där och skulle laga men dom gjorde nog aldrig det för vid 23 så körde dom.. så vi får väl se om den funkar nu ikväll..

när vi hade plockat ner w 1an igår och var klara inne i renrummet så var jag och isabel nere med skitiga backar i källaren och hon skriker till att backarna snart trillar och jag tittar och ser vatten komma farandes också och jag trodde det var vatten i backaran men det var det ju inte.. hon stod bakom backaran och när jag sen kör undan så är isabel alldeles blöt och då har backaran tydligen råkat dra i handtaget till duschen.. oj vad vi skarattade och innan vi kom på hur man stängde av vattnet.. hihi!! efter en stund så kom vi ju på det och sen var det upp och ta all retur och kassat där det skulle stå för det var ingen annan som hade tagit det så det blev vi.. sen slängde vi sopor.. men det var en rolig kväll igår.. hoppas att den blir lika rolig ikväll..

nu ska jag sätta mig och titta lite på tv sen laga lite mat och sen ska jag in och plocka ögonbrynen istan.. sen ngn timme efter där så är det dags att köra till jobbet..

ha en bra dag..

kramen

Måndag - igen...

jag vaknade imorse i tron om att det var helg.. men icke..

igår jobbade jag mellan 05.15-14.15 och det gick hur bra som helst.. vi körde på bra och det har nog inte gått så bra på hur länge som helst.. sen när jag kom hem så städade jag klart hallen sen kom mamma och johan på kaffe.. sonny var redan här..

sen åt vi och kollade på ishockey.. JAAAA sverige vann brons.. fast det hade varit bättre med guld.. men hellre brons än ingen medalj alls..
sen så gjorde vi inte så mkt mer.. jag tror jag somnade vid 22 men jag vet inte.. haha!!

idag så var det upp strax innan 8 för jag skulle tvätta och när jag hade lagt i tvätten så körde jag till maxi och handlade.. det blev en del.. sen när jag kom tillbaka hem från maxi så hängde jag upp tvätten sen har jag bara legat i soffan och vilat..
har precis varit och hämtat upp tvätten nu igen och ska snart börja laga mat.. idag blir det chili con carne tänkte jag.. blev så sugen på det.. tror dom skulle ha det på jobbet också idag.. haha!!

sen blir det till att diska och vila och sen till jobbet.. hoppas kvällen går fort..

ha en bra dag så hörs vi..

kramen

Så nu...

har jag fått tummarna loss att lägga in bilder på det vi handlade på ikea..
allt byggde jag ihop i söndags..

 

Det började med att jag gick upp och började sätta ihop min gröna fina plastiga datastol.. haha..

SNILLE datastol 

sen fortsatte jag med fåtöljen...

POÄNG fåtölj 

sen var det vidare med vårat skrivbord...

JONAS skrivbord 

sen hjälpte andreas med med den lite hårda bäddsoffan.. haha..

SOLSTA bäddsoffa 

när allt det stora var slut så började jag sätta ihop det lilla.. och det var detta..

DOKUMENT 

ja då var ju den dagen gången.. haha!!

nu har jag jobbat dag och det har varit gött..
var på vårdcentralen häromdagen och då skulle jag få en tid hemskickad till dr H och sen därefter hoppas jag att han skickar en remiss till att jag får göra tester på vad jag är allregisk mot..

idag fredag var jag i stan och bokade klipptid.. ja och den har jag nästa vecka.. då ska jag även fick med annika.. ska bli skoj..

imorgon ska jag tvätta, städa, hämta en kista sen vet jag inte vad jag ska göra..  andreas ska jobba..
jag ska jobba på söndag och då börjar jag kl 05.15 sen får jag se hur länge jag jobbar.. :)

idag när jag gick i stan så träffade jag andreas faster så vi var och fikade på duvanders.. hon ska till italien på söndag.. till Rom... hoppas hon får det skoj..

nu ska jag väl se om jag kan hitta på ngt.. ska kolla ishockeyn kl 20.15..

igår somnade jag 19.50 så då missade jag det.. hehe.. men igår var jag trött också..

kramen på er...

Mina ögon..

Såhär ser mina ögon ut pollensäsongen!! Ibland båda likadana...



Ser ni någon skillnad?¿


IKEA... och lite flytt...

hejhej alla glada,,

idag var det uppgång kl 9.30 för att göra sig iordning inför hämtning av bil och släp.. väckte andreas vid 10.. då åt vi frukost sen gick vi.. vi fick låna sonnys bil (tack så jättemkt för lånet av bilen) och sen hämtade vi släp på preem.. sen körde vi till näsby för att hämta upp mamma och johan.. sen bar det av till IKEA.. när vi kom dit så letade vi upp allt vi skulle ha och sen blev det lite köttbullar.. klockan den tickade på snabbt tyckte jag idag.. och trött blev jag och alla var nog lite irriterade på ngt.. särskilt jag..

  

sen lämnade vi av alla våra saker sen körde vi och lämnade av johans grejer till hans nya lgh.. sen körde vi och hämtade möbler hemma hos mamma.. det var jobbigt.. alla var irriterade.. sen när vi kom tillbaka till där johan ska bo så skulle mamma hämta flyttkärran men tror ni att den var där?? hur kan man lämna ut en nyckel till en kärrasom inte står där den ska stå så vi fick ju bära möblerna en bit.. det var JOBBIGT!! men det gick.. sen körde jag och andreas och lämnade släpet sen lämnade vi sonnys bil.. var upp om sonny där vi fick en film.. "Benjamin Buttons otroliga liv".. sen gick vi hem för andreas skulle iväg och jobba..


nu sitter jag här och tittar på "robinson".. ÄNTLIGEN har christian åkt ut.. haha!!

tänkte jag skulle börja bygga ihop lite möbler nu ikväll men nej det orkar jag inte..
har t.o.m träningsvärk sen jag hjäpte till att flytta igår.. haha!!

det kommer foto på allt sen när det är ihopsatt..
ska bygga imorgon.. hihi!!

kramen

Bild på.....

Min underbara kusin Jonas :);)

Min kusin Jonas

Med smulor runt munnen.. HAHA!!!

Kramen

Flyttat...

Idag har jag hjälpt min faster att flytta från knislinge till näsby.. ojoj vad mkt skit har.. och jobbigt var det..
allt började imorse kl 8.15 när min mamma ringer och väcker mig.. inget kul precis.. så det var till att gå upp och äta frukost.. sen kom mamma och johan och hämtade mig vid 9tiden.. andreas låg och sov för han hade jobbat till 2 på natten.. ellr ngt..

när vi kom till knislinge så var maggan (min faster), lars (hennes pojkvän) och hans söner fredrik och johan och så klart min kusin jonas.. det var ju ett tag sen man träffade honom.. Så det var skoj..

det blev två omgångar till knislinge.. men det gick jättebra annars..
när vi kom tillbaka till näsby omg 2 så kom andreas också och hjälpte till lite men det var ju nästan klart då.. haha..

när vi var klara med flytten så körde jag, andreas, mamma och johan och handlade för vi bjöd in oss till familjen österberg för att grilla så det blev lite kött och potatissallad.. mkt gott..

sen hem för andreas skulle ju jobba så han behövde hem och byta kläder.. sen kom sonny och lämnade nyckeln till hans bil för vi ska till ikea imorgon.. så vi ska låna hans bil..

nu tittar jag på x-men men jag ska nog se klart den i sovrummet..

en sak till innan jag säger godnatt..

Johan dra upp byxorna



Så ska det inte se ut... FÖRBJUDET!!!!!!

Kram godnatt

RSS 2.0