Mys

Nu ikväll så har jag en myskväll hemma själv :) A är iväg och bowlar med sina arbetskamrater och när han kommer hem ja det vet jag inte :P det återstår att se..

Så det kommer att bli ngn film man tittar på..

har fortfarande ont ovanför skinkan på höger sida :P menmen.. bit ihop :P

kramen på er..

snart är det dags för ullaredresa med Jessica :D

kramen

Nöjd

Ja jag är mkt nöjd :) köpte en lite kontroll till kameran och den kom i brevlådan häromdagen :) fick dock inte den till att fungera samma dag och inte dagen efter heller så då tänkte jag att batteriet är kanske slut det vet man ju inte hur länge det har suttit i.. men iaf så kollade jag på youtube hur den skulle fungera och vips så fick jag den till att fungera :P det är bra med youtube ibland :)

 

Annars har det inte hänt så mkt :)

nu är det helg och vad som händer då det återstår att se :P

handboll kl 18 ikväll och sen är det lets dance efter det :)

kramen

Inte så.....

Det med att jag klämde tummen var inte så farligt.. det gick om till nästa dag :P brukar inte vara så klantig men jag var nog mest trött.. hände ju kl 1 på natten :P

idag blir det iväg på 1års kalas i kivik.. lilla lise ska firas...

idag fyller även emelie år så ett stort grattis till dig :)

annars händer det inte så jättemkt.. får väl snart gå och klä mig eftersom vi ska köra om 1 timme ca :P

kramen på er alla

Varför?

Varför händer det mig??? och nu kanske ni undrar vad som har hänt..

jo i några dagar nu så har jag betigt (eller ngt) i läppen hur många gånger som helst och idag när jag äntligen har klarat mig undan från det så klämmer jag tummen lite lätt i bildörren ist.. hur begåvad får man vara.. alltså tror min hjärna den har gått och lagt sig för längesen...
skulle kolla om andreas hade tagit posten och puttar till dörren lite och vips så var ju tummen i vägen :P den hann inte följa med mig :P

annars idag har jag varit på stan och köpt 1års present till lise :) och sen träffade jag på jessica, casper och lena :) så det blev en liten snabbfika med jessica och casper :) mkt trevligt för sen skulle jag iväg till jobbet :)

imorgon är det fre.. hoppas dagen går fort så man kommer hem snabbt :)

natti natti mina vänner...

kramen

Äntligen

Ja nu äntligen börjar snön försvinna :) Inatt regnade som bara den när vi slutade.. men snart klommer det frysa på igen men man kan ju hoppas att det inte kommer att snöa mer :)

idag har jag varit på massage och det var hur skönt som helst :) Tack jenny!!
sen var jag och handlade och nu sitter jag här :)
snart dags att köra till jubbet... hoppas denna kväll går fort :)

kramen

Söndag

Igår söndag så var andreas i garaget och jag var hemma ocg städade och tvättade.. skönt att det är gjort iaf :P sen på eftermiddagen kom jacob på besök sen när han körde iväg så körde vi hem till andreas föräldrar och åt lite och sen tittade vi på solsidan och timeout :) sen körde vi hem och la oss.. oj vad trött jag va :P

idag blir det inte så mkt gjort innan jobbet..
kan ju hoppas att både tidning och bok kommer idag :P

kramen på er :)

Tv-spelskväll typ

Ikväll har jag varit hos Jessica, andré och casper :) tack för en trevlig kväll :)

Kom dit vid ca 17tiden och då spelade vi lite kinect :) alltså vi bowlade jag och andré.. sen blev det lite handboll och sverige vann med 38-22 tror jag att det blev :P

Sen lite senare så dök malin, rille och arvid upp :) det var skoj.. dom åt och jag kollade på fångarna på fortet och hade arvid i famnen :) sen började vi spela lite bowling igen :) det var kul.. det var jag, malin, rille och andré som spelade :) trodde dock inte jag var så duktig att jag skulle slå andrés personbästa på 187poäng.. jag fick 191poäng :D det var jag ganska stolt över och sen vann jag dom andra gångerna också som vi spelade men fick dock inte lika bra poäng då men jag vann :) åhh vad glad jag blev :) vet inte vad som hände med andrés talang där riktigt :)

 

Sen har vi bara snackat och haft kul.. så nu blir det snart att nana kudden :)

imorgon får vi se vad som händer.. just nu regnar det som bara den :) men jag hoppas inte det blir för halt iaf men snön vill jag inte ha kvar :P

godnatt..

kramen

:)

I veckan har det inte hänt jättemkt.. väntar på min bok som jag har beställt.. hoppas den kommer snart och tidningen hoppas jag kommer imorgon :)

Nu ska jag laga mat för jag är DÖhungrig :)

Hoppas alla har det underbart för det har jag iaf :)

på tisdag blir det massage och det ska blii såååååå skönt :) har sååååååå ont..

imorgon är det fredag och då blir det iväg och fixa lite efter jobbet :)

kramen

Jobbigt!!!

Just nu är ALLT jobbigt....

Just nu vill jag bara DÖÖÖÖ!!!!

Orkar inte....

Allt jag gör blir fel...

Allt jag säger blir fel...

Men hur ska jag kunna veta vad alla andra bestämmer sig att göra, så skyll på mig så kanske det känns bättre...

Men som vanligt ska jag ALLTID vara den GLADA tjejen...

Så ha en bra fortsatt kväll och dag imorgon...

Kramen

Beställt

Nu har jag gjort en beställning på en nikon d3000 bok så nu ska jag fotografera en massa (hoppas jag) och sen har jag tagit en prenumeration på digitalfoto tidningen.. 14 nr får jag hem i brevlådan (dock inte alla på en gång) men det ska bli skoj att läsa dom :)

Jessica och malin ska till ullared och jag tänkte följa med men jag kunde inte det datumet dom tänkte åka så jag får följa med dom en annan gång ist :) men jag tänkte nog ändå ta en tur upp dit när jag trodde dom skulle upp, alltså i början av feb så den som vill följa med mig kan ju säga till :) funderar på att köra upp dit den 2 feb isf :) eller ngt.. och är där ingen som vill följa med, så kanske jag kör själv :)

nej nu ska jag nog kolla på en film med andreas och jonas :P

kramen på er...

Ledig

Imorgon är man ledig från jobbet med betalning.. helt underbart men hade det inte varit betald ledighet så hade jag velat jobba :)

så imorgon blir det en tur hem till annika på fika då jag ska lämna en matta till henne :)

idag har jag varit och fikat med jessica och casper på stan :) mkt trevligt.. har även spelat lite spel hemma hos jessica.. det var skoj.. :)
hittade även en jacka på vero moda men tror ni dom hade den storleken jag ville ha.. ehh, nej.. jag är som sagt inte så liten längre.. menmen..

idag på jobbet har det gått bra har varit lite jobbigt med den källarrökta skinkan för det gick ju sönder bara man tittade på den nästan :P annars har det gått bra..

funderar på vad jag ska hitta på mer imorgon.. hmm, tåls att tänka på under natten när man sover :P

ha en bra dag alla imorgon såfår vi la se hur mkt snö det ligger påmarken imorgon när man vaknar.. snöade ju nu när jag körde hem :P  blir kanske till att skotta imorgon :P

kramen

Nyår över

Ja då va detta nyår också över och det är nu 2011..
detta året hoppas vi att det kommer bli ett ännu bättre år än vad 2010 blev.. :)

På nyår var vi här hemma och gästerna som kom var Malin, Daniel och William.. Alex, Mari, Adrian, Lise och Tim.. (Tim är en kompis till Adrian) Så det var lagom med folk..
Vi lagade god mat..
Till förätt hade vi Tortillasnittar med ost och skinka
Till varmrätt blev det Smördegsinbakad oxfilé med hasselbackspotatis och Karl-Johan svampsås.. mkt gott var det...



Till efterrätt blev det en vitchokladtårta och en vanlig chokladtårta :) underbart goda

 

På dagen så dukade jag bordet och sen runt 17 tiden kom gästerna.. då påbörjade vi maten :)

    

Blev inte jättebra bilder på raketerna men jag bjuder på dessa två :P
Vi spelade även ett spel igår och det hette med andra ord.. skit kul men man fick ju total black out när det var ens egen tur att förklara ordet.. menmen.. kanske går bättre nästa gång :P

igår bara slappade vi.. tittade på serier och film precis hela dagen/kvällen.. sen kom andy och hälsa på en snabb runda :)

idag blir det till att slänga lite skit..

ha en fortsatt bra dag.. imorgon är det dags att börja jobba igen :P

kramen

GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING PÅ DETTA ÅRET :)

RSS 2.0