Strandhugget

Igår var jag, jessica och malin på strandhugget i tivoliparken.. var och lyssnade på cookies n beans.. dom sjunger mkt bra och vilka röster dom har..

 

Jag och jessica var först och åt frukost på bajonetten vid 9 tiden på morgonen och sen handlade vi det vi skulle äta därefter.. sen så gick jag hem och vilade.. sen vid 16 tiden gick jag hem till jessica och sen gick vi till tivoliparken och satte och och där väntade vi in malin som kom vid ca 18.45.. konserten började vid 19.. malin hade sån tur att vi hade dukat upp och var klara när hon kom.. det var trevligt att träffa henne.. men alltid lika trevligt att träffa malin och jessica :)

konserten höll på till ca 20.15 och när den varslut så gick vi hem till jessica och tjabbade en massa och sen körde malin hem mig vid 22.30 tiden... tack för skjutsen :)




Ska berätta lite om vad som hände innan i veckan också..

i tisdags så blev Guran (min bil) dålig.. Han blev så dålig så vi fick ringa ambulansen (bärgningsbilen)..
Det började med att jag tyckte det luktade kaviar i bilen men tänkte inte mer på det.. stereon hade stängts av innan men tänkte inte så mkt på det heller :) sen när jag och mamma hade varit och lämnat av johan så kom vi till parkskolan och där började lamporna i panelen att lysa och det började lukta bränt och jag kunde knappt styra.. Guran la av helt enkelt :( det började ryka från motorhuven och jag fick ju total panik nästan och körde in på en enkelriktad gata där jag skulle försöka öppna huven och jag fick en sån blackout så jag kom inte ihåg var jag gjorde det ngnstans :S så jag fick ringa A så han fick ju tala om för mig.. sen fick jag ringa doktorn (Toyota) och berätta vad som hänt och dom trodde det var en rem som hade gått av så jag fick ju ringa ambulansen sen :) Guran kördes till doktorn och fick vara kvar där..
2 dagar senare fick jag ett samtal från doktorn där han berättade att det var startmotorn som hade gått sönder.. vrf visste han inte eftersom Guran bara var 2år gammal.. sen så frågade han om han kunde serva Guran när han ändå var inlagd och jag bara givetvis så slipper jag köra dit en gång till 2 veckor senare :)
Nu mår Guran bra.. han harvarit ute på vägarna idag och kört :)

 
Guran när jag hämtar honom för första gången :)

Kramen alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0