Packar

Det är vad  min helg består av nu.. det är att packa och rensa..

har nu rensat källaren äntligen och det blev en hel del vi slängde och en del jag ska ge bort.. och det får jag göra på torsdag eller på lördag men det hade ju varit bra om man hade haft en liiiite större bil.. menmen jag får klara det :) frågan är om man kan få låna en bil.. ska höra runt.. :)

annars har man varit på 40 och 15års kalas :) mkt trevligt.. var hemma kl 4 i lördagsmorse.. snacka om att man var trött :P menmen..

var även ledig i fredags.. så då passade jag på att köpa present, gå i stan med malin och wille.. sen körde jag hem till ingalena och todde då jag skulle köra dom och per och eiwor till jobbet för dom skulle till polen :) det är ju en tradition som man inte kan bryta :P

igår hämtade jag dom och körde hem dom :) annars gjorde man inte jättemkt igår utan det var mest rensa och packa..

idag likaså.. men det är skönt att göra det så fort som möjligt är är man klar med det sen och kan köra det dit det ska några dagar innan så är det inte så mkt att flytta på sen när det är dags :P

imorgon är det 1nov.. detta är en månad där många fyller år känns det som.. min kusin jessica, svärmor, bror, min kusin daniel och säkert många många fler :P
men jag vet vad jag ska köpa till min bror det det ska jag göra i veckan :)

nej nu ska jag fortsätta här hemma.. :P

kramen

Tisdag 26 oktober 2010

Vilken underbar rubrik :P

Igår var jag på konti och det var trevligt :) alltid lika trevligt att komma upp dit :)
har även gått och blivit förkyld vilket jag inte uppskattar.. har haft ont i halsen i helgen och nu börjar jag nästan tappa rösten och hostar gör jag.. fick värsta hostattacken inatt när jag kom hem :(

idag tisdag har jag duschat, kikat in hus, och handlat och nu ska jag laga mat.. sen i eftermiddag kommer hampus och hämtar upp mig.. :) har även börjat packa lite kläder.. :)

i söndags så var emelie här.. har hade en mary kay konsultation här hemma.. det var jag, isabel och malin.. mari skulle också ha kommit men kände sig lite krasslig men det gjorde inget.. hon får komma i januari ist då det också blir utgång bestämde vi :) för då är det ju smink konsultation nu var det rengöring av huden typ :)

nej nu ska jag gå och laga lite mat.. det blir kycklinggryta och ris :) mmmmmm

kramen

Simmat

Igår var jag och simmade... det var hur skönt som helst så det ska jag fortsätta att göra.. :) varannan vecka ska jag simma ihop med tina på jobbet :)

idag vaknade jag med halsont :( mindre kul.. menmen..
har även varit i stan idag med mamma, ingalena, anita och rebecca :) sen gick jag lite i stan med jacob :)

nu sitter jag hemma och väntar på samtal men får väl ringa själv :)

ha en bra kväll...

kramen

Igår......

Igår fick jag såååå ont i huvudet på jobbet.. fattar inte vad som hände.. och det höll i sig hela kvällen.. när jag kom hem från jobbet var det dags att tvätta och sen skulle jag ju laga mat men det orkade jag inte göra.. Gick och la mig hyffsat tidigt vilket jag gör varje dag nuförtiden.. är sååååå fruktansvärt trött..
nej nu får det vara nog med detta prat..

idag så jobbade jag med hampus.. eller nja inte i början av i morse iaf.. nej då tyckte han att kudden var skön :) men det har varit kul att jobba med honom iaf.. har haft hur kul som helst och särskilt i eftermiddags för då var jag nog som tröttast och skrattade precis åt vadsomhelst :P

nu ska jag laga mat men ha en fortsatt bra kväll :)

Kramen

Kristianstads arena

Igår (lördag) var jag, mamma, anita, johnny och rebecca på öppet hus i kristianstads arena.. men först gick vi en runda i stan.. var och fikade på fenix..

När vi hade fikat så gick vi till arenan... när vi kom in så var det hur mkt folk som helst därinne.. men vi gick runt och kollade.. sen ringde vi johan och frågade om han ville komma och titta han också.. och det gjorde han :)

när han kom så satt vi och kollade på när ingvars dancingteam.. det var rullstolsdansarna som dansade.. Alle dansade också :)

när vi sen hade kollat på dansen så satt vi kvar en stund till och då hade KFUM lite uppvisning.. det var basket, volleyboll, handboll, pingis och gymnastik..

efter det så gick vi ut till entrén och där skulle timotej spela :) när dom sen hade spelat så gick vi hemåt..
sen var det bara typ att slappa hela kvällen.. skönt..

       

Här kommer även en bild där ni ska se om ni hittar en person som alltid är överallt där det händer ngt.. även kallad min "kompis" :D

 

Kramen på er alla..

:)

Igår var man ledig så då blev det till att tvätta vid 8 på morgonen (TRÖTT) sen efter 12 var det dagt för en fika med min kära emelie :) alltid lika kul att träffa henne :)

sen på sena eftermiddagen körde jag dendry och lisbeth till kristianstadsarena för dom skulle på invigningen :) körde även hem dom när det var slut.. det roliga var då att dom var lite smålulliga båda två :)

idag ska jag, mamma, anita och rebecca till stan och sen ska vi till arenan och titta lite :)

Tandis :P

Då har man varit hos tandhygienisten... var så nervös innan jag skulle dit men blev bättre när jag var där.. hade 5st små små små hål i mina visdomständer i överkäken.. visdomständer jag inte ens visste att jag hade :S men vi kom på att när jag var yngre så fick jag dra ut 2 hörntänder i överkäken pga att det var trångt.. och efter det har tydligen mina visdomständer kommit.. och ena visdomstanden där nere låg inte alls bra så om jag ngn gång fick ont så skulle jag höra av mig för kommer den så trycker den på min nedre hörntand och det var inte bra.. men annars såg allt bra ut förutom all tandsten men det kan jag inte göra ngt åt eftersom jag har ståltråd bak tänderna..
frågade även när jag skulle bli av med dom och då fick jag reda på det... ALDRIG... jaja okej då men då får jag leva med dom resten av livet men det gör inget för jag känner ju inte av dom så mkt..

 

nej nu blir det till att steka lite korv..

kramen

Lerjevallen

I söndags var jag och mamma och gick i lerjevallen :) det var underbart väder och det ska vi absolut göra om.. vi gick den lilla rundan (alltså den röda) nästa gång ska vi gå den långa rundan (den gula)

  

tog även några fina höstbilder.. skriv gärna en kommentar vad ni tycker om bilderna :)

         

Nästa gång blir det även balsbyberget :)




Kladdmuffins

Ska jag baka tänkte jag nu :) det var ju ett tag sen :) ska berätta senhur goda dom blev ;) :P

Annars har det väl inte hänt jätte mkt.. Det var konbana och 201m i söndags.. berättar mer sen.. nu ska jag baka :)

Ullared................

Imorse bar det av till ullared :)
kl 05.00 var det dags att gå upp.. kl 6 hämtade jag anita.. kl 6.30 gick bussen.. :)

när vi kom fram var det lite kö ch den första vi såg när vi kom var

 

ja just det Boris :) och när vi sedan var inne fick vi syn på

 

japp, Ola-Conny :)

Jaja nog pratat om dom.. som sagt det var JÄTTEMKT folk.. riktigt jobbigt var det att gå och titta på kläder mm.. men jag hittade lite iaf..

        

Ja det blev 2 stickade polotröjor, en t-shirt, 3 linnen, 2 leggings, 3 långärmade tröjor (till andreas), t-shirtar (till andreas), fleecehalsduk, vantar, lite blandat som ni se på bilden, film (The blind side) och i hair-affären utanför köpte jag en 1litersflaska med balsam :) sen köpte jag en liten present till en nykomling plus lite andra saker.. så lite blev det men inte så mkt dom jag brukar köpa.. men det gjorde inte så mkt..

när vi hade handlat klart så gick vi och åt på restaurangen utanför gekås.. mkt gott :)
kl 15.30 skulle bussen gå men tack vara 3 personer blev den 45 minuter försenad.. förstår inte hur folk kan komma så sent när man fått en tid när bussen ska gå.. alla, precis alla i bussen var jättearga på dom.. grrrrrr!!!!! jaja iaf så var vi hemma till 18.45.. körde hem anita och johan sen körde jag hem.. skönt att äntligen komma hem..

nu blir det filmoch lite gottis :)

imorgon är det konbana och 201m på bivaröd :)

nu ska jag ta det lugnt.. ha en bra dag imorgon,,

kramen

RSS 2.0